|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci
23.7.2015 18:53:31   
leptirica111
Cure jel imala neka od vas iskustva s kondilomima, vjerojatno ću na dogovoreni carski radi njih
Kod soc.venerologa se par mj.ceka terapija a privat nemam toliko para za ic svako malo to spaljivat jer taj tip ima stalnu tendenciju rasta. .
veli mi i gin.da je to bacanje novaca i najbolje riješiti Nakon poroda. .

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1301
24.7.2015 6:53:54   
katy1503
Jutro!
joj kak je super vankauser posted image , potpisujem ovako cijelo ljeto u Zagrebuuser posted image
Naspavale smo se (recimo),ova moja malena je živahna i sve veca pa sve cesce udari da zaboliuser posted image
Ma neka, mama ce sve izdržati radi svoje ljepotice (joj tak sam kmezava jutrosuser posted image )

Leptirica - super za dečkićauser posted image , odraditi ces OGTT samo tako (preporuka privat Breyer), probaj sa čavlima popraviti željezo (user posted image user posted image user posted image ) i nadam se da ces biti ok.
Na srecu, nemam iskustva s kondilomima ali nadam se da ces se ih riješiti user posted image !!!

Atina - ja ne kuham nikakouser posted image ,mama mi zivi blizu, pa dobijemo launch paket, dragi uskoci kad može .. snalazimo seuser posted image . i ja krkam lubrenicu samo tako - poslije se napušem ko žaba pa ne mogu disati a kad krene mogu se preseliti na wcuser posted image

Neka vam je svima ugodan dan i nadam se da ce zahladenje potrajati!
Pozz user posted image

Katja - 27.09.2015
Lukas - 11.03.2019
Lea- 17.03.2021

(Odgovor članu leptirica111)
Neposredna veza do poruke: 1302
24.7.2015 11:24:20   
hipo
Dobar dan!
Bome jutros olakšanje nakon kiše, ali evo već se diže temperatura.
Katy tebe malena baš probudi preko noći? Ja ju preko noći osjetim ako se dinem na wc ili kad sam bila prehlađena pa sam jako kašljala i onda bi mi bilo teško zaspat jer se ona uhvati skakat. Inače spavam ko top pa valjda ne čujem. Jutros sam do 6 odrapila u komadu.

Leptirica nemam pojma za te kondilome. Slažem se s katy za Breyer, skroz su humani uvjeti, ako ti se ne da sjedit, možeš i preležat tamo cijelo vrijeme. A iza ćoše su kafići pa možeš odma poslije gladovanja sjest, popit kavu, pojest nešto (ja si uzela grožđe, breskvu i kroasan) a imaš i dućan.

Sanjala ja da sam u restoranu i naručim si neku ribu. Odem do wc.- i pol ribe nema, rođak mi pojeo! I onda nastavim ja jest, i taman da ću zadnji, najslađi zalogaj stavit u usta i zvoni mi budilica user posted image user posted image user posted image cijelo jutro mislim na taj zadnji zalogaj ribice user posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu katy1503)
Neposredna veza do poruke: 1303
24.7.2015 11:24:46   
hipo

user posted image PREGLEDI: user posted image

KOLOVOZuser posted image
katy PONEDJELJAK 03.08.
ruzmarin ČETVRTAK 06.08.
atina PETAK 07.08.
Luce PETAK 07.08.
bumbi UTORAK 11.08.
Sunshine PONEDJELJAK 17.08.
leptirica PONEDJELJAK 31.08.

RUJANuser posted image
katy UTORAK 01.09.
hipo ČETVRTAK 03.09.

bocika
endless
Missy
Nirvana

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1304
24.7.2015 12:44:31   
katy1503
Hipo, ne budi me ona ali svaki put kad se poželim okrenuti osjetim trbuh pa me to automatski probudiuser posted image

Meni je danas koma, jos nam ne rade klime, nesto se pokvarilo kad je jucer bilo nevrijeme - dišem na škrge, koncentracija mi je nikakva, jedva cekam domauser posted image

Katja - 27.09.2015
Lukas - 11.03.2019
Lea- 17.03.2021

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1305
24.7.2015 13:05:26   
hipo
katy nama radi klima, al meni ne radi mozak, pa smo na istom...uf...doma, jedva čekam.............

