|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci
20.4.2015 14:48:21   
hipo
Ispravak, drugi put je bilo s 8+2 user posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 501
20.4.2015 14:58:50   
katy1503
Ja sam bila sa 7 tjedana, i kucalo je ko ludo vec tada user posted image

Katja - 27.09.2015
Lukas - 11.03.2019
Lea- 17.03.2021

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 502
20.4.2015 17:25:49   
nirvana777
Hipo i Bumbi, hvala na dobrodošlici user posted image

Da, Katy vidim da smo usklađene! nek nam je sa srećom user posted image i ja sam vidla srčeko s nekih 8 tjedana, sad već lupa ko veliko a user posted image maše na sve strane...

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 503
20.4.2015 19:05:50   
Atina282
nirvana dobro došla draga user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu nirvana777)
Neposredna veza do poruke: 504
20.4.2015 21:05:36   
BUMBI
Vecer cureuser posted image
katy kako je proslo na pregledu?
Joj,Sunny bas mi zao sto se toliko mucisuser posted image Sta ti je doktorica rekla?
Ja sam isto bila prvi put s 8 tjedana i culo se srce.

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Atina282)
Neposredna veza do poruke: 505
20.4.2015 22:26:13   
Alex62
Cure :)
ja sam užaasno lijena! Dok obavim sve po kući, neda mi se na internet, a preko moba mi je sitno.
Bar pročitam kako ste user posted image
Sunshine, probaj uzimati citrofit kapi. Sigurne su u trudnoći, a pomažu stvarno. Bar kod upala. Meni su uzlječile e.coli.
Sutra idem na pregled, umirem od straha (jedini razlog zašto sam još budna user posted image )
Kako vaši simptomi? Meni su ostale samo bolne grudi i konstantan zatvor, prestane li to? Ajde, nisam jedina napuhnuta.
I kako kilaža? Ja u 13 tj a 3 kg u plusu. To valjda nije puno jer sam tek sad dosegla "normalnu" težinu.. Čestitam novim curama user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 506
21.4.2015 7:16:30   
katy1503
Jutro cure!!!

Pregled prosao super - beba je dobro, dovoljno plodne vode, sve se razvilo kako i treba za 15+3 dana, srčeko ludo kuca, beba se giba ...
na prvi pogled se cini da je curica u pitanju ali nije gin mogla potvrditi 100 % jer je gospodična stidna pa nam okrenula leđa i jos si zatrla pupcanu vrpcu medu noge ... jedino nam je digla desnu rukicu da nas pozdravi .. tata je isto bio unutra, sav sretanuser posted image

Sljedci pregled - 18.05 kod nje. dobila uputnicu da se napravi ultrazvuk u bolnici u 20 tjednu (pregled svih organa). To moram zvati da vidim kako i gdje.
Kilaža je na +0, ni kile nisam dobila od kad sam ostala trudnauser posted image - sad kad se povracanje smirilo, krenuti cu uzlaznom putanjomuser posted image

Beba je dobro, to je najbitnije! Idemo dalje!!!
Hvala vam sto brineteuser posted image

Katja - 27.09.2015
Lukas - 11.03.2019
Lea- 17.03.2021

(Odgovor članu Alex62)
Neposredna veza do poruke: 507
21.4.2015 8:32:01   
Atina282
katy bravo za bebicu user posted image user posted image user posted image user posted image Alex nestrpljivo čekam da nam javiš kako je prošlo user posted image sreeeetno!!! user posted image

(Odgovor članu katy1503)
Neposredna veza do poruke: 508
21.4.2015 8:38:51   
BUMBI
Katy bravo za bebicuuser posted image user posted image
Alex sretno danas i javi kako je proslo.
Jeste vi vec pocele sta kupovati za bebicu?
Ja manje vise sve osim,osim par stvari sto bi novo kupila i naravno ako bude curica onda se i garderoba mjenjauser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Atina282)
Neposredna veza do poruke: 509
21.4.2015 8:39:52   
BUMBI
Sunny sretan rodjendanuser posted image user posted image Ako sam dobro zapamtila rekla si da je danas

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 510
21.4.2015 8:50:25   
hipo
user posted image PREGLEDI: user posted image

TRAVANJuser posted image
Alex DANAS 21.04.
kiar ČETVRTAK 23.04.
Sunshine UTORAK 28.04.
missy SRIJEDA 29.04.

