Sunshine28 -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (25.6.2015 11:12:01)
|
endless ajde da si nam se i ti javila, bravo za curku[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] tocno znam kako se osjecaj, ja sam bila luda od srece i sve mi zarozilo kada sam saznala da ce Em biti curica [sm=smiley36.gif] mislim da je to nama zenama urodeno, rijetko koju cujem da bas zeli decka (osim ako vec nema 2-3 cure [sm=smiley36.gif]) dobar ti je shopping...[sm=smiley20.gif] pa treba vec poceti spremati, nikada ne znas sto se moze dogoditi pred kraj, a kao sto kazete na muzeve se nekada tesko osloniti, ma koliko god oni zeljeli pomoci... ja sam zato sa Em napravila detaljnu listu, i sta trebam kupiti da nas doceka iz bolnice, i svega sto meni treba za bolnicu, i sve je bilo tip-top spremno 4 tjedna prije termina, a uz to sam sa strane na komodu stavila i mali neseser sa par stvarcica koje sam po savjetima drugih pripremila za mm za radaonu (labelo, mali spray vode, male vlazne maramice) i u novcanik mu jos stavila njegovu potvrdu za sudjelovanje na porodu sa popisom ljudi brojevima telefona kojima treba javiti da se beba rodila [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif]a u spavacoj pored vrata ga je cekala nosiljka i torba u koju sam sve spakovala za izlazak bebe iz bolnice)... sta da radim pravim sam kontrolfrik[sm=smiley36.gif] ali uz sve to, i dalje mi je morao u bolnicu donjeti jednu stvar - zadnji dan - gace....i to je bio smijeh, donio mi cijelu vrecicu predtrudnickih gaca - onih svilenih, malih, tangica [sm=smiley36.gif]a u tom trenu ih nisam mogla ni na ruku nataknuti [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] evo vam moja opsesivna lista tu sa raje, mozda vam pomogne: http://www.ringeraja.hr/forum/m_833869/mpage_1/key_/tm.htm#833869 tertra pelene i krpice ja uzela od lola baby u Konzumu - i super su mi bile....tetri mi ostalo jos 6, a krpica 2 od Em, nemam pojma gdje su ostale [sm=zmeden.gif] znam samo da sam jednu spalila u mikrovalnoj u pokusaju da slijedim savjet sa neta o grijanju bebinog trbuscica sa toplom tetrom kada ima grceve [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] sada cu jos malo nadukupiti - zelja mi je imati one sarene sa uzorcima pa cu su ih uzeta kada budemo isli u Pečuh u onu trgovinu, imaju bas lijepe.... mi brojim sito, sutra navecer nam se tata vraca [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] konacno![sm=bravo.gif]
|
|
|
|