|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci
8.6.2015 7:15:10   
katy1503
Jutro cure!
Evo i mene da se javim, malo sam se odmaknula od neta ovaj tjedan na godisnjem ...
Moram reci da mi je bas pasalo, i da mi posao uopće ne bi falio da se nisam ni morala vratiti ... Tako mi je lijepo bilo!!!
Pa krenimo:
Atina - bravo za decka tvog! neka raste i bude veliki mamin deckouser posted image . Žao mi je da imas problema sa mokracnim kanalima, i nadam se da ce i to proci ubrzo ...
Hipo - bravo za izgon ešerihijeuser posted image user posted image user posted image
sunshine - bravo za curku!!!!

što se tice mora ove godine, necemo ici, obicno smo isli na otok kod muzevih roditelja ali je daleko pa mi se iskreno ne da do tamo putovati ...a i ja radim do kraja 07 mjeseca... a moramo i puno toga kupiti i pripremiti :)
za kolica, planiramo uzeti košaru i sportska kolica a sa strane sjedalicu od 0 do 18 kg ....

Moja curka je porasla, osjetim je svakodnevno, dobila sam sad vec skoro 4 kg, planiram u sub 13.06 na OGTT u Breyer ...
tipkamo se user posted image

Katja - 27.09.2015
Lukas - 11.03.2019
Lea- 17.03.2021

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 926
8.6.2015 8:49:40   
hipo
user posted image PREGLEDI: user posted image

LIPANJuser posted image

bumbi DANAS 08.06.
ruzmarin SRIJEDA 10.06.
hipo ČETVRTAK 11.06.
katy ČETVRTAK 18.06.
Nirvana UTORAK 23.06.

SRPANJuser posted image
atina PETAK 03.07.
Sunshine UTORAK 07.07.

bocika
endless
Missy

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 927
8.6.2015 8:52:55   
hipo
katy vjerujem ti da ti je pasalo na godišnjem, ja ću tek tamo od 20.06. pa do kraja mjeseca koristit svoj stari.
Jesi ti dobro? Super što osjetiš curku svakodnevno!!! sretno u subotu na OGTT, nadam se da ti neće bit previše bljak!

Bumbi čekamo izvještaj? kad si kod dr. ujutro? popodne? nek sve bude za pet!

Ja ću pozelenit do četvrtka i svog pregleda....dani su sve sporiji...user posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 928
8.6.2015 14:55:43   
BUMBI
Hej cure evo me.Jutros bila na pregledu.
Sve je ok,100% curicauser posted image ,ima 817 g i kaze da ce i ovo biti komad bebeuser posted image jer su i decki bili.
Dobila sam sad 3 kguser posted image ,sad sam 7 u plusu pa moram ipak radi srbe malo pripaziti.
Moram i ja na OGGT,a bas i nebi,al dobro.U srijedu cu otici.Ako nebude nalaz dobar nazvat ce me.
Pregled mi je 8.7.
Gledala sam ju i na 4D ali se bila sakrila,zabila glavicu u posteljicu i mase rukicom
Hej Katy evo nam i tebe opetuser posted image Super sto si se odmorila.
Mi necemo na more iako bi ja jako volila,obozavam ga,al dobro,sta je je tu je....

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 929
8.6.2015 16:39:03   
hipo
bumbi, drago mi je ti curica dobro napredujeuser posted image
drzim fige da nalaz u srijedu bude dobar!!!

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 930
9.6.2015 7:54:54   
katy1503
Jutro!
Ja se jutros probudila gladna kao vuk, sad vec drugi put jedem.user posted image
Bumbi - čestitam na curki, pravi mali komad ...user posted image
ja idem na OGTT u subotu u Breyer, valjda bu bilo ok user posted image
Neka vam je lijepi danuser posted image

Katja - 27.09.2015
Lukas - 11.03.2019
Lea- 17.03.2021

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 931
9.6.2015 9:10:51   
hipo

LIPANJuser posted image

ruzmarin SRIJEDA 10.06.
hipo ČETVRTAK 11.06.
katy ČETVRTAK 18.06.
Nirvana UTORAK 23.06.

SRPANJuser posted image
atina PETAK 03.07.
Sunshine UTORAK 07.07.
bumbi SRIJEDA 08.07.

bocika
endless
Missy

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 932
9.6.2015 15:08:41   
hipo
Ruzmarin sretno sutra na pregledu i javi nam kako je bebica!

Al se meni ne da danas radit.....oči su mi na pol koplja....
jedva čekam četvrtak kad mi je pregled i kad imam slobodan dan. Pregled je ujutro, a nakon toga idem na masažu.
Muž dolazi isto na pregled, osim ako mu nešto ludo ne uleti na poslu. Još da bebica surađuje i pokaže se jel cura il dečko bit će to supr!
Nadam se da do slijedećeg pregleda neću ovako dugo čekati, 5 ipo tjedana mi je stvarno predugo.

< Poruku je uredio hipo -- 9.6.2015 15:09:17 >

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 933
10.6.2015 7:04:02   
katy1503
Jutro cure!
niste mi bas aktivne, izgleda da vam je vruce :)

Ruzmarin -sretno na pregledu i neka bebica mahne mami :)
Hipo - sad ce cetvrtakuser posted image , drzim fige da beba bude raspoložena pa da saznas sto je - lakse se obracati bebi sa on ili ona user posted image

Mene nahladila klima u ureduuser posted image
šmrcam, kišem .... mrzim je!
ima nas petero, ali danas ima da me slušaju inace ce svi dobiti ječmenacuser posted image

Katja - 27.09.2015
Lukas - 11.03.2019
Lea- 17.03.2021

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 934
10.6.2015 7:49:45   
nirvana777
Evoi mene konačno... još smo prehlađeni, nikako da prođe...

Bile ste aktivne, jedva sam vas pohvatala user posted image

Vidim da su bebači i bebačice dobro i da napreduju, baš mi je drago user posted image i moj se meni javlja svaki dan, i to poprilično žestoko.

Sretno svima koje obavljaju pretrage, Katy budi blaga prema kolegama LOL user posted image

