|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci
21.6.2015 14:07:40   
bocika
Hipo sretan rodjendan sa zakasnjenjem! I lijepo se provedi u Danskoj! Jest hipo to je taj osjecaj. Znas sta je meni doktor rekao kad sam u u 18 tjednu rekla da osjetim pokrete bebe: to su vam crijeva ??? kao da ne znam razliku crijeva i bebe. Al dobro, vec mi je malo pun kofer tih umisljenih doktora. Kad me bude pitao kad sam osjetila reci cu mu nek on upise kad smatra da sam ja osjetila. Nemam vise zivaca ni za koga. Drago mi je za nalaze.

E a sto se tice tog jastuka za dojenje to mi je bila najbolja investicija. Moj je vec vise od 3 godine stalno u uopttrebi. Prvo sam j as njim spavala, pa sam pomocu njega dojila ponekad, onda je malo spavao s njim i na njemu sve do sada dok mu ga nisam oduzela da ja ponovo s njim spavam. Ja imam skroz veliki preko 1,8 m dugacak i dosta je sirok super stvar, Preporucila bih ga!

Sunshine bas mi je zao zbog probave. Ja nemam problema s tim. Iako pijem elevit a od njega bude tim probavnih problema. Meni banane pomazu. Ako jedem vise banana imam proljev, a moram jesti jer ne podnosim magnezij pa da bar malo nadoknadim, jer me grcevi u nogama jako muce po noci. Jesu majstori jucer zavrsili? Nadam se da jesu.

Katy bas lijepa slicica pravo mahanje! user posted image

Ja se nadam da ce na iducem pregledu malo izmjeriti bebicu da vidim kolika je nije 2 mjeseca nista mjerio pojma nemam.

Bumbi kako djecica? Nadam se da su bolje.

Kod mene vrijeme za poluditi kisa vec danima pada ne znam ni koliko dana prestala sam brojati. user posted image

A moj dragi muz i ja bas i nismo u najboljim odnosima zadnjih dana. Nekako uopce nema razumijevanja za mene i to mi tako ide na zivce. Ako nisam rekla da mi u necemu pomogne sacuvaj boze da bi se sam sjetio da pomogne. user posted image Definitivno nije moje razdoblje ovo sad sto me prati sve, Fuj,

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1001
21.6.2015 19:14:34   
Sunshine28
Bocika zao mi je zbog odnosa sa muzem....
Nisam ni ja bas najsretnija po tom pitanju..u odnosu na prvu trudnocu sada se osjecam poprilcno zapostavljeno :( mm jako puno radi, i kada je kod kuce stalno je poslom na telefonu, kompu...pomogne on koliko moze, ali ja se zbog te situacije osjecam jako usamljeno, a i sve mi je teze gotovo sama brinuti sa sa ovim stomakom ta moju Em koja je godiste kao tvoj mali...
Najgore mi je sto mu ne mogu nista zamjeriti ili prigovoriti kada znam da vija lovu za nas, za ovo preuredenje, sve sto treba za novu bebu.....nadam se da ce biti bolje uskoro, i tebi, i meni...

A majstori, naravno, nisu jucer zavrsili! Grrrrrrrr, doci ce jos u utorak! A ja vec organizirala krecenje za sutra.....luda sam vise od njih!

I + G = E & L

(Odgovor članu bocika)
Neposredna veza do poruke: 1002
22.6.2015 8:23:21   
bocika
Sunshine znam ja da je nama svima otprilike isto, ima iznimaka koje su mame odgojile da pomazu kod kuce. A ima bome i ovakvih kao ovaj moj da ne zna skoro iz frizidera izvaditi. Navikao da ga se sluzi, a da ga ja s 40 god ucim necemu je sizifov posao. Ne trazim ja da on meni posprema kucu svaki dan (mada usisa i obrise kad ja ne mogu), samo trazim da sam vidi kad mi je lose i da pomogne malo. Mene ubi to crtanje de uradi ovo, de uradi ono...... Radi i on svaki dan do 5 ili pola 6 i treba mu odmora razumijem sve, ali treba i meni nek radim samo 2 dana. Imam kucu na sebi cijelu. A mali je velik i tezak a jos nosi pelenu smmori me on sa svojih preko 17 kg po danu dok ga ispresvlacim i dok se iskace po meni. Ma ne znam inace nisam ovako kenjkava i jadna, valjda su hormoni. Nadam se da ce proci. Ali ubija me u pojam sto se tako osjecam. Moram istresti iz sebe, a nemam kome, ovdje sam sama ko g...no na prtini reklo bi se u mom kraju.

