Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 28.7.2015 13:57:33
|
|
|
|
luce 2008
|
Da odmah mi je lakse kad se beba javi. Radje bi radila nego cistila.Ciscenje me ubija. A sta ces,moram. A taj pregled tako dugo cekam.5 tjedana.stvarno dugo to traje. Sljedeci petak idem kod dok.
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 28.7.2015 14:06:29
|
|
|
|
hipo
|
PREGLEDI: KOLOVOZ katy PONEDJELJAK 03.08. ruzmarin ČETVRTAK 06.08. atina PETAK 07.08. Luce PETAK 07.08. bumbi UTORAK 11.08. bocika PONEDJELJAK 17.08. Sunshine PONEDJELJAK 17.08. nirvana ČETVRTAK 20.08. leptirica PONEDJELJAK 31.08. RUJAN katy UTORAK 01.09. hipo ČETVRTAK 03.09. endless Missy
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 28.7.2015 19:23:02
|
|
|
|
leptirica111
|
Bok cure! I meni bar dvaput izbaci post prije nego ga pošaljem. .-.- Da javim jučer obavila OGTT danas uzela nalaz je dobar. .prekosutra se idem naručiti za uzv u Petrovu dani prolaze ko ludi a se isto vrlo redovito javi posebno navečer i ujutro :) svima puse
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 28.7.2015 19:42:30
|
|
|
|
luce 2008
|
Super za nalaze. Ja isto osjecam najcesce kad sjednem ili legnem .to je ujutro i nsvecer.ili kad popodne odmaram s malom. Ljudi danas sam kupila papigu.bisam znala da su tak glasne.mozda se stisa kad se prilagodi.
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 28.7.2015 19:49:54
|
|
|
|
hipo
|
Leptirice, super za OGTT! Luce, moj muz je jedna velika papiga ne znam bi li izdrzala s dvije Je li to bila zelja od malecke? Koje je boje papiga?
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 28.7.2015 20:19:53
|
|
|
|
luce 2008
|
i ja imam vec dosta.dvoje djece i muza.i sad jos jedna [s.jos jedna se nebu ni primjetila Ma ja sam htjela papigu.vec dugo imam zelju.djeca bi pse i macke.ali su alergicari tak da nista od dlakavih zivotinja.
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 28.7.2015 20:22:38
|
|
|
|
luce 2008
|
aha zaboravila sam napisati da je papiga bijela.albino nimfa. Ima žuti digi rep i crvene obraze.jako je lijepa.
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 28.7.2015 20:35:08
|
|
|
|
hipo
|
Lihepo da si je onda kupila! Nadam se da ce se dobro udomacit!
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 28.7.2015 21:06:59
|
|
|
|
luce 2008
|
i ja se nadam.sad je tiho vec pola sata.nadan se da bu spavala cijelu noc.
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 29.7.2015 9:33:34
|
|
|
|
hipo
|
Jutro! Paše ovo zahlađenje, al mi je čudno sjela ova promjena. Loše spavam, a preko dana sam ko da me netko prebio. Jučer me muž pokupio s posla u 14h i samo sam gledala kako se polegnut u horizontalu. Jedva dočekala ispratit svekca i legnut. Nisam ni jutros nešto svježija. Al lako za to, glavno da sam ja danas dobila nalaz urinokulture koja je sterilna i nema živina u njoj! Sad sam mirna mjesec dana s pretragama i pregledima. U 8. imam uzv (još moram dogovorit datum), a pregled u 9. pa ćemo vidjet šta je slijedeće. Mislim da sam zbilja na izmaku snaga, koristim što mi je šef dao zeleno svijetlo za kasniji dolazak i raniji odlazak ako mi je teško. Danas sam došla sat kasnije, a bome se već vidim kako gibam ranije doma. Nekad mi se čini da škembica na očigled raste, al dok raste samo ona, to je sve ok. Prije sam osjećala bebu samo na jednom mjestu, sad me lupa istovremeno na dva bit će rukice i nogice rade Svekac i muž su napravili sve što su planirali, sad će još muž neke sitnice obavit tako da bude sve spremno za spuštanje stropa u 8. mjesecu. Odlazak svekca je bio izvrsno tempiran, još jedan dan bi mi bio previše, već mi je počeo solit pamet kako mi sudoper mora izgledat Kako ste vi, jel ste bolje spavale? Ja sam bolje spavala dok su bile vrućine. Koja sam ja čudakinja
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 29.7.2015 9:45:20
|
|
|
|
Sunshine28
|
