|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci
23.5.2015 10:20:17   
Sunshine28
atina bas si nas zabrinula, samo ti miruju i bit ce sve ok! zao mi je sto je tako ispalo user posted image

bumbi super za nalaze, mislim da i mene nakon iduceg vađenja krvi ceka heferol, zadnji put mi je zeljezo bilo na donjoj granici...

i ja sa prezadovoljna sa strojcekom, a najbolje je sto je to u jednom i stroj za grijanje i za hlađenje, jednom kada krenes traziti takvo nesto skuzis da ima milijun grijača, nesto manje stojceka za hlađenje, ali kombinirano slabo, za kupiti kod nas nista, a bome ni u Europi....
gledala sam jucer fotke na netu, izgleda kao da stvarno stane bilo koja bocica, gledala i kako izgledaju Munchkin bocice i one su mi puno sire u odnosu na NUK pa se nadam da nece biti problema....NUK su stvarno najljepse, a i meni nekako najkvalitetnije...imala sam i ja jednu Avent - onu koju sam dobila uz izdajalicu, nije mi bila nesto....

nego...
zanima me da li bilo koja od vas povremeno osjeca nesto dolje, bilo sta?....mene nekada zna kao nesto bocnuti kroz vrat maternice, nicim izazvano (npr. jutros dok sam lezala u krevetu), znam osjetiti pritisak od stomaka - to ne boli samo tezina, zadnjih dana znam povremeno osjetiti i nesto kao prvu naznaku da stize user posted image , ali prođe brzo....
i pitanje za mame 2,3....put....ja vec sada imam onaj osjecaj da mi se prepone rastezu, onu "kostobolju" dolje, na znam kako to drugacije da opisem....uglavnom u prvoj trudnoci, koliko se sjecam, to mi je krenulo tek pred kraj trudnoce, zadnjih mjesec, dva...jer moguce da se to sada javlja ranije jer se druga beba? jer vi to osjecate?
i da, ja sam prvi put rodila na carski, pa me sada zna boliti rez, ne znam ni da li je to normalno user posted image

uglavnom stalno nesto, nista od toga nije strasno, ali bi me utjesilo kada bi znala da nisam jedina sa nekim događanjima ove vrste user posted image

< Poruku je uredio Sunshine28 -- 23.5.2015 10:22:12 >

I + G = E & L

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 826
23.5.2015 11:40:18   
hipo
Sunshine nema dana, a da me nešto dole ne zažulja. I to skroz dole, pa do pupka i lijevo i desno. Nisu neki jaki bolovi, kako dođu tako sami prođu pa nisam jurila doktoru radi toga. Jedini put kada sam zvala da provjerim je kad su me prvi put ligamenti bolili jer je to dosta jako bilo. To je ona bol skroz duž zdjelice, i lijeve i desne, al uz desnu je jače. Jako oštro i presjecalo me pri svakom sagibanju i najviše kod vrpoljenja u krevetu. Rekli su mi da se to ligamenti rastežu pa su osjetljivi i da ne brinem.
Jutros me baš boluckalo kao pred user posted image al je brzo prošlo. Mene najčešće svi bolovi prođu nakon što imam stollicu pa se mislim da su crijeva kriva za to. Nekako se pokušavam ne brinuti ako nema krvarenja i ako nije neka jaka bol koja se pojačava. Isto tako kad se malo primirim i mirujem onda prestane. Valjda nešto moramo osjetit kako sve to raste i nagurava se s ostalim organima user posted image

Mi smo od danas 14 tjedana user posted image i nešto manje od 3 tjedna do uzv. Ajde vrijeme, prolazi malo bržeee!!!! Imam na mobitelu par aplikacija za praćenje trudnoće di čitam što se koji tjedan događa i razvija kod bebe i koje su promjene kod mame pa mi to olakšava čekanje pregleda. Da nema toga, izludila bi user posted image
Bradavice su mi se "udebljale" user posted image strše ko dva čepa user posted image I nekako mi se čini da me svrbucka koža. Smiri se kad se natrackam uljem protiv strija ili maslacem od kokosa. Svrbucka najviše trbuh. Valjda se koža počela širit.
Cure imate li vi kakvih divljih snova? Moj mozak je u poštenoj akciji svaku noćuser posted image