Nadam se da ce kod tebe ti radovi zavrsiti uskoro vjerujem da ti je vec preko glave svega.

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 1003
22.6.2015 9:35:49   
Sunshine28
ako te tjesi, manje-vise, svima je ili ovako kao tebi, ili kao meni kada dobiju djecu....samo ljudi vole izvana stvarati iluziju savrsenosti pa onda mi koji smo iskreni o svome odnosu sa supruznikom mislimo da smo nenormalni...
sve do jednom....mm i ja smo jesenas imali jednu veliku krizu, zbog gluposti ali je eskaliralo do toga da se i razvod spominjao...i tek kada sam to iskreno podjelila sa najblizim curama i tu na formu ostala sam sokirana koliko si je cura konacno dalo oduska i priznalo mi da se skoro razvelo zbog muzevog ponasanja nakon djeteta sto puta....tak da....znam da ti se zbog ovoga pod nece sam usisati i mali sam presvuci pelenu, ali vjerujem da ti je barem malo lakse....

ja ne mogu prigovoriti mm da nece pomoci, pogotovo oko djeteta, oko Em hoce sve od provog dana, hoce i skuhati i sve, ali kada ima vremena, a to je u zadnje vrijem postalo SF user posted image evo sada je 7 dana na putu i nas dvije + moj stomak smo skroz same + majstori...sta da ti kazem....veseli me samo sto nakon ovoga putovanja njemu na poslu nastupa 2 mjeseca ljetne sheme kada radi samo 3 dana u tjednu i to nesto malo, tak da se nadam da ce mi barem olaksati ove zadnje zadnje mjesece pred porod....

inace danas je za mene veeeeeliki dan user posted image imali smo prvo suhu jutro bez peleneuser posted image user posted image
Em preko dana ne nosi pelenu jos od proslog ljeta, ali smo joj sve vrijeme za noc stavljali, i evo uhvatila se ja u kostac s time prije 4 dana i konacano jutros krevet nije mokar! user posted image user posted image user posted image
HB, nemam vise posteljine!user posted image user posted image

I + G = E & L

(Odgovor članu bocika)
Neposredna veza do poruke: 1004
22.6.2015 15:04:16   
Atina282
drage moje, nisam imala vremena javiti vam se...pročitala sam sve vaše poruke.. user posted image

ne znam dali koja od vas ima problema s mokraćnim kanalima, upalama i bubrezima u trudnoći kao ja,ali konačno sam našla rješenje i već 2 tjedna mi je puno bolje.. dakle ako koja od vas ima išta slično evo "recepta": svako jutro kad se probudite na tašte popijte pola iscjeđenog limun (ako imate ispod 70 kg) ili cijeli (ako imate više od 70 kg) i u to dodajte tople vode, nije ugodno za piti dosta je kiselo ali je jako zdravo, a preko dana svaki dan popijem 2 velike šalice čaja od brusnice,ali naravno bez šećera.. i nakon svakog mokrenja se perem dole u kamilici. Ništa mi nije pomagalo do sada, nikakvi antibiotici, kreme, vaginalete NIŠTAAA! to je preporuka jednog starog ginekologa koji je puno godina u mirovini i doista djeluje, kaže da je jako zdravo kada bi sve trudnice to radile bez obzira imale probleme ili ne, pa eto user posted image
ja se osjećam dobro, u 27. sam tjednu i počeli smo na veliko kupovati za našeg malog dječaka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako bi se reklo pripreme su u tijeku hehe user posted image
svaki dan uživam u udarcima maloga boksača i pokretima, nešto prekrasno user posted image sljedeći tjedan u petak imam pregled ne mogu dočekati user posted image

hipo sad si me bacila na razmišljanje, ja se isto mažem bademovim uljem i pijem elevit i primijetila sam neke crvene sitne točkice ispod pupka,ali tome nisam davala pažnju...

