Snjeguljica_83 -> RE: Odbrojavanje veljača 2015. (24.2.2015 7:21:45)
|
Jutro! Daxy i Perlice, žao mi je što vas bolne M. toliko muče... [sm=smiley13.gif] Odlično što je to već iza vas...[sm=smiley1.gif] Foletto, [sm=bravo.gif] za jajašca! Chrna, sada samo smireno čekaj, neka za dva tjedna bude +! Buba, kako ti se BT lijepo digla nakon O...[sm=smiley4.gif] Neka takva ostane! Hipo, hrabrice naša.... [sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif] Pinky, sretan rođendan![sm=bravo.gif] Sve najbolje ti želim!!!!!!![sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif] Irchy, dobrodošla kod nas![sm=smiley1.gif] Probudila sam se s glavoboljom jer sam spavala baš nikako, tek pred zoru sam usnula čvrstim snom, a još svježe se sjećam sna u kojem je moj brat osvojio dobitak na kladionici.[sm=jezicek.gif] E. je bolesna, boli je grlo, začepljen nos, malo curi, i kao točka na i, noćas je imala temperaturu.[sm=smiley13.gif] Sva sreća pa postoji Lupocet.... Još danas da pregrmi tu prehladu pa će joj već sutra biti bolje. Jučer sam popila marulju, tri šalice. Prije par mjeseci sam pila po jednu dnevno. Uglavnom, jučer od 10 ujutro do 22 navečer me oštro pikalo desno dolje, pretpostavljam desni jajnik.[sm=zmeden.gif] Ako nije on, ne znam što jest.[sm=jezicek.gif] Išlo mi je na živce, ajme cijeli daaaaan....[sm=zmeden2.gif]I jutros osjetim lagani watery...vidjet ću kako će se danas razvijati situacija, nastavljam s maruljom po planu... Nisam upisala taj iscjedak u FF da se ne bi počeo zeleniti prije vremena.[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|