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu katy1503)
Neposredna veza do poruke: 1306
24.7.2015 14:18:35   
hipo
Jučer sam cure zvala 80-ak puta doktora da mi pogleda nalaze!!! i nikako dobit. user posted image user posted image user posted image
Sad mi je uspjelo iz 3. puta.user posted image
Kaže da je krv super, da željezo nije toliko nisko da bi morala uzimat nešto. Nisam nešto krepana osim kad je vruće pa valjda ima pravo, budem se šopala hranom di ima više Fe pa će bit ok valjda, a nakon GO ću nažicat da opet provjerimo Fe.
Isto tako on bi rado provjerio urinokulturu da budemo mirni da je sve ok, pa sad idem po uputnicu da to rješim drugi tjedan. Eto, da sam jučer dobila, mogla sam im danas dat urin da uzgajaju živine preko vikedna, al šta je tu je.
Brišem ranije s posla, nadam se da temperature neće jako porast tako da mi se uspijete naspavati i odmoriti za vikend. Pozdrav!

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1307
24.7.2015 18:14:10   
nirvana777
Hipo i Katy, svaki puta važu menu,mjere tlak i rade test trakice- do sad su mi ti albumini bili negativni. To je navodno vezano uz povišeni tlak a moj je relativno nizak,tak da je ok.

Na idućem pregledu će izmjeriti bebu pa ćemo vidjeti koliko je težak, sad smo ga samo škicnuli user posted image

Jednom sam do sad radila KKS, a senzibilizaciju dvaput. Pitat ću ga sljedeći puta svakako za te dodatne pretrage, mada imam puno povjerenje u njega jer je zbilja odličan doktor i vjerujem da mu je išta sumnjivo, poslao bi me. Objasnili su nam na trudničkom tečaju da ako trudnica ima gestacijski dijabetes, to se vidi po veličini ploda i količini plodne vode. Još jedno predavanje i imamo potvrdu za MM! user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu katy1503)
Neposredna veza do poruke: 1308
25.7.2015 9:32:55   
bocika
evo i mene cure da se javim malo. ja sam bila na kontroli 16.07. sve je bilo u redu, ne znam mozda sam vam to i pisala. uglavnom 17.07. smo krenuli na godisnji za bosnu pa nikako da se javim. ubise me ove vrucine ne znam kud sa sobom. Drago mi je za dobre nalaze u svih cura. moj iduci pregled je 17.08. mislim da cu i ja nekad poslije toga morati raditi taj pregled za secer. fuj. inace se osjecam kao da cu puknuti, beba pravo jako udara iako sam tek u 26 tjednu. stalno mi je na mjehuru a jos sam uz to malo i prehladjena pa sam otprilike stalno na wc-u. a godisnji mi je otprilike svaki dan da imam nesto obavljati jer obnavljamo kucu pa treba ovo pa treba on o a sve ja moram izabrati. ali dobro proci ce i to i jos kolovoz da odradim poslije godisnjeg i odustajem i ja od posla. user posted image

(Odgovor članu nirvana777)
Neposredna veza do poruke: 1309
25.7.2015 12:54:20   
Sunshine28
ej cure! evo nas na kopnu konacno! user posted image user posted image user posted image
stigli jucer i docekla nas klima u prizemelju koja ne radi! ali sreca, evo bas otisao prijatelj koji radi servise i sve popravio pa se sada hladimo i sve je ok user posted image bas sam sretna....malo mi je prisjelo na moru...pre pre vruce da se trudnica po cijele dane vuce po plazi, ali uz Em nije bilo izbora tak da mi se nakon prvih 7 dana uzivanja malo po malo cijeli "odmor" poceo pretvarati u patnju....jedva sam cekala vrijeme poslje rucka za spavanje i noc da raspalim klimu i ne moram nigdje....

na povratku stali u Ikeu i kupila komodu za presvlacenje koju sam htjela za bebicu i jos milijun stvari za Em sobu ukljucujuci ormar i dva seta polica sa 12 kutija za igracke....uz sve to imali smo u autu i stvari sa mora tak da smo skoro Em i as ostavili ispred Ikee user posted image user posted image user posted image mm nas je pakirao sat vremena i na kraju smo Em, njena as i ja dijelili dio zadnjeg sjedala iza vozaca! zezam se da ce zbog 2 sata u tom polozaju bebac imati plosnatu glavicu user posted image user posted image user posted image ali nema veze, imati ce i komodu user posted image user posted image