Neposredna veza do poruke: 1005
22.6.2015 22:53:19   
bocika
Sunshine super za pelenu! Bas mi je drago. Ja nemam pojma kako cemo to izvesti s pelenom. Moj mali nikakve naznake ne daje da je spreman. Mozda zato jer ima problema s kakenjem pa mu je zlo od toga. Ne znam.

I ja se uvijek iznenadim koliko ljudi kriju stanje i odnose u braku a u biti su samo nijanse razlike kod svih.user posted image

U svakom slucaju ti zelim lijepe zsdnje mjesece trudnoce kao sto se i nadas.

Atina super da si se rijesila problema. Ja za brusnicu znam vec odavno to je super lijek.

< Poruku je uredio bocika -- 22.6.2015 22:55:17 >

(Odgovor članu Atina282)
Neposredna veza do poruke: 1006
23.6.2015 9:02:48   
hipo
Sunshine, pa to za pelenu je super! Zelim ti da se tako nastavi.
Sto se tice muzeva, onaj moj je "ludi znanstvenik" i kad se uhvati posla ne vidi nista drugo, zna bit jako tesko.
Kad mu popusti guzva, najdivniji je na svijetu, al kad je u svom filmu cini mi se da je aktualna ona "uzdaj se use i u svoje kljuse" user posted image
Najgori je ovaj ljetni semestar-jedva se vidimo. Sreca da beba dolazi na jesen kada ima manje obaveza.

Bili smo dva dana u Becu, pokupila sestrinu trudnicku robu, spasila me...jos smo svratili u Parndorf u outlet da muza malo opremimo a sebi sam uzela i dva grudnjaka:sa 75 D sam skocila na 80 Fuser posted image na muzevu opcu radost i veselje user posted image
Danas me ceka pranje/peglanje/pakiranje, a sutra na avion.

Javim se danas malo kasnije kad procitam malo bolje kako steuser posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu bocika)
Neposredna veza do poruke: 1007
23.6.2015 9:21:35   
katy1503
sunshine - odlicno za pelenu, neka nastavi tako i daljeuser posted image
Atina - lijepa vijest da si konacno dobro i da uzivas u trudnoci, javi kako je proslo na pregledu....
bocika - ne daj se draga, nadam se da ce se situacija s mužem popravitiuser posted image
hipo - super za trudničku robu, sad si namirena ...

Mi smo jucer bili u Ikei - kupili smo krevetic, madrac i stol za previjanje, posteljinu i jos neke sitnice ...
nahodali se dobrano... nakon5-6 sati sam osjetila kako me malo nogice u kukovima bole ...
Dosla doma, u želji da odmorim ali moja curka nije imala iste namjereuser posted image
Kako me nije lupala dok smo hodali,nadoknadila je popodne i nocas .. nije mi dala ni pola sata mirnog sna ....
100 puta sam se okrenula noćas ...user posted image user posted image user posted image
svaki put mi proslo kroz glavu - "navikni se"user posted image user posted image

danas i sutra se radi, a onda opet odmor ...user posted image

Katja - 27.09.2015
Lukas - 11.03.2019
Lea- 17.03.2021

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1008
23.6.2015 10:44:04   
Atina282
katy mi smo isto obavili shopping, još nam treba malo robice i podloga za previjanje i onda je to to user posted image