SVIBANJ
user posted image
hipo UTORAK 05.05.
bumbi ČETVRTAK 07.05.
atina SRIJEDA 13.05.
katy PONEDJELJAK 18.05.
ruzmarin ?
endless ?

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 511
21.4.2015 8:55:46   
hipo
Sunshine sretan rođendan! user posted image user posted image user posted image
Nadam se da si malo bolje i da će ti ostatak trudnoće proći bez dosadašnjih muka!

katy super za pregled i bebicu, a drago mi je i da si ti bolje i da te mučnine više ne gnjave.

alex sretno danas! čekamo novosti, sigurna sam da će bit ok!

bumbi ako dalje sve bude ok, budem sa sestrom vidjela što ima kod nje, ona ima curicu i dečka i dosta toga mi je sačuvala, pa moram vidjeti što (jer je nešto dala klincima od rođaka pa je to išlo dalje....), pa ću onda u nabavku. Ona će bit u prolazu kroz Zagreb krajem lipnja pa mi možda tada donese to što ima, ili mi odemo do njih...Tome se jako veselim, moram priznat. Obožavam svoje nećake i baš će mi bit drago imat nešto njihovo za svoju bebu. Ja sam odrasla tako da smo sve nasljeđivali i posuđivali i dijelili pa mi je to nekako skroz normalno. Na ljeto ću ić kod brata, pa ću vidjet što je njima ostalo, al barem neću morat ono ljeto iza nosit dole kod svojih krevetić, hranilicu i sl. jer to sve dole čeka, tako da nam gepek ne bude maksimalno opterećen user posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 512
21.4.2015 10:10:51   
Sunshine28
hvala cure na cestitkama, je, danas mi je rockas user posted image
valjda se i zbog toga danas bolje osjecam...
ali sigurno i zbog summameda....da, jucer sam na kraju to dobila, doktorica je rekla da prvo nazovem gin. da bude sigurna da mogu, pa je gin. rekal da je ok i eto...summamed....nisam sretna zbog jos lijekova, ali vise nisam mogla izdrzati...dugo sam cekla kod doktora i na kraju kada sam dosla na red otisla po lijek u ljekranu i tamo su mi rekli da nema recepta i onda sam se skroz slomila i rasplakala kao idoit...nisam vise fizicki imala snage, a morala sam jos pokupiti Em od bake, kod kuce me cekla na pola zavrsena torta...uh...sjela sam u auto i plakala kao ludakinja...onda sam se vratila kod doktorice i dobavila lijek, pa dosla kuci i opet plakala....a onda je mm ispao pravi heroj pa mi je pomogao zavrsiti tortu, dao mi lupocet i poslao me u krevet....kada sam malo odmorila vec je bilo bolje....
nego, u tom ludilu, gin. mi je rekla da kupim lactogyn probiotik u tabletama i da to pijem uz summamed kako zbog previse atb ne bi dobila dolje gljivice sto je cest slucaj kada trudnice piju atb. I dobro, kupila ja to, popila, a dva sata kasnije (taman sam krenula u grad prati kosu i u banku) stomak mi se htio raspasti! bas me bolila stomacna opna i crijeva, ali bas jako, kada sam sjedila jos nekako, ali cim bi se pocela kretati uzas user posted image
vec sam se jako zabrinula, obavila sve na brzinu i otisla kuci, ali na putu kuci, u autu, prestalo user posted image
sad ne kuzim jer to od lactogyna ili od neceg drugog, nisam jela nista sto nije i mm, a on kaze njemu dobro user posted image
jer koristio tko jos lactogyn?imao slicne simpotome? danas me strah popiti ga ponovno user posted image
ma stalno neki problem kod mene....

nego da se ja osvrnem na lijepe vijesti - katy bravo za bebicu - curicu user posted image user posted image user posted image

