bocika -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (29.6.2015 21:59:26)
|
Sunshine dodaj jos jednog decka na spisak danas je doktor potvrdio da ce biti deckic. Uglavnom babac je ok ima oko pola kilograma, organi svi dobro izgledaju i to je to. A lupa me vec pravo pogotovo kad sjedim, uopce mi ne da da sjedim normalno moram se nageti odmah se buni. Moj mali je danas bio tako sladak kod doktora cijelo vrijeme me drzao za ruku i milovao i ljubio u ruku kao on je meni podrska da se ne bojim doktora :) a ima 2 god i 9 mjeseci. I mahao bebi stalno. Polako decki stizu cure uu omjeru, ako se ne varam jos je samo 6:5 za cure. Ja sam se iskreno nadala djevojcici da mogu u shopping ovako nemam razloga. Termin je mjesec dana kasnije od prvog sina tako da pretpostavljam da ce dosta robice moci bebici, a imam otprilike tonu odjece. Tu gdje zivim u zgradi mogu vec prati jednom tjedno i onda sam uvijek imala puno odjece da mi moze biti 7 dana da ne perem. Mozete si zamisliti koliko do sada imam, a mali je vec na 110. Uskoro moram sve to preslagati, a ne mili mi se znam koliko me posla ceka. Sunshine super za pelenu da vam tako dobro ide. I wow super izbor namjestaja za sobu. Ja imam takve police super su. Situacija s mm se popravila, vrijeme ispeglalo sve. :) Jucer smo imali veliku festu slavio je 40. rodjendan, tako da sam prosli tjedan bila jako zauzeta pripremanjem. Napekla sam se u subotu kolaca i torte jedva sam ostala ziva. Leptirica i luce dobro nam dosle! Atina bas mi je zao zbog tvojih problema, nadam se da nece imati nikakvih posljedica. Ja osobno nisam nikad cula da moze biti problem u sastavu pupcane vrpce nit sam kad od doktora cula da je to pregledavao.
|
|
|
|