Bila i u Nextu s nadam da cu tamo kupiti sve od odjece za bebicu sta sam jos planirala, ali kako su snizenja sve se vec rasprodalo pa je opet Em profitirala user posted image za bebu uzela dva jednodjelna odjelca...a iskreno, i bolje je tako, ako dobro razmislim, stvrano imam toliko robice od Em da nema smisla gomilati....

vidim jedva se prezivljavalo kod vas....
kada sam na vijestima cula da u zg nema struje onaj dan samo sam drzala fige da nije nestalo nekoj od vas, ali vidim hipo tebe nije obislo...bad....

vidim sve ste bile i po laboratorijima za OGTT i jos svasta....ja nisam bila uopce osim ono prvi put na pocetku user posted image moja gin. i ne spominje.....sluzbeno, po njenoj evidneciji ja sam se udebljala oko 6,5 kg od pocetka pa valjda misli da i ne trebam ici jos...iako sam ja prije njene prve zabiljezbe dobila vec oko 3 kg.....ne znam....daleko je sljedeci pregled....

bravo za sve user posted image koji lijepo napredujuuser posted image user posted image

I + G = E & L

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1310
25.7.2015 20:13:50   
hipo
Sunshine, dobrodosla natrag user posted image Vidim povratak je bio zanimljiv user posted image
Iz te Ikee covjek ne moze izac a da nesto ne kupi.
Super mi je sto imaju kasu za trudnice, kako je baravno guzva ljudi se stanu u red, al me spazila teta na kasi i zvala da dodjem preko reda. Rekla da drugi put samo preskocim red i javim se. Bome mi to znaci jer dok obidjes sve noge ti otpadnu. Ko ne zna, ta je kasa po sredini, znakic za trudnice i invalide.

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 1311
25.7.2015 20:15:58   
hipo
bocika bas mi je drago da si nam se uspjela malo javiti i da si ok!
Mi smo od ponedjeljka u akciji, sutra navecer stize svekac pa krecu prvi radovi.
koma je to po ovoj vrucini, al sta mozemo.

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1312
27.7.2015 8:58:47   
hipo

KOLOVOZuser posted image
katy PONEDJELJAK 03.08.
ruzmarin ČETVRTAK 06.08.
atina PETAK 07.08.
Luce PETAK 07.08.
bumbi UTORAK 11.08.
bocika ČETVRTAK 20.08.

RUJANuser posted image
katy UTORAK 01.09.
hipo ČETVRTAK 03.09.

endless
Missy
Nirvana

< Poruku je uredio hipo -- 27.7.2015 9:12:15 >

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1313
27.7.2015 9:10:20   
nirvana777
Hipo, hvala na ovoj info za Ikeu, prošli put smo čekali na običnoj blagajni- skoro sam krepala user posted image

Možeš nas staviti na listu s 20.08. user posted image

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1314
27.7.2015 9:11:14   
hipo
Jutro cure!

katy još ovaj tjedan pa GO! Ja ću ili do četvrtka ili do kraja tjedna, ovisi još o nekim detaljima.

Sunshine, jel uživaš u hladnjikavom vremenu?

Lijepo nam je zahladilo. Ja sam jutros ko da me kamion zgazio. Jučer smo iskoristili zahlađenje i prevrnuli cijeli stan, tj. muž, ja sam uglavnom govorila šta treba radit, al i ono malo što sam radila mi je izgleda bilo previše, u 8 navečer nisam mogla gledat, i jutros me još ligamenti malo boluckaju ako se naglo okrenem. Problem je što ako se ja ne pokrenem, po mom mužu mogli bi se ucrvat.
Morali smo neke stvari preokrenut radi budućih radova, tako da zona radova bude prazna i da čišćenje bude lakše.
Druga stvar došo svekac, danas završava struju i ventile od vode u budućoj kuhinji, a danas ili sutra buše rupu za ventilaciju od nape. Nadam se da neće napravit prevelik kaos on i muž dok sam na poslu user posted image Drago mi je da je danas ugodna temperatura da im bude lakše radit, tako da možđda budu i prije gotovi. Mislim da nećemo drugo stić sada, osim ugovorit knaufere za spuštanje stropa, jer ja jako hoću na more user posted image
Odabrali smo kauč, u srijedu idemo uplatit user posted image , muž je počeo škicat dječji namještaj user posted image samoinicijativno i ulazit u dućane s dječjim stvarima, samo gleda, al kako je bio protiv kupovanja prije nego beba dođe, to je skroz ok za početak, u 9. mjesecu nakon spuštanja stropa i slaganja kuhinje, nema više labavo. Put do sestre po krevetić+robicu+sve što ima, onda inventura da vidim što mi fali tako da nabavim do poroda.