(Odgovor članu katy1503)
Neposredna veza do poruke: 1009
23.6.2015 13:34:46   
BUMBI
Mi danas 27 tjedanauser posted image
Atina bas sam pomislila na tebe i ti se javilauser posted image Super sto si dobro i sto ti je to pomoglo.A vidim i shopingirali ste za bebacauser posted image Koja kolica si uzela?
Katy super i za vas shopinguser posted image
Ja krecem cim nam zavrse radovi,a i onda bi vec moglo doci vise robice dugi rukava.
Sunny super i za nocnu pelenuuser posted image
Ja se nadam da cemo mi uskoro skinuti dnevnu.
Hipo super za trudnicki robu od sestreruser posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Atina282)
Neposredna veza do poruke: 1010
23.6.2015 14:32:57   
hipo
bocika hvala na čestitki i željama za put!
Žao mi je zbog loših odnosa s TM, nadam se da ste igladili to što vas je mučilo.

Sunshine držim fige da majstori danas budu gotovi!

Atina drago mi je da ti je bolje. Meni brusnica isto pomaže, nastojim stalno pit čaj ili barem stavit sušene plodove u jogurt. Uživaj u petak na pregledu.
Meni se taj osip skroz povukao od kada sam prestala piti Elevit jedino me na tim mjestima još sve češka. Ako se slučajno počešem eto osipa opet, ne jako, ali mu treba par sati da ode.
Vraćam se slijedeći pon s puta pa se nadam da će se do tada sve smiriti pa će mi dr. javiti koje će mi multivitamine dati za dalje.

katy super što si odradila taj šoping. Mene kad tako dugo hodam ne bole kukovi nego mi bude pritisak u trbuhu. I onda treba par sati da prestane. Zato nastojim svakih sat malo sjedit. Jučer je u dužanima svaka fotelja bila mojauser posted image sreća da ispred kabina za presvlačenje ima klupica ili stolica pa dok se ovaj moj presvlačio, mogla sam odmarat user posted image

bumib već 27 tjedana user posted image

Baš je hladno danas s ovom kišom. Prognoza nam za godišnji nije neka, al sve se mislim bolje nego da je preko 30 i jako sunce, ne bi mogla izdržat naokolo razgledavat pa možda bolje da je ovako.

Imam dojam da mi je u 3 dana trbuh strašno narasao. I nekako se sve poguralo prema gore. Ako se slučajno pogrbim, smeta mi želucu, nekako me žulja user posted image
Super mi je što se malena javlja više puta preko dana, ne moram čekat više večer da legnem da bi osjetila njeno mrduckanje. Više nije mjehurićav osjećaj, sad je neko nježno gurkanje. user posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1011
23.6.2015 18:54:15   
Atina282
bumbi, nismo kolica kupovali, dobit ćemo ih od šogorice user posted image ona ima dvoja, a jedna je kratko koristila, pa će nam ih dati user posted image

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1012
24.6.2015 7:41:52   
katy1503
Jutro!
nadam se da ste se naspavaleuser posted image
duša mi spava još uvijek user posted image

U Zgb i dalje kiša, kao da je jesen a ne ljeto ... ali nema veze.. šta je tu je user posted image

Primijetila sam da moram jesti količinski manje a češće ...
kao da se želudac stisnuouser posted image
ako pojedem normalno koliko mogu, satima poslije se mučim to probavitiuser posted image
Od danas novi režim - puno malih obroka kao u vrijeme kad sam povracala user posted image

Obukla sam danas majicu iz predtrudničkih dana - kazu kolege da sad izgledam kao da sam zapravo trudnauser posted image
Trbuh je tuuser posted image

Katja - 27.09.2015
Lukas - 11.03.2019
Lea- 17.03.2021

(Odgovor članu Atina282)
Neposredna veza do poruke: 1013
24.6.2015 8:24:39   
BUMBI
Jutro!
I ovdje je dosta danas hladno koliko vidim kroz prozor.
Atina super sto cete dobiti kolicauser posted image
Hipo uzivajte....
Nama jucer bila 8 godisnjica brakauser posted image
Mm je jucer poceo kreciti kuhinju,polako pocinju radoviuser posted image
Nasa seka je najvjerovatnije dobila ime,ako se opet ne predomisli netkouser posted image
Zvat ce se ANAuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu katy1503)
Neposredna veza do poruke: 1014
24.6.2015 10:38:05   
nirvana777
Evo i nas konačno....

