|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci
22.7.2015 7:51:17   
BUMBI
Jutro cureuser posted image
Hipo meni su rekli da smijem piti vode cim su mi prvi put izvadili krv.Nije ni meni to nesta strasno za popiti,teze mi bilo sto nisam smjela jestiuser posted image
aaaa,vec je dobro vruceuser posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu katy1503)
Neposredna veza do poruke: 1276
22.7.2015 8:47:08   
hipo
Jutro!
Isla sam ravno u Breyer na oGTT jer da sam isla prvo u labos na kvartu dat mojracu i vadit krv za drugo to bi znacilo gladovat sat vremena duze user posted image Budem to sutra il prekosutra.
Bocnulo me prvi put, dala mokracu i popila "sokić". Toliko sam gladna da bi i otrov popila, ovaj njihov bućkuriš je ok, ko prezasladjena limunada, zao mi je sto je nije bilo vise user posted image
Hvala na info za vodu, ponjela sam malu bocicu iako i kod njih ima automat s vodom. Gladnija sam nego inace samo zato jer ne smijem jest user posted image
Jutros sam spavala u komadu do 6 user posted image i onda pi-pi i tulum s bebom i glad, jedva sam jos sat vremena uspjela odspavat.
Sinoc nije bilo struje sat i pol, mislila sam da cu umrijet bez ventilatora pa sam sve otvorila i na balkonu cekala da temp padne.
Muz je htio da odemo negdje al sam cula da je veci kvar pa nisam bila sigurna hoce li to brzo popravit-a bez lifta se ne bi pentrala goreuser posted image
Bumbi, super za ormar, malo-pomalo sve si sredilauser posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1277
22.7.2015 13:06:51   
hipo
user posted image PREGLEDI: user posted image

SRPANJuser posted image
leptirica ČETVRTAK 23.07.

KOLOVOZuser posted image
katy PONEDJELJAK 03.08.
ruzmarin ČETVRTAK 06.08.
atina PETAK 07.08.
Luce PETAK 07.08.
bumbi UTORAK 11.08.
Sunshine PONEDJELJAK 17.08.

RUJANuser posted image
katy UTORAK 01.09.
hipo ČETVRTAK 03.09.

bocika
endless
Missy
Nirvana

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1278
22.7.2015 13:39:49   
Atina282
baš se veselim svaki put kad vidim ove preglede, obožavam gledati kako se penjem gore, pregled mi je sve bliži hehehe ne mogu dočekati user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1279
22.7.2015 14:10:27   
hipo
Atina, sve si bliže i bliže vrhu popisa za pregled user posted image

došli nalazi
glukoza natašte 4,5 ref < 5,1
nakon 60 min 8,6 ref < 10,0
nakon 120 min 7,1 ref < 8,5

To je valjda ok što se tiče šećera, a urin ima leukocita i eritrocita malo previše i piše dosta bakterija, pa će me pretpostavljam slat na urinokulturu. Mejlala sam nalaz i dr. pa ćemo vidjet šta će mi reć.
Danas radi popodne, pa ako ne odgovori do kraja mog radnog vremena budem zvrcnula tako da ako moram po novu uputnicu to pokupim danas. Dok sam imala ešerihiju išla sam 6x na wc po noći, sad odem 1. nadam se da se gospođa nije vratila.

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu Atina282)
Neposredna veza do poruke: 1280
22.7.2015 14:15:29   
Atina282
hipo ja sam imala stalno problema s nalazima mokraće, a tablete su djelovale samo na par dana i onda opet problemi. Ne znam dali si čitala post koji sam napisala kako sam se riješila bakterija

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1281
22.7.2015 14:24:41   
Atina282