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1315
27.7.2015 9:14:51   
hipo

KOLOVOZuser posted image
katy PONEDJELJAK 03.08.
ruzmarin ČETVRTAK 06.08.
atina PETAK 07.08.
Luce PETAK 07.08.
bumbi UTORAK 11.08.
bocika PONEDJELJAK 17.08.
nirvana ČETVRTAK 20.08.

RUJANuser posted image
katy UTORAK 01.09.
hipo ČETVRTAK 03.09.

endless
Missy

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1316
27.7.2015 9:15:18   
hipo
IZVORNA PORUKA: nirvana777

Hipo, hvala na ovoj info za Ikeu, prošli put smo čekali na običnoj blagajni- skoro sam krepala user posted image

Možeš nas staviti na listu s 20.08. user posted image

Ne sjećam se da sam igdje osim kod njih i u zdravstvenim ustanovama vidjela da trudnice imaju prednost. Da idem nekog pitat da me pusti preko reda ili da mi se digne u tramvaju, mislim da bi me prije ošamarili nego pustili ili bi mi rekli šta ne stojiš doma ako ti je teško, ili šta si se je...la .....

PS. malo sam bila zbrljala listu s nirvaninim i bocikinim pregledom user posted image ipak mi je jutro user posted image

< Poruku je uredio hipo -- 27.7.2015 9:16:16 >

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu nirvana777)
Neposredna veza do poruke: 1317
27.7.2015 9:48:25   
katy1503
Bokić curke!
joj koja uzivancija, vrijeme je savršeno...
ja eto laganini na poslu,nema stresa, ekipa odlicna.. bas je superuser posted image
Nadam se da i vi uzivateuser posted image

Mi smo dobro, ovaj vikend smo uzivali u tudim specijalitetima, tako da se nista nije kuhalo ... zacudo, vaga je jutros pokazala kilazu istu kao 16.07 - valjda je to ok .. a ja sve okruglijauser posted image
Mala je aktivna samo tako, udara pod rebra i u želudac svakim danom sve jače... user posted image
Vec u pon idem da je vidim, ovajput u 4d prikazu....user posted image user posted image user posted image

Hipo, ja bila u Ikei, nisam se ni sjetila te blagajne za trudnice ... sretno s uredenjem i uzivaj na moru cim prije!
i mi cemo za tjedan dana ako ce sve biti po planuuser posted image

Katja - 27.09.2015
Lukas - 11.03.2019
Lea- 17.03.2021

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1318
27.7.2015 9:52:29   
hipo
katy uživaj u ponedjeljak!!! To je prava uživancija user posted image moj bi muž to svaki dan gledao user posted image Stalno svima pokazuje te slike, njemu ništa nije bilo bistro na običnom UZV pa je sad sav sretan jer napokon nešto vidi i kuži user posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu katy1503)
Neposredna veza do poruke: 1319
28.7.2015 10:33:23   
Sunshine28
ej cure....ja dosla s godisnjeg, a vidim vi ste svi na odlasku user posted image

uzivam u ovom vremenu! nakon dva tjedna pakla na moru ovo mi je predivno....spavam, i Em spava odlicno tak da sam odmorna....

ma i kuci me zeza RR....jucer cijeli dan nisam uspjela ostaviti post user posted image

ni ja nisam znala za tu blagajnu u Ikei...doduse sada kada smo bili nije uopce bilo guzve, dosli smo na praznu blagajnu, ali zadnji put sam se otelila dok sam dosla na red...svakako dobro znati!

zadnjih dana imam problem, javlja mi se jaka bol na podrucju iznad stomaka/izmedu grudi, pocne kao blagi pristisak , ali kroz pet minuta toliko boli da mi suze cure..i onda moram leci i smiriti se na par sati na prode....ne znam od cega, sjecam se doduse da sam imala slican problem sa Em, ali ne znam bas da je bilo ovako....
kontam mozda dijastaza ili? gin. mi je na godisnjem....

katy kako je proslo? sta kaze muz?