ja sam bome lose spavala....susjedi imaju mladog psa o kojemu uopce ne brinu (inace to im je treci takav)...ne pustaju ga iz dvorista pa je histerican i laje po cijelu noc ajde jos dok je susjeda tu ona ga nekako primiri, ali je otisla na more prije dva dana, a ovaj je sinoc lajao kao lud! i Em, koja spava kao top, je probudio jedno tri puta...poludila sam! nekada se veceras ponovi pa nece ni on spavati u 3 ujutro kada mu dodem na vrata cure super za dobre nalaze! meni je moj pregled jako daleko iz ove prespektive, ali nisam jako zabrinuta jer se moja cura stalno javlja....a i danas je puno bolje po pitanju one boli...primjetila sam da me najvise boli poslje vekliih obroka pa sam sada smanjila....jedem vise puta po malo, iako bi mm rekao da sada jedem cijeli dan vidim kod svih su radovi....ali i da su uspjesni, pa mashala za sve! vec sam rekla da smo mi u biti gotovi...ali ima nekih sitnica za obaviti...mm sastavlja namjestaj, trebao zaljepiti zidnu naljepnicu pa nikako i najvaznije, treba jos jednom prebojati vrata bijelom bojom, a nikako da nadokupimo boje pa se oduzilo.... ajme luce papiga! to mi je nocna mora, mislim da bi mi zivce pokidala sretno! hipo ako vidis da ne mozes, ajde ti ljepo na bolovanje, rekla si da ste financijski ok i da mozete to podnjeti pa se nemoj muciti bezveze.... idem spremiti ekipu pa furamo danas na cijeli dan kod kumova na vikendicu....malo prirode za Em i mira za mamu jer oni imaju decka njene dobi i jako se lijepo igraju, a tamo ogradeni vocnjak, trave.....ma milina.....
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 29.7.2015 10:18:32
|
|
|
|
luce 2008
|
jutro!! sunshine ja bi razbila tog psa.uzas. Takvi zavrsni radovi mi se svidaju,volim namjestanje. Ja sam mislila da bu papiga cijelu noc krestala.ali nije,cijelu noc je spavala.pokrila sam krletku i bila je tiho. Jako sam iznenadena.i bolje joj je da suti po noci. Djeca su stalno oko nje.
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 29.7.2015 10:19:58
|
|
|
|
luce 2008
|
Sunsine uzivaj u odmoru.nadam se da bu vrijeme lijepo.
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 29.7.2015 11:26:23
|
|
|
|
hipo
|
Ajme Sunshine taj pas, znam kako ti je. dvije godine sam živila u stanu preko puta vlasnika jednog takvog psa. Veliko dvorište, a on zavezan na kratkom lancu za kućicu non-stop. Taj se nalajao u svom životu luce, pristojna ti je ta papiga neka samo ona zna kućni red
< Poruku je uredio hipo -- 29.7.2015 11:33:41 >
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 30.7.2015 10:10:58
|
|
|
|
hipo
|
Ej žene di ste, dopisujem se sama sa sobom tu Moja mala je bome sinoć pošteno divljala po trbuhu. Koji su to hopsevi i izbočine bile, umirali smo od smijeha. Jedino me smeta kad me lupa po lijevoj strani trbuha, tamo me malo boli, na drugim mjestima ne. Baš ću provjerit s dr. na slijedećem pregledu, al mislim da je to radi toga što mi je tamo rez od rezuckanja miomčine. Ne znam šta bi drugo bilo. Mislim da je mala ovih tjedan dana nešto narasla jer su mi se sve majice popunile u trbuhu. Dobro da sam od pon na GO, a poslije ne BO jer bi morala idubit rupu u radnom stolu za trbuh Moram pohvalit MM. Znam da se njima teže povezati s bebom, pogotovo dok su u trbuhu jer nemaju taj osjećaj kao mi, pa me baš iznenađuje kako priča s trbuhom, mazi ga i voli gledat trbuh kako skače i držat ruku da je osjeti dok se miče. I sav se uživio oko planova za opremanje sobe za bebu. To me iznenadilo malo jer je u početku bio sav šta isprepadan šta pod utjecajem sveki koja ga je naplašila da ko zna šta će bit i ne treba ništa kupovat, pričat o bebi i ne znam šta sve ne...dok se ne rodi....Nadam se da ga sveki neće "Pokvarit" za koji dan kad je vidimo nekako mislim da sa čime god mu napuni glavu, kad vidi škembu kako hopsa da više neće ostat ravnodušan i da će to prevladat u njegovim osjećajima. I sto tako što god da mu sveki natrabunja, moji su totalna suprotnost. Valjda su već mislili da ništa od nas i unuka, pa je tata izvan sebe od sreće, ko da nema unuka od prije Nego jučer mi uplatili 4verosjed i sad ga treba dočekat Muž se još nešto pati oko instalacija po stropu, tako da sve bude gotovo za knaufere kad dođu u 8. mjesecu. Idem malo raditi napisati još par dopisa i mailova pa na marendu.