IZVORNA PORUKA: Atina282

drage moje, nisam imala vremena javiti vam se...pročitala sam sve vaše poruke.. user posted image

ne znam dali koja od vas ima problema s mokraćnim kanalima, upalama i bubrezima u trudnoći kao ja,ali konačno sam našla rješenje i već 2 tjedna mi je puno bolje.. dakle ako koja od vas ima išta slično evo "recepta": svako jutro kad se probudite na tašte popijte pola iscjeđenog limun (ako imate ispod 70 kg) ili cijeli (ako imate više od 70 kg) i u to dodajte tople vode, nije ugodno za piti dosta je kiselo ali je jako zdravo, a preko dana svaki dan popijem 2 velike šalice čaja od brusnice,ali naravno bez šećera.. i nakon svakog mokrenja se perem dole u kamilici. Ništa mi nije pomagalo do sada, nikakvi antibiotici, kreme, vaginalete NIŠTAAA! to je preporuka jednog starog ginekologa koji je puno godina u mirovini i doista djeluje, kaže da je jako zdravo kada bi sve trudnice to radile bez obzira imale probleme ili ne, pa eto user posted image

(Odgovor članu Atina282)
Neposredna veza do poruke: 1282
22.7.2015 14:30:35   
hipo
Budem probala atina dok sam imala ešerihiju sam puno pila brusnice, već mi se bila dobro zgadila. Limuna sam isto dosta uzimala, al sad već bar mjesec dana nisam ni jedno ni drugo.
Limun mi je super, ne smeta mi kiselo user posted image
Hvala što si me podsjetila na taj post.

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu Atina282)
Neposredna veza do poruke: 1283
22.7.2015 17:30:24   
nirvana777
Hipo, 20.08. je sljedeći pregled user posted image ide lista polako sve bliže terminima user posted image bravo mi user posted image

Mene sad čudi kako me nije slao na te pretrage ko vas, samo na testove senzibilizacije user posted image pitala sam prošli put dal trebam kontrolirati šećer, kaže da ne. hmm user posted image user posted image

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1284
22.7.2015 17:33:38   
hipo

SRPANJuser posted image
leptirica ČETVRTAK 23.07.

KOLOVOZuser posted image
katy PONEDJELJAK 03.08.
ruzmarin ČETVRTAK 06.08.
atina PETAK 07.08.
Luce PETAK 07.08.
bumbi UTORAK 11.08.
Nirvana PONEDJELJAK 20.08.

RUJANuser posted image
katy UTORAK 01.09.
hipo ČETVRTAK 03.09.

bocika
endless
Missy

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1285
22.7.2015 17:37:36   
hipo
nirvana hm, mislim da bi te neke pretrage morali svi dat bez obzira je li sve protice uredno ili ne user posted image
provaj inzistirat, vjerojatno on misli da je sve ok pa te ne salje ili nek ti bar argumentira zasto ti sve to ne treba?
Jesi radila ista od krvi, urina, secera? Jel ti mjere tlak dvaki put? vaganje i ona test trakica za urin?

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1286
23.7.2015 6:43:10   
hipo
Jutro! Sto je ugodno ovako rano ujutro!Sinoc je bio horor. 10 navecer a 34 stupnja. Suludo.
Nego ja spavala bez da se probudim inidem na Wc !!!!
Nadam se da ce veceras past koja kap kiše!

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1287
23.7.2015 7:06:38   
katy1503
Jutro!!!!
fino je jutros stvarno, slusam na radiju najavili moguce nevrijeme ali tek kasno navecer.. pa nek padne bilo stouser posted image
Ja jucer bila u setnji do pol 11, rekla bi uspavala malu pa me nocas pustila da spavam ..ljubi je majkauser posted image
Jos samo koji dan i duže spavanje kad je najhladnijeuser posted image

Hipo - super za OGTT! rezultati odlicni! i ja sam imala nesto bakterija u urinu kada sam radila u Breyeru i poslala me onda na urinokulturu i srecom kod mene je sve ok. Nadam se da ce i kod tebe biti nesto prolaznouser posted image