imam jako veliku strku ovih dana jer kupujemo kuću pa treba riješiti milijun papira, te eto jednostavno ne stignem na forum. Vidim da ste mi sve dobro, bebe napreduju user posted image

I mi polako šopingiramo, pripreme su počele user posted image user posted image user posted image

Jučer smo bili na pregledu, MM je bio s nama prvi puta i razvukao je osmjeh od uha do uha kad je čuo kucanje srca user posted image

Bebač ima već 700 g, napreduje i sve je ok... više mi nije tako nisko pa ne radi toliki pritisak. Sljedeći puta idemo 21,07, a u međuvremenu ponavljamo testove senzibilizacije.

Baš sam si sretna... sve nam se posložilo user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1015
24.6.2015 10:49:11   
Sunshine28
kakav divan dan! user posted image user posted image
znam da me mrzite zbog ovoga, ali ja stvarno volim ovakvo vrijeme, inace sam malo histericna po prirodi pa me kisa i oblaci smiruju, djeluju na mene kao saka apaurina user posted image
da ni ne pricam kakao sam se lijepo naspavala, legala oko 22.30 i ustala oko 8 sa samo jednim budenjem za piskenje i to tek oko 5!user posted image user posted image user posted image

majstori su gotovi, HBuser posted image user posted image user posted image tata mi danas kreci, a onda jos samo staviti utikace i prekidace za struju, pa onda laminat - a to je sve spremno u hodniku! mislim da smo za cca. tjedna dana stvarno gotovi sa sobama!user posted image

vidim Bumbi i od tebe pocela radna akcija! sretno vam bilo od srca! i da se ne mucite kao mi!
kako su decki? jesi ozdravili?
super za imeuser posted image
mislim da smo i mi 99% dali ime nasoj seki tak da ce biti navjerojatnije LEDA user posted image

Katy ja sam na takvom rezimu prehrane vec neko vrijeme, samo je problem sto je tih "malih" obroka kod mene toliko puno da imam osjecaj da jedem po cijeli dan user posted image imam osjecaj da cu na iducem pregledu biti opet +2kg....ali tjesi me sto sam prekjucer bila kod legice koju nisam dugo vidjela i da me je jako nahvalila, da sam jako lijepa trudnica user posted image
i super za shopping!
ja jedva cekam da odradim svoj!!!!

Atina super da si nam se i ti javila...vidis ja nisam imala nikada bas neku vjeru u tu brusnicu...mislia sam, ono, sigurno nije nista posebno...a ovo sa limunom mi zvuci odlicno, mislim da cu probati!

vidim sve vas nesto bolucka, a sve razlicito....ja nemam vise bas neke klasicne bolove, ali zna me pred kraj dana uhvatiti neko probadanje u vratu maternice, a onda se malo smirim i prode, jednom u 2-3 dana uhvati me na 10-15 min. osjecaj predmenstrualne boli ali i to prode tak da ne brinem previse....posebno zato sto se moja user posted image stalno mrda, ali taman koliko treba da znam da je tu, ali da ne smeta previse, pava dama! user posted image

i moram se pohvaliti, tri jutra za redom Em suh krevet! user posted image user posted image user posted image

I + G = E & L

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1016
24.6.2015 10:49:42   
Sunshine28
i da, hipic sretan put!user posted image user posted image user posted image

