hipo
|
Katy bravo za tebe i bebu! Želim vam da se dalje sve tako uredno razvija!!! Tatine reakcije na uzv su mi predobre, trebalo bi ih skrivenom kamerom snimat pogotovo na prvom uzv Vidila sam slikicu, kako maše rukicom, preslatko!!!!! bumbi kud oboje pod temperaturom nadam se da nije strašno i da će brzo proć! Glupi osip se i dalje šeta po gornjem dijelu bedra, sad je više na boku. Kako se jučer pojačalo i počelo češkat, zvala sam opću praksu i gina pa ko mi se javi prije Javila se opća praksa, i kako mi je ona odma preko puta rekla mi da dođem, bilo je pol 7 navečer. Nakon razgovora što jedem, pijem, od kada, čim se mažem, perem ....i pregleda tog osipića išla je pogldat u priručniku upute o lijeku za sve lijekove za alergije i rekla da mi ne bi dala nijednog jer svi imaju uputu oprez kod trudnoće i da mi savjetuje da probam par dana ne mazat se s bademovim ulje (mažem trbuh, cice, bedra, guz s tim ima već bar mjesec ipo dana da malo umanjim strije jer sam ih dobila par u pubertetu kako sam naglo izrasla gore, dole, lijevo, desno a i mama ih ima u trudnoći) kao da vidimo oće li se smirit i da ujutro nazovem gina da on kaže što on misli. Jutros u 7 ipo zovem gina, sestra mu sve prenese i mejlali su u labos uputnice za urin i krv. Nisam vidila uputnicu pa ne znam sigurno što traže, ona mi je na tel rekla kako se nakon 20. tjedna mogu povisiti jetreni enzimi pa se javi taj osip al da se nekad javi to i ranije (stura sam 18 tjedana), pa da to izvadim da vidimo je li to od toga. Izvadila mi je tri epruvete, pa ne znam jel traže samo enzime, svaka eprvueta je imala čep druge boje pa mislim da će još nešto gledat. Urin mi je boja cedevite od llimuna Nalazi će bit popodne, al mi dr. radi ujutro, onda je vikend, pa praznik pa je doktor u utorak ujutro. U labosu di sam bila su svi bezobrazna i bahata stoka. Popodne od 12-15 h izdaju nalaze, al svaki put se moraš izborit da ih dobiješ isprintane. Možda pošaljem muža po to jer me kopa kakvi su nalazi iako znam da neću moć ništa poduzet, al uvijek pišu ref. vrijednosti pa ako je nešto suludo, uvijek mogu ić na hitnu. Još se izderala na mene da zašto nisam na tašte? Pa digla sam se u 6 ujutro doručkovala a sestra se na tel. javlja od 7:30, šta sam znala da će mi vadit krv i onda ona meni čita bukvicu o tome kako već jučer nisam nakon 18h smjela jest bla bila bla bila nadam se da će dobit 10 ječmenaca! sunshine unpluged! čestitam! pa to je takav praznik kad se dogodi da treba proslavit Super što ti je Em bila tako mirna, nek i druga beba bude takva! nadam se da će brzo proć odvikavanje od noćnog piškenja. Kako sam jutros išla u taj labos di rade koze, mislim se ja da se javim tajnici da ću kasnit, dobro da nisam, u upravi nigdje žive duše, svi su valjda već uzeli godišnji