< Poruku je uredio hipo -- 23.5.2015 11:47:08 >

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 827
23.5.2015 14:25:40   
BUMBI
Mene isto zna malo zaboliti ali nista strasno.A za taj rez od carskog Sunny nebi ti znala reci,nekako mislim da je i to normalno.
Hipo kod tebe vidim snovi aktualniuser posted image
Mene isto trbuh zna svrbiti,a cice su mi ogromneuser posted image
Sunny nadam se da ce ti ipak Nuk stati u to.
Ja bas danas bila u Mulleru i malo gledala dudice i bocice u roza bojamatuser posted image user posted image To ceD sa mnom ici birati,on je i za brata birao

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 828
23.5.2015 21:04:41   
bocika
Atina zao mi je zbog problema zelim ti brz oporavak.

Hipo ne znam ni ja sta je da li je isijas ili ne ali ne zvuci mi na to ako si ti imala takve probleme. Meni je najlakse kad polako set__am.Nocas se nisam mogla okrenuti u krevetu grozan osjecaj i po danu kad sam lzala nisam mogla sama ustati muz mi je morao pomoci. Zvala sam u bolnicu jer je subota da vidim sta smijem piti. Rekli su mi 4 grama maksimalno dnevno (na 6 sati) paracetamola. Nadam se da ce mito pomoci.

Sunshine kakve su to vjezbe ili terapija nisam nikad cula za to? Slao me je moj obiteljski doktor na fizioterapije nekoliko puta i sve su bezuspjesne bile. Poslije trudnoce trazim MRI da vidim sta je koji je vrag.

Nirvana drago mi je zbog decka. user posted image user posted image

< Poruku je uredio bocika -- 23.5.2015 21:13:14 >

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 829
23.5.2015 21:07:26   
bocika
A ti bolovi u stomaku o kojima pricate to imam stalno malo s jedne, malo s druge strane, pa malo gore, dole,nazad, naprijed svuda.

Imam osjecaj od tog probadanja necu ni znati kad se beba pocne pomjerati.

Grudi isto tako imam osjecaj da ce eksplodirati.

< Poruku je uredio bocika -- 23.5.2015 21:11:27 >

(Odgovor članu bocika)
Neposredna veza do poruke: 830
24.5.2015 11:19:58   
nirvana777
Hvala još jednom svima na čestitkama ! <3

Atina, drago mi je da si nam se uspjela javiti, samo se čuvaj i bit će sve ok user posted image

I mene svakodnevno bole ligamenti na trbuhu, i to u pravilu kad spavam bez bočnog jastuka. Čim poduprem trbuh sa njim, puno je bolje. A ranijie me maternica kod rastezanja znala boljeti poprilično često, sad nešto rijeđe.

(Odgovor članu bocika)
Neposredna veza do poruke: 831
25.5.2015 10:54:21   
hipo

user posted image PREGLEDI: user posted image

SVIBANJuser posted image

Missy SRIJEDA 27.05.
Nirvana ČETVRTAK 28.05.
katy ČETVRTAK 28.05.

LIPANJuser posted image

bocika PONEDJELJAK 01.06.
atina UTORAK 02.06.
Sunshine PETAK 05.06.
bumbi PONEDJELJAK 08.06.
ruzmarin SRIJEDA 10.06.
hipo ČETVRTAK 11.06.
katy ČETVRTAK 18.06.

endless

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 832
25.5.2015 10:59:24   
hipo
Ej, kako ste mi, jeste se uspjele odmoriti i naspavati za vikend?
Ovaj tjedan imamo 3 pregleda user posted image nek bude sve ok!!! uživajte na uzv gledajući svoje bebe!

Ja sam sinoć imala šizeve jer mi se tako dugo čini do tog pregleda, pogotovo kad nešto krene boluckat, uhvatila me neka briga....a ne mogu ništa nego čekat i čekat....danas sam bolje, valjda je kriza prošla user posted image .