I + G = E & L

Neposredna veza do poruke: 1017
24.6.2015 14:44:13   
endless
Cuuuree user posted image
evo i mene malo.
ni ja ne stignem bas tipkati ali vas procitam bar svaki drugi dan, na komp ne mogu od klinca, jer mi potiska sve moguce tipke, a dok vidi mobitel stalno bi telefonirao ALI sad spava pa evo da i ja tipkam malo ovdje s vamauser posted image
zadnji uzv nam je bio sa 22 tjedna, beba je bila oko pola kilice teska, gin.je rekao da je cura, a buduci da je on drugi koji kaze da je cura, ja mu vjerujem user posted image
tako da se sve svelo na kupovanje svega roze bojice user posted image na moje opce veselje. Zasad sam kupila dva bodica, jedan kompletic tunika i tajice, par tajica i hlacica, rucnik, dva krznena prslucica na hello kitty, hello kitty haljinicu, bijeli bebeli skafanderic... i bas pomno biram sto cu kupiti ovog puta i ima da mi bude prava mala dama user posted image
kindic i madrac smo kupili, kindic je bijeli. uhvatila sam se danas pisanja popisa sto cu morati jos kupiti za bebu i sebe, svi kazu: rano je jos. Ali na ovakav nacin cu se spasiti skakanja tamo zadnji mjesec.
Sto se bolova tice... mene trtica U.BI.JA ! Navecer dok legnem jedva ustanem. Jel se kojoj dogadalo tak sto?
I imam pitanje za vas sve :) sto se tice gazica i tetra pelena. Koji je vas izbor? Gdje kupujete? Ja imam od sina sve, ali razmisljam da kupim 10 m gaze, porubim ih i imam ih hrrrpu. To mi je ideja trenutno i citam na netu da ih je puno tako napravilo i puno su zadovoljnije nego onih kupovnima. Sto vi kazete? S cime ste se vi zasad opremile za bebu? user posted image pusee!

Gabriel 03.04.2013.
Marija Evelyn 24.10.2015.

Neposredna veza do poruke: 1018
24.6.2015 20:09:03   
Atina282
katy bravo za trbuščić user posted image user posted image user posted image

nirvana i moj bebač je na zadnjem pregledu imao 700 g user posted image

endless čestitam na curici, ispunila ti se želja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja mislim da ću isto tako kupiti gaze pa porubiti, jer su mi one najbolje user posted image

(Odgovor članu endless)
Neposredna veza do poruke: 1019
24.6.2015 22:02:17   
BUMBI
Endless evo i tebe napokonuser posted image Super za curkuuser posted image Vidim ti si vec svasta shopingirala,superuser posted image
Sto se tice gaza,njih vec imam.Dobila sam takk na metre.i porubila i super su mi,tako sam i s njima.Tetra pelene imam od deckiju pa necu kupovati.
Sunny super sto su majstori gotoviuser posted image
Decki su dobro ,jedino L jos ima malo osipa.
Morat cu si i ja napraviti popis sta mi sve treba.Ja isto mislim ranije sve kupiti i za sebe za bolnicu jer nikad neznas sta ce te snaci,a mm da to prepustam bas i nebiuser posted image Tko zna sta bi mi on kupio i donio.Tako kad sam D rodila i isli kuci on mi donio robu da sam izgledala kao uskrsnje jajeuser posted image zato sam sad s L i to bila prirpemila,a patike nije ni izvadio iz auta kad ih je ostavio u auto nakon sto me odvezao u bolnici.

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Atina282)
Neposredna veza do poruke: 1020
24.6.2015 22:21:34   
Atina282
hahaha eh ti muškarci user posted image user posted image user posted image user posted image imam kolegicu kojoj je muž donio tigrasti ogrtač i majicu i cipele na petu za izlazak iz bolnice s bebom hehehe

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1021
25.6.2015 11:12:01   
Sunshine28
endless ajde da si nam se i ti javila, bravo za curkuuser posted image user posted image user posted image
tocno znam kako se osjecaj, ja sam bila luda od srece i sve mi zarozilo kada sam saznala da ce Em biti curica user posted image
mislim da je to nama zenama urodeno, rijetko koju cujem da bas zeli decka (osim ako vec nema 2-3 cure user posted image )
dobar ti je shopping...user posted image

pa treba vec poceti spremati, nikada ne znas sto se moze dogoditi pred kraj, a kao sto kazete na muzeve se nekada tesko osloniti, ma koliko god oni zeljeli pomoci...