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 30.7.2015 10:43:02
|
|
|
|
Sunshine28
|
jutro....hipo i ostali ma pusti sveki, jednom kada se tata uzivi to je gotovo ne moj brinuti zbog te boli, sigurno je od ranijeg zahvata, ili ti se neki organ nezgodno premjestio zbog evo ja pojela za dorucak beskvu i 2 kuhana kukuruza (jedem ih zadnjih tjedana dana za dorucak, rucak i veceru) i sada si razmisljam kada moram malo ohladiti sa hranom...., ne izlazi mi iz glave stomak od katy! ja sam naspram nje godzila a mislila sam da sam u granicama normale....ne znam... i ja sam jucer primjetila da mi cura sve zivahnija...ne kao vase, ali se cesce javlja kod mene se trenutno postavalja ograda na hodniku....zaboravila sam taj moment kada sam se hvalila kako su radovi gotovi jer dzabe nam soba od Em ako nemamo ogradu na stepenicama, onda ju nemogu pustiti da sama ide gore-dolje.... Bumbi gdje si? radovi te zaokupili? ili?
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 30.7.2015 11:18:25
|
|
|
|
nirvana777
|
Sunshine, znam kako ti je... moj trbuh je ko da trebam svaki čas roditi OGROMAN.... Na poslu si svaki dan blagajnu pomičem sve bliže sebi jer mi radni stol smeta .....jedva čekam 18.08. kad sam gotova s poslom.....
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 30.7.2015 12:03:36
|
|
|
|
katy1503
|
Bok cure! Evo ja brojim jos sitno, ne mogu docekati kraj ovog tjedna .. nema posla, pa se i vrijeme usporilo Jos sutra dodjem na sat-dva i gotovo - jedva cekam Hipo - super je sto se javlja mala, nekada nije ugodno ali meni je draze kad se javi nego kad je premirna Svaka čast za MM - tako i treba biti, moj je zadnjih mjesec dana skroz u tome, priča sa njom, mazi se s trbuhom i sav je sretan kada mu odgovori udarcem... radovi napreduju,drzim fige da sve zavrsi sto brze i sa sto manje prljavštine Sunshine - i ja krkam kuhane kukuruze ko luda, neki dan sam se bas zazeljela npr.ja sam ustala u 6 danas, do sada sam pojela vec male slance, bananu, sendvic i jogurt ... a nije ni podne ... jedem pomalo,ali češće sto mi i odgovara jer me u suprotnom napuše u zeludcu i ne mogu disati ... lubenoce, dinje, breskve su na popodnevnom meniju ... nirvana - ja i ti isti datum poroda, nemas godisnjeg da odes ranije? ako sam dobro izracunala,26.08.počinje porodiljni... ja to sve sve usojela pospojiti pa zato i je sutra zadnji dan ? ... meni su slova na kompjuteru sve manja i manja, treba mi jos malo dalekozor
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 30.7.2015 12:18:22
|
|
|
|
hipo
|
mmmm kuruza mmmm njam, njam, ne znam jel mi draža pečena ili kuhana a šta ima finih breskvi ovih dana mmm ja sam od jutra 3 breskve (al ful su male pa računam ko da su jedna ), jogurt u kojeg sam ubacila malo borovnica i brusnica sad sam ubola burek sa sirom katy, ja ove dane ko da pišem ostavinsku raspravu na poslu, završavam zadatke i ostavljam u nasljeđe nove inače moramo pisati neke izvještaje šta smo radili svakih par mjeseci il na polugodišnjoj bazi pa sad moram za srpanj jer me poslije neće bit Sutra budem posložila stol da ne ostavim veliki nered i onda ćaoooo na duuugoooo............