Nirvana, meni je isto cudno! kod moje doktorice OGTT svi moraju napraviti, do sada sam vec dvaputa vadila krv, kako sam Rh- vec dvaputa sam bila u Petrovoj da senzibilosti a to me ceka opet sad u 08 mj ... Nadam se da ti bar kontrolira sve na trakicu kada si na pregleduuser posted image . i nije mi bilo jasno kada si rekla da si bila na proslom sad pregledu i da se sljedeci put važeteuser posted image ?
Ti ili beba? Bebi izbaci automatski izracunata težina na osnovi svih dimenzija koje izracuna a tebi bi trebao/la mjeriti tezinu svaki put, zar ne?user posted image

di su ostale curke?user posted image

Katja - 27.09.2015
Lukas - 11.03.2019
Lea- 17.03.2021

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1288
23.7.2015 7:48:14   
hipo
Katy doktor mi je samo mejlao da je nalaz kOGTT uredan. bakterije nije. Dao mi je u utorak uputnicu za pretrage krvi i urina kompletne pa valjda ceka to prije urinokulture.
breyer sam zvala da vidim (jucer) jer im treba prvi urin, rekli su mi ne,pa kad sam dosla tamo hedva da sam imala prst ipo mokrace i nisam dala srednji mlaz-pretpostavljam odatle bakterije. Naaaadam se. Danas sam u labos odnjela streberski srednji mlaz pa cemo vidjet je l ima cega ili nema. Ja bi da nema user posted image

Curke su il na moru il u radovima. Joj mene radovi tek cekajuuser posted image moram se naoruzat zivcima.

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu katy1503)
Neposredna veza do poruke: 1289
23.7.2015 10:41:38   
katy1503
Hipo, drzim fige da je urin i KKS ipak ok user posted image
Pravi si narkoman koliko uboda ovaj tjedan user posted image user posted image user posted image

Ja bila sad u centru, obavljala nesto poslovno, mislila da cu umrijeti kad izadem iz auta na par korakaaauser posted image ... uzas .. jedva cekam doma ....
Joj mi imamo srece s stanom, kada smo ga kupovali odmah smo kupili sa dvije spavace sobe, sebi manju, napravili sve po mjeri a ona vec "dječja" nam je sluzila kao spremište za sve .. sad muža ceka farbanje i slaganje krevetica, stola za previjanje i tome slicno a ja sam samo nadzor ...soba ce nam biti žuto - zelena user posted image ali zidovi bijeli ...

jos 6 radnih danauser posted image user posted image user posted image user posted image

Katja - 27.09.2015
Lukas - 11.03.2019
Lea- 17.03.2021

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1290
23.7.2015 10:58:09   
hipo
katy u centru je nehumano, meni je u centru ured user posted image
Mi još nismo odlučili koje će boje bit, al mislim isto nešto neutralno, ako nam se posreći možda će nakon curke doć još jdna koja beba, ko zna možda bude dečko pa da ne moramo prefarbavat user posted image u drugu boju.
Naš je stan imao samo jednu spavaću s totalno debilnim rasporedom prostorija pa smo sve pretumbali i prerasporedili, tako da će beba imat svoju sobu, kupaona i wc su malo manji, al nam je nekako bilo važnije da mi i djete/djeca imaju svoju sobu, i da imamo kuhinju+blagovaonu+dnevni (to nam je povezano). Sestra i ja smo znale dijelit povremeno sobu s bratom, ne znam zašto su nas starci stalno selili po kući user posted image i nije nam smetalo pa valjda ako budemo imali 2 i budu različitog spola, neće ni njima. A ko zna, možda jednom i preselimo u nešto veće, iako mi se ne da jer sam se naseljakala po Zagrebu ko student i pomisao na pakiranje i traženje novog stana me izluđuje.
Ja ne mogu ništa radit. Mislim da ću upalit klimu, al ne znam oće li mi to rashladit mozak.