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 833
25.5.2015 11:06:43   
BUMBI
Hej cure...odvratno mi ovo kisno vrijeme i sto smo u kuci stalno
Ja jutros isla vaditi krv u bolnicu,bilo hrpa ljudi,al na svu srecu trudnice imaju prednost pa sam bila odmah gotova.Nalaz za 2 tjedna.Sutra idem po nalaz od urina.

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 834
25.5.2015 11:11:40   
hipo
Bumbi, vrijeme je stvarno grozno user posted image Držim fige da nalazi budu odlični!

Cure, jel neka od vas kad ovo koristila ili je li zna nekog tko je to koristio i kakva su iskustva: http://www.ebay.com/bhp/sonoline-b-fetal-doppler

< Poruku je uredio hipo -- 25.5.2015 11:13:51 >

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 835
25.5.2015 11:25:41   
lidac0605
Evo,da se ja malo ubacim u jesenske user posted image

Sunny,normalno je da te boli rez i kak buš više trudna sve više će te bolit i mene je recimo znao peći ko sam vrag,u zadnjoj trudnoći sam poludila s tim rezom od carskog kolko me maltretirao,al mi je ginić reko da je to u biti zato jer je mjesto ožiljka na maternici postalo vezivno tkivo koje nije baš elastično,a kak maternica raste,tak to zeza user posted image ...sad se već unaprijed bojim toga...

Bumbi,čestitam na curici,i ja bi jednu user posted image nakon tolko muškića...

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 836
25.5.2015 11:29:49   
hipo
lidac a onda bi i mene to moglo zatezat od operacije mioma, šta misliš? bio je s vanjske strane, beštija od 9 cm? Ne mislim na vanjski rez, to su male rupice od laparoskopije, al je ovo na maternici bila prilična rupa user posted image

< Poruku je uredio hipo -- 25.5.2015 11:30:13 >

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 837
25.5.2015 11:32:48   
lidac0605
Ma moguće Hipo,sve su to operacije više manje iste...čim je maternica rezana i šivana...

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 838
25.5.2015 11:35:03   
hipo
Možda je to baš ono što me bolucka povremeno. Ne mogu baš za sve krivit probavu user posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 839
25.5.2015 12:41:53   
katy1503
bokić cure!
pa krenimo...

Atina - drago mi je da si se javila, vec smo se svi zabrinuli ... samo ti odmaraj sto vise i sve ce biti ok - kod mame je naljepšeuser posted image
Hipo - vec 14 tjedana - bravoooouser posted image ; za fetal deopplr nikad ni cula a kamoli koristila user posted image ...
Bumbi - sretno s nalazima, dugo ti čekas na te rezultate ...ali vjerujem da ce sve biti okuser posted image

Ovaj vikend bio kišan, ali bas kakav treba za provesti subotu u krevetu i pidžamiuser posted image - ajme sto sam guštalauser posted image
Mene vam ništa ne boli (zasada), jedino sam primijetila da bebu manje osjetim kad sam recimo doma vikendom i ispružena, naspavana i odmorna nego recimo sad preko tjedna dok radim ... kako sjedim za kompom, svako malo je osjetim, izgleda da je moje sjedenje gurka a gđici to ne odgovara ... ali neka se ona meni javi user posted image
jos sam nabrala pola kile,i sad se trbuh sve više vidi ... al jos se uvijek ljudi iznenade kad im kaze da sam u 21 tjednu...user posted image
MM ju je osjetio u sub ujutro dok smo se izležavali user posted image , sav se ozariouser posted image
Još samo 3 dana do ultrazvukauser posted image

Katja - 27.09.2015
Lukas - 11.03.2019
Lea- 17.03.2021

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 840
25.5.2015 13:11:16   
hipo
katy onda imaš dobru motivaciju ići na posao ako ti se tamo curka više javlja! Super što ti je muž osjetio bebino gibanje, mogu mislit kako je bio sretan!

