Sunshine28 -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (13.6.2015 10:20:50)
|
evo budna od pola 7, ali sam se barem dobro naspavala...dva dana zbog majstora nisam mogla u miru u spavacoj odrijemati poslije rucka, a kako po noci lose spavam sinoc me slomilo....cim sam legla u 22 sam zamrla i do 4 se nisam budila, od piskenje i uspjela sam jos dremnuti do pola 7.... HB danas je subota pa imam majstore samo do 13h, cim odu palim klimu u spavacoj i nastavljam spavati [sm=smiley1.gif] naticanje je pocelo sa vrucinama, ali mislim da to ima veze sa pretjeranim unosom soli...to mi je stvarno problem jer ja sve solim, kazu mi i previse....zadnjih dana se pokusavam kontrolirati, ali kada si nasjecem hladni paradajiz ne mogu s pomoci da ga ne pospem cijelog [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] katy bravo za shopping [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] ja sam jutors u cik zore otisla u grad izraditi zadnju turu fotki od Em da nadopunim album dok je nema (s njom je to nemoguca misija) i naletila na zgodnu spavacicu kratku pa si uzela, za nedaj boze ako bude trebalo u bolnicu ranije, a i bas mi lijepo pase uz novi kucni ogrtac koji sam uzela prije par tjedana [sm=smiley36.gif]inace spavacice na nosim pa nemam ni jednu, osim onih od zadnjeg poroda, ali kako sam tada imala 104 kile prevelike su mi sve tri.... svratila i u Liscu pogledati badice, nije mi se dalo isprobavati, ali vidjela sam dva modela u koji bi mogla uvuci cice i moju trenutno prosirenu varijantu dupeta, ali cijena mi je malo brrrrr - 450kn...obzirom da znam kako mi vec iduce ljeto, kada se cice ispusu, nece gornji dio odgovarati, a iskreno se nadam ni donji, malo mi je to puno novaca.... inace mi za kupci nikada nije tesko odvojiti lovu, ali ovako, za jednu sezonu, odnosno 2 tjedna na moru i mozda jos koji put kod kuce....ne znam ni sama....idem sutra ujutro sa mm u neki shopping pa cu vidjeti.... alternativa mi je New Yorker, ako ima velicina..... kako vi stojite sa "trudnicikim" badicima? i cicama opcenito? moje su stvarno eksplodirale, i to prakticki od prvog dana... i da, strojcek isproban, odlican je! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]hladnjak je mrak, sa jednim punjenjem tekucinu u bocici na temp. frizidera 11 sati! mozda i duze, ali nakon 11 sati sam isprobala sve varijante pa sam ga rastavila i spremila u kutuju....jedino onu rucku od grijaca ne mogu zaljepiti nikako [sm=zmeden.gif]ali dobro, vec cu nesto smisliti....
|
|
|
|