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu katy1503)
Neposredna veza do poruke: 1291
23.7.2015 13:56:37   
hipo
Dobila nalaze. tj, poslala muža u labos po njih.
Beba popoapala moje Fe, pa je s 21 palo na 10 i sve ono drugo vezano uz željezo je malo pošemereno pa pretpostavljam da ću dobit nešto za to.
Drugo mi se čini uredno i jetrene probe što smo gledali radi onog osipa koji dođe, ode, dođe, ode...
U urinu nema leukocita i eritrocita kao jučer, al ima nešto bakterija, ja ću bit mirnija ako mi da urinokulturu.
Zvala sam doktora od 12.20-13.30, preko 80 poziva!!! Nisam uspjela dobit!!!user posted image Inače se sestra javi čim zazvoni, ili ako baš ne može jer joj je netko u sobi, iz drugog, maksimalno 3. puta uspijem ih dobit. Možda nešto s linijama ne štima. Uglavnom moram čekat sutra, kada rade popodne, ako mi se nakon pol sata zivkanja ne jave, idem do njih. Nije neka panika, al sam htjela nosit mokraću na urinokulturu sutra ujutro tako da budem sigurna da ću dobit nalaze slijedeći tjedan dok mi doktor ne zbriše na GO. Onaj iz druge smjene koji ga mjenja mi nije nešto simpatičan.
A šta sad, ne mogu ništa nego čekat sutra popodne, pa kako bude. Ako ima neka beštija koju treba potuć antibiotikom, čini mi se da nije tako strašno jer nemam nikakvih simptoma, eto noćas nisam nijednom bila na wc-u, ništa ne boli, ne pecka...pa se nadam a ćemo to lako rješit.

A jesam dosadna danas, sama se sa sobom dopisujem na RR user posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1292
23.7.2015 15:05:31   
leptirica111
EV i mene cure došla s uzv user posted image

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1293
23.7.2015 15:06:44   
leptirica111
EV i mene cure došla s uzv user posted image

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1294
23.7.2015 15:12:50   
leptirica111
Jao poludit ću s ovim pisanjem poruka ispočetka user posted image
Da prijavim, beba je još uvijek muška dugi smo 28 cm i teški skoro pola kg user posted image
gin.mi danas bila sva u oblacima jer ide na g.o. pa sam sve sama morala joj
na nos stavit sta treba i kad.ugl.dala mi uputnicu za OGTT idem u pon..
zatim upit. Za uzv u Petrovoj posto ću tamo rađati i još rundu heferola user posted image
sljedeći pregled mi je 31.08.user posted image

(Odgovor članu leptirica111)
Neposredna veza do poruke: 1295
23.7.2015 15:18:35   
hipo

KOLOVOZuser posted image
katy PONEDJELJAK 03.08.
ruzmarin ČETVRTAK 06.08.
atina PETAK 07.08.
Luce PETAK 07.08.
bumbi UTORAK 11.08.
leptirica PONEDJELJAK 31.08.

RUJANuser posted image
katy UTORAK 01.09.
hipo ČETVRTAK 03.09.

bocika
endless
Missy
Nirvana

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1296
23.7.2015 15:21:55   
hipo
Leptirice, drago mi je da momčić napreduje!
Sretno u ponedjeljak na OGTT-u! Želim ti ugodno ispijanje tekućine, ugodno osoblje i još važnije uredne nalaze!
Javi nam kako je prošlo!

Izgleda da smo odradile preglede u srpnju, jedino ne znam za cure koje nam se nisu javile neko vrijeme jel imaju one ovih dana preglede. Nadam se da su sve ok i da im bebači lijepo napreduju.

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1297
23.7.2015 15:33:54   
Atina282
leptirice bravo za bebača i super što je sve u redu user posted image user posted image user posted image user posted image

cure moje ja danas uopće nisam išla kuhati koliko mi je vruće...danas sam jela već petsto puta, a tekućine sam popila sigurno već 3 litre,ako uzmemo u obzir da sam pojela skoro pola ljubenice sama hehe user posted image jedva čekam ovo najavljeno zahlađenje user posted image

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1298
23.7.2015 15:49:23   
leptirica111
Fala cure na ljepim željama user posted image
i ja danas već stoput jela nez sta mi je valjda vrućina udarila u glavu user posted image
ko će u pon . gladovati dva sata jaoo xd

(Odgovor članu Atina282)
Neposredna veza do poruke: 1299
23.7.2015 17:22:05   
hipo
Vrucina nenormalna, iz asfalta i zgrada sve kipi. Tu je sad pocelo jaaako puhat, vidjet cemo hoce li zahladit. Ja samo radim neke hladne salate tako da eventualno samo zakuham tjesteninu. Kupila sam sad peceno pile, malo pojeli, a drugo cu usitnit za salatu da imam gotovo, narezem svjezeg povrca, mrvu maslinovog ulja, tijesta i njam.

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu leptirica111)
Neposredna veza do poruke: 1300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!