Onog mog treniram da kad odlazi od doma da se javi i bebi i ljubi mi škembu, nek se povežu što prije user posted image

Jedva čekam da se ovo moje malo čudo javi! Valjda bude za koji tjedan.user posted image Prva beba bi trebala tamo oko 16. zar ne?
MM je uvjeren da je on osjetio, nisam mu imala srca reć da je vjerojatno osjetio moja crijeva user posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu katy1503)
Neposredna veza do poruke: 841
25.5.2015 13:22:11   
katy1503
ja sam osjetila tek oko 19 tjedna...nadam se da ces ti prijeuser posted image

Katja - 27.09.2015
Lukas - 11.03.2019
Lea- 17.03.2021

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 842
25.5.2015 13:27:03   
BUMBI
Katy cekam dugo nalaze jer su neke drugacije pretrage ajmo reci,al nema veze...
lidac hvala na cestitkamauser posted image Zelim i tebi curicuuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu katy1503)
Neposredna veza do poruke: 843
25.5.2015 13:42:23   
BUMBI
Hipo ja to nisam koristila

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 844
25.5.2015 13:47:42   
hipo
katy i ja se nadam..nek krene s mrdanjem kad hoće i nek ne stane s tim mrdanjem da se ne brinem user posted image

Zaintrigiralo me za ovaj uređaj, al opet si mislim, ako koji dan ne bi mogla nać otkucaje jer se beba drugačije namjestila vjerojatno bi se bez razloga uzrujavala pa mi se čini bolje da to nemam user posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 845
25.5.2015 13:49:12   
BUMBI
I ja mislim da ti je bolje da ga nemasuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 846
25.5.2015 18:09:07   
nirvana777
Hipo, jel to nešto poput ovog?

http://www.njuskalo.hr/djeca-ostalo/mas-kucni-ultrazvuk-oglas-15339493

http://www.njuskalo.hr/oprema-bebe-ostalo/ultrazvuk-bebe-oglas-13939719

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 847
25.5.2015 18:32:37   
hipo
nirvana, da, to mi se cini to :-)

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu nirvana777)
Neposredna veza do poruke: 848
26.5.2015 9:37:57   
hipo

user posted image PREGLEDI: user posted image

SVIBANJuser posted image

Missy SUTRA 27.05.
Nirvana ČETVRTAK 28.05.
katy ČETVRTAK 28.05.

LIPANJuser posted image

bocika PONEDJELJAK 01.06.
atina UTORAK 02.06.
Sunshine PETAK 05.06.
bumbi PONEDJELJAK 08.06.
ruzmarin SRIJEDA 10.06.
hipo ČETVRTAK 11.06.
katy ČETVRTAK 18.06.

endless

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 849
26.5.2015 9:48:50   
endless
Heej curke user posted image
Procitala sam napokon sve postove, taman dok mene nema vi ste full aktivneuser posted image
Zadnji pregled nam je bio davnog 15.5.iii doktor je rekao samo da mirno spavam i da je sve ok. i ja se osjecam dobro osim sto sam odustala od nosenja mog G. ima oko 15tak kg i sad mi ga je bas tesko postalo nositi ga. a on je taman bas postao jaaako mazan pa to zamjenimo duuugim jutarnjim izlezavanjemuser posted image
sad vec lagano ulazimo u 20 tt i nekako mi se cini da je vrijeme proletjelo u trenu! Jos ne znamo sto smo, ali nadam se da ce iduci uzv reci stogod user posted image
G.je skuzio da je mama postala deblja i ucimo ga da je u trbuhu beba i da mazi trbuh i da bebi da pusu user posted image
I da se osvrnem malo na vase postove... vidim da vecina vec zna sto nosi, bit ce curica bit ce deckica user posted image veselje veliko!
sto se tice kolica, ja pikiram na Stokke xplory pink kolica ako bude curka user posted image bas smo gledali malo po ebayu cijene... makar su podosta skupa ali ako bude financija ja sam svakako za njih! Za bebu nisam kupila jos nista. Cekam. Da mi kazu napokon sto je. Onda ce mi biti lakse birati user posted image
Atina vama saljemo pusu, samo odmarajte i mirujte i bit ce sve super user posted image
Ovih dana samo zijevamo jer kisa neumorno pada i pada i pada...

Gabriel 03.04.2013.
Marija Evelyn 24.10.2015.

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!