ja sam zato sa Em napravila detaljnu listu, i sta trebam kupiti da nas doceka iz bolnice, i svega sto meni treba za bolnicu, i sve je bilo tip-top spremno 4 tjedna prije termina, a uz to sam sa strane na komodu stavila i mali neseser sa par stvarcica koje sam po savjetima drugih pripremila za mm za radaonu (labelo, mali spray vode, male vlazne maramice) i u novcanik mu jos stavila njegovu potvrdu za sudjelovanje na porodu sa popisom ljudi brojevima telefona kojima treba javiti da se beba rodila user posted image user posted image a u spavacoj pored vrata ga je cekala nosiljka i torba u koju sam sve spakovala za izlazak bebe iz bolnice)...
sta da radim pravim sam kontrolfrikuser posted image
ali uz sve to, i dalje mi je morao u bolnicu donjeti jednu stvar - zadnji dan - gace....i to je bio smijeh, donio mi cijelu vrecicu predtrudnickih gaca - onih svilenih, malih, tangica user posted image a u tom trenu ih nisam mogla ni na ruku nataknuti user posted image user posted image

evo vam moja opsesivna lista tu sa raje, mozda vam pomogne:

http://www.ringeraja.hr/forum/m_833869/mpage_1/key_/tm.htm#833869

tertra pelene i krpice ja uzela od lola baby u Konzumu - i super su mi bile....tetri mi ostalo jos 6, a krpica 2 od Em, nemam pojma gdje su ostale user posted image znam samo da sam jednu spalila u mikrovalnoj u pokusaju da slijedim savjet sa neta o grijanju bebinog trbuscica sa toplom tetrom kada ima grceve user posted image user posted image
sada cu jos malo nadukupiti - zelja mi je imati one sarene sa uzorcima pa cu su ih uzeta kada budemo isli u Pečuh u onu trgovinu, imaju bas lijepe....

mi brojim sito, sutra navecer nam se tata vraca user posted image user posted image user posted image
konacno!user posted image

I + G = E & L

(Odgovor članu Atina282)
Neposredna veza do poruke: 1022
26.6.2015 13:22:26   
Sunshine28

user posted image

user posted image BUMBI - 24.09. user posted image user posted image
user posted image Atina282 - 21.09. user posted image user posted image
user posted image missy2011 - 01.10. user posted image user posted image
user posted image katy1503 - 09.10. user posted image user posted image
user posted image nirvana777 - 09.10. user posted image user posted image
user posted image ruzmarin222 - 15.10. user posted image
user posted image endless - 18.10. user posted image user posted image
user posted image Sunshine28 - 19.10. user posted image user posted image
user posted image Alex62 - 01.11. user posted image user posted image
user posted image bocika - 06.11. user posted image
user posted image hipo - 21.11. user posted image user posted image

I + G = E & L

Neposredna veza do poruke: 1023
26.6.2015 13:25:25   
Sunshine28
endless ja zaboravih jucer dodati tvoju curu, pa evo danas user posted image

bas sam pobrojala 6:3 za cure i jos dvije nepoznanice! u svakom slucaju zene vode, a decki ce moci birati!!user posted image user posted image user posted image

gdje ste danas cure, nigdje nikoga....

mi smo zvrndale cijelo jutro negdje, između ostaloga birale smo boje za Em sobicu i odabrale, i obje smo jako zadovoljne user posted image

I + G = E & L

Neposredna veza do poruke: 1024
26.6.2015 15:13:10   
BUMBI
Hej cure evo meneuser posted image
Meni se nikako ne svidja ovo vrijemeuser posted image
I Sunny kakvu ste boju za sobu odabrale?

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 1025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

ljepše ime?
suzana29

Ema (64%)

Ela (36%)

Broj svih glasova: 266

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!