Alex neboj se, bit ce sve ok na pregledu user posted image

mi jos nismo nista kupili, ne planiramo tako skoro....u biti ako je curica imamo sve, ali ako bude decko bit ce kupovine...mi smo za Em uzeli cak i roza kolica user posted image ja sam toliko zeljela curicu da kada sam saznala spol sve mi se zarozilo user posted image
ali dobro, rekli smo platno od 3u1 kosare kolica dati ofarbati u tamno plavo, a kada dodemo do sportskog dijela kupit cemo nova...a za viper/njihaljku (najbolja stvar za bebe garantirano) koja je roza da rozija ne moze biti cu dati sasiti presvlaku od jeansa....no, robicu cemo svu morati kupiti, tu nema pomoci, imam za Em svu robicu iz Cartersa, a njihovi cak i bijeli obicni bodyi imaju na ovratniku male roze masinice, i sve je roza sa cvijecem i masnicama user posted image
ono sto znam da moram kupiti je komoda za presvlacanje - nismo ju imali..... i stalak za kadicu+kadica koje smo posudili, ali morat cemo vratiti jer je cura koja nam je posudila isto opet trudna i rodit ce mjesec dana nakon mene user posted image

< Poruku je uredio Sunshine28 -- 21.4.2015 10:20:06 >

I + G = E & L

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 513
21.4.2015 11:09:30   
Sunshine28

user posted image

user posted image BUMBI - 24.09. user posted image
user posted image Atina282 - 27.09. user posted image
user posted image missy2011 - 01.10. user posted image
user posted image katy1503 - 09.10. user posted image
user posted image nirvana777 - 09.10. user posted image
user posted image ruzmarin222 - 15.10. user posted image
user posted image endless - 18.10. user posted image
user posted image Sunshine28 - 19.10. user posted image
user posted image mirelll - 31.10. user posted image
user posted image Alex62 - 01.11. user posted image

I + G = E & L

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 514
21.4.2015 11:10:08   
Sunshine28
dobro dosla nirvana! evo te na nasoj listi!

hipo jer ti jos nemas datum? ili si mi "ispala" putem? ajde javi, pa nemamo te na listi! sramota! user posted image

< Poruku je uredio Sunshine28 -- 21.4.2015 11:11:15 >

I + G = E & L

Neposredna veza do poruke: 515
21.4.2015 11:52:31   
hipo
Sunshine 21.11., a već sam mislila da me ne voliš user posted image user posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

Neposredna veza do poruke: 516
21.4.2015 12:41:17   
BUMBI
Hipo super sto ces dosta toga dobitiuser posted image
Ajme Sunny sta je tebe sve snaslouser posted image ,al bitno da si danas malo bolje.Jel ti dolaze gosti danas?
Ja ti nisam to nikad koristila pa ti neznam nista za zo.A da nazoves gin i pitas?
Ja tu komodicu nisam imala ni za jednog,a necu ni sada.Trebam kupiti novo previjaliste i novu kadicu bi kupila sto ide na stalak,imam ju ali mi je sva neka.losa.To mi je super stvar samo malo nezgodnokupati odmah malu bebicu,tek nakon par mjeseci sam ju koristila.
Kolica planiram kupiti Mclaren,ali mm jos nezna za taj moj planuser posted image al saznat ce na vrijeme

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 517
21.4.2015 12:48:56   
hipo
Bumbi, bitno da ti imaš plan, budeš ga već nekako ostvarila user posted image

Sunshine ja inače pijem svaki dan onaj b-aktiv, to mi je ok, a jednom sam probala kefir i napravio mi je bolan bućkuriš u škembi. Slično mi je bilo od Donata Mg. Totalni kaos i bućkuriš. Sve je nešto jurcalo po trbuhu, bolilo, nakon toga dva dana mučenja s nekim jadnim proljevom. user posted image Da me bar očistilo kako treba, nego samo nagnjavilo, a količinski bezveze.
Jednom kad sam sumnjala da bi mogla bit trudna a morala sam dobit antibiotik, isto sam dobila Sumamed, rekli su mi da ga dugo godina koriste i da je siguran.
Ovaj obični bioaktiv, mislim da je dukatov, uzimam svaki dan i nikad nemam gljivice. Jedan jedini put sam ih u životu imala i to kada sam 3 mjeseca stala konzumirat ga jer sam eksperimentirala da vidim što mi u hrani smeta za akne. Nakon toga barem jednog dnevno pojedem.
Super što ti je muž pomogao oko tvoje torte!user posted image Lijepo od njega!
E da one granule magnezija su zakon, isprobala ovaj vikend! Baš je razlika od običnog magnezija! Rezultatima sam više nego zadovoljna!