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 30.7.2015 12:21:52
|
|
|
|
katy1503
|
Hipo, ja sve ostavljam novoj kolegici, napisala sam se dopisa i instrukcija kako sto napraviti kad me ne bude bilo .. Stol je vec očišćen, konacno bacila stvari koje se godinama gomilaju ... Koje olakšanje Stol nikada čišći
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 30.7.2015 12:37:19
|
|
|
|
hipo
|
Mene će zamjenit cura koja je odradila kod mene pripravnički pa sam je već sve naučila tako da sad treba samo zasjest i nastavit radit, mislim da bi me sad dotuklo da moram nekome sve objašnjavat, jedva se nosim sama sa sobom, koncentracija nula, joooj, da moram nekom objašnjavat i učit ga mislim da bi poludila Ovako je ispalo dobro njoj i dobro meni. Sirota se nije uopće nadala da će dobit posao, a ovako barem godina dana i koji mjesec više će bit.
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 30.7.2015 13:27:41
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej cure evo mene.Nikako se javiti,ali redovito procitam. nasi radovi gotovi osim sto jos cekamo policu za njihovu sobu za knjige i legice. Malo sam opet shopingirala Seka dobila i pelene,dudice,bocicu i te sitnice iz Dm-a i Mullera.Uzela debelu dekicu i jos jedan rucnik.Moram kupiti jos koji bodic i odjelce i polako to pocinjem sve prati.Cak je i Chicco omeksivac spreman Moram i sebi uzeti spavacicu i grudnjake i jos neke sitnice
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 30.7.2015 13:38:30
|
|
|
|
Sunshine28
|
cure super za godisnje odmore i ciste stolove! ja sam svoj ostavila u kaosu jer sam nenadano otisla pa sam samo telefonom zamolila kolegu da mi sve potrpa u ormaric Bumbi super da ste i vi skoro gotovi...a vidim da je i seka opremljena vec dobro evo ja sada dosla i kupovine i kupila prokletu bijelu boju za vrata, a doceka me mm i slozi facu, kao "a joj, zaboravi sam ti reci i da je pukao kist...bad...." dakle poludila sam!!!! uzela sam si danas u Mani dvije malo sire obine crne majice sa dubljim dekolteom za bolnicu, to cu ja lijepo na donji dio pidzame i mir....mrzim spavacice..... a grudnjaci... Bumbi vec sam spominjala da sam si uzela u top shopu u portanovi za 198kn. 3 kom. onih slim&lift grudnjaka, super drze trudnicke cice, a i dublji je dekolte od klasicnog sportskog grudnjak tak da se cica moze bez bada izbaciti za dojenje....isprobala ja to mi se cini bolja varijanta nego ovi grudnjaci za dojenje, ostane ti i za kasnije....
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 30.7.2015 13:43:14
|
|
|
|
BUMBI
|
Sunny super za boju,a vidim sad nemate kist Da,da znam da si uzela te grudnjake.Ja cu one u Mulleru uzeti,2 kom mi je dosta. Ne volim ni ja bas spavacice.nedavno kupila super u Lidlu ali nema dugmeta naprijed pa bas i nije za dojenje tako da moram uzeti novu. Ja bi polako to sve pocela prati i sredjivati da sam mirna.Onda cu jos i torbu spremiti i nek ceka u ormaru.
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 30.7.2015 14:02:53
|
|
|
|
luce 2008
|
Bok cure.vidim ja idete na porodiljni i na godisnji. A i spremate se za bolnicu. Moje spremanje je jos daleeeko,
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!