Sunshine28 -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (3.6.2015 15:04:59)
|
evo me [sm=smiley1.gif] ma uz Em i ja pokupila neku prehladu, opet me grlo muci, pa sam sva nikakva....a i imala sam sto stvari za obaviti... Em je trebala danas na more sa bakom i djedom pa sam kupovala sve i svasta.....ali cemo ipak pricekati petak, jos uvijek jako kaslje i pije atb [sm=smiley13.gif], a oni navalili, ne bi slucajno pricekali do kraja tjedna...mislim u svoju kucu idu, na cijelo ljeto, ne kuzim....[sm=zmeden.gif] ali ajd dobro, to su od mm roditelji pa izbjegavam rasprave, a i bit ce cura spremna za putovanje za 2 dana....valjda.... i nas su primili u vrtic [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]danas smo vodili Em da pogleda iznutra (u dvoristu se ionako igramo stalo - blizu kuce nam je i otvoreno poslijepodne za sve)...bila je odusevljena [sm=smiley20.gif] Bumbi super da su i vas primili [sm=bravo.gif] nirvana vidim i ti su prehladena [sm=smiley13.gif]proci ce valjda brzo....drzim fige.... hipo - kolica - ja onima koji imaju prvu bebu preporucam kupovinu 3U1 kompleta u kojima uz konstrukciju kolica dobivate jos: 1. autosjedalica "jaje" (za one koji ne znaju - a ja nisam znala kada sam morala prvi put kupiti kolica) to vam je ona nosiljka koja vam ujedno sluzi da odvedete kuci djete iz rodilista, a u 99 posto 3U1 modela nju mozete i uglaviti u konstrukciju od kolica umjesto kosare kada vam je to zgodnije 2. kosaru - cesto sa raznim dodatcima - pokrovom, zastitom od kise, komaraca.... 3. sportski dio - onaj klasicni dio kolica u kojem dijete sjedi.... moja Em je isto jesenska beba, pa vam mogu reci iz iskustva da za djecu koja se radaju u jesen kosare zlata vrijede i maksimlano se iskoriste...kada imate kosaru mozete s bebom van po zaista svakakvom vremenu, odlicna je zastita, i puno su prostranije od "sportskog" dijela......ja sam u svoju zaljubljena jer je ima i funkciju podesavanja nagiba uzglavlja u 4 tocke sto mi je super bilo kada bi se Em prehladila, jednostavno bi mi spavala u kosari i nije se budila zbog zacepljenosti.... eto tko je financijski u mogucnosti neka si uzme.... i da, ova kolica od ines us stvarno super, mrak tockovi [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|