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 518
21.4.2015 17:22:27   
Sunshine28

user posted image

user posted image BUMBI - 24.09. user posted image
user posted image Atina282 - 27.09. user posted image
user posted image missy2011 - 01.10. user posted image
user posted image katy1503 - 09.10. user posted image
user posted image nirvana777 - 09.10. user posted image
user posted image ruzmarin222 - 15.10. user posted image
user posted image endless - 18.10. user posted image
user posted image Sunshine28 - 19.10. user posted image
user posted image mirelll - 31.10. user posted image
user posted image Alex62 - 01.11. user posted image
user posted image hipo - 21.11. user posted image

I + G = E & L

Neposredna veza do poruke: 519
21.4.2015 18:18:40   
nirvana777
Hvala Atina i Sunshine user posted image

Katy draga, moje čestitke user posted image čuvaj kćer, mislim da imaš potencijalnog zeta ovdje u Varaždinu user posted image user posted image , vidjet ćemo 04,05, na pregledu jel doista dečkić kako se doktoru čini.

I mi ćemo većinu odjeće naslijediti od šogorice, ona ima i curku i dečka pa je svejedno... samo kolica i još neke sitnice treba kupiti...

Neposredna veza do poruke: 520
22.4.2015 9:35:07   
hipo
Jutro!
Alex, jesi bila jučer na pregledu, jel sve bilo ok?

Sunshine jesi smazala tortu? kako si danas, je li bolje?

Cure koliko vi često piškite? Popila sam antibiotik do kraja, zadnji u nedjelju, al ja kao da češće i češće idem, u početku sam trudnoće išla 1x po noći, a sada 3-4 puta user posted image Ne peče me ništa i ne boli, samo stalno moram ić. I to uglavnom po mrvicu samo. Po danu ne idem toliko često, tj. koliko pijem, toliko i odem. Al mi je ovo po noći malo prečesto pa se bojim da živina nije napustila organizam. Ili može bit da od je od ležanja veći pritisak pa moram češće ić? Doktor mi radi popodne pa ću zvat da vidim šta radit dalje. Kontrola urinokulture je predviđena tamo za tjedan do 10 dana, strah me da se živina ne nakoti, ako je još tu user posted image Budem danas vidila što će mi reć, tako da znam odlučit hoću li ići na put slijedeći tjedan ili ne.
Još 2 tjedna do uzv pregleda. Ko će to izdržat user posted image

< Poruku je uredio hipo -- 22.4.2015 9:36:10 >

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu nirvana777)
Neposredna veza do poruke: 521
22.4.2015 9:42:45   
Sunshine28
Jutro....
Dakle cure moje ovaj lactogyn me ubio jucer!!! Taman oko 21 stavila Em na spavanje kada me zasarafilo tako u stmaku da sam jedva stigla na wc, sjedila pola sata, mucila se, grozni bolovi...ma za nevjerovati....ali najgore je bilo sto sam poslje piskila a ono na wc papiru roza iscjedak! Smrzla sam se, doslo mi je da placem, jako sam se zabrinula...odmah otisla leci...danas vise nema iscjetka ali imam dolje neki cudan osjecaj pa sam bas uplasena da sa bebom nesto nije dobro :(((
Evo lezim i strah me raditi bilo sta :(
Jer imate kakva iskustva sa iscjetkom?

I + G = E & L

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 522
22.4.2015 9:48:15   
hipo
Sunshine, kud sad taj glupi rozi isjedak. A da zovneš doktora, najbolje će te on smirit? Super što ga danas više nema, je li te još boli trbuh?

Mama najslađe mišice
GRAF

Neposredna veza do poruke: 523
22.4.2015 9:57:06   
Atina282
Sunshine čitam tvoje postove i ne mogu ni zamisliti kako ti je...ja sam bila prehlađena pa mi je bilo grozno a tebi stalno nešto user posted image jako mi je žao zbog toga. što se tiće tog iscjetka moj savjet je da odmah odeš kod doktora, bolje se ne zezati.... sretno i javi nam sve.

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 524
22.4.2015 12:43:32   
hipo
Sunshine jesi bolje? nema više iscjetka? user posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu Atina282)
Neposredna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!