I + G = E & L

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1320
28.7.2015 10:59:11   
hipo
Ej, cure kako ste? Katy čekamo izvještaj user posted image

Sunshine žao mi je što te to toliko boli user posted image

bubmi di si ti?

Moj je sveki bio vrijedan jučer, struja u budućoj kuhinji sređena, voda za perilicu i sudoper isto. Danas buše rupu za ventilaciju od nape user posted image I muž je bio vrijedan, da ne ispadne da hvalim samo svekca. user posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 1321
28.7.2015 11:28:59   
katy1503
Sunshine, dobro dosla natrag! Bas mi je žao sto te sve boli i nadam se da ce biti bolje.

HIpo - samo vrijedni muškarci oko tebe, tako i treba user posted image
4d imamo tek u ponedjeljak,03.08.15 - cim bude gotovo, javim seuser posted image

Mi smo tako lijepo spavale nocas, bez piš piš dizanja ..
danas cu u kino s curkama s posla, jedva cekam ...
kod mene sve ok, jos brojim sitno na poslu a onda i ja high life user posted image user posted image
Ajme, morat cu se nauciti biti doma, nisam bas taj tipuser posted image

Katja - 27.09.2015
Lukas - 11.03.2019
Lea- 17.03.2021

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1322
28.7.2015 11:39:11   
hipo
katy ja sve gledam krivo u kalendar, u nadi da se taj kolovoz dovuko jer to znači bit na godišnjem pa sam tako već mislila da je došo tvoj pregled user posted image Lijepo se provedi u kinu!

Ja si radim popis šta ću radit kad budem doma od 9. mjeseca tj. šta moram radi bebe ili šta bi sad htjela napravit, a ne stignem. Tako da kad nakon tjedan dana boravka doma zbunjeno blenem u zid i ako budem izgubljena da imam "orijentacijski popis zadataka" user posted image da ne gubim vrijeme, nekako mi se čini da će to sve jako brzo proć.

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu katy1503)
Neposredna veza do poruke: 1323
28.7.2015 12:27:30   
luce 2008
jutro cure.ja sam ujutro napisala napokon post.i inda me izbaci[sm=hudicek1.gif
Odma mi prode volja za sve.Super nam je vrijeme.
Hipo evo i tvog odmora.Samo polako nemoj previse raditi.Ja sam na bolovanju zbog prijasnjih spontanih pobacaja.
Radije bi malo na posao nisam navikla doma biti.jao sta ce covjek zalijeni.ima dana kada sam prepuna energije,q opet ima i dana kada nemogu od umora skoro ni skuhat.
opet me muci zatvoruser posted image .
Vec sam luda.
beba user posted image se napokon odlucila svaki dan javiti.bas sam sretna zbog toga.
Moji radovi su napokon zavrsili.jos samo laminat i to je to.ona krecu vani radovi.
Ogradu cemo radit.ali to nemoram bqr cistit stalno.

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1324
28.7.2015 13:37:12   
hipo
luce, super što se beba javlja redovno! meni je pravo olakšanje od kada se uredovila user posted image lakše je dočekat pregled. Sad ima neki svoj ritam i svaka tri sata se javlja. Mogu sat navijat po njoj user posted image
Drago mi je da su ti radovi pri kraju, to čišćenje ubija u pojam, najgore je živjet u prostoru koji se adaptira, svaki dan ispočetka treba čistit.

Je li netko u Mulleru vidio da ima grudnjak s košaricom većom od D? Ja bi F. user posted image Vidjela sam neloš kupaći u Nami, al mi je nekako 290 kn previše za par tjedana brčkanja, a ionako imaju samo do C košarice pa mi ne paše. Moram do Intersporta, čini mi se da je Sunshine njih spominjala.

< Poruku je uredio hipo -- 28.7.2015 13:44:29 >

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu luce 2008)
Neposredna veza do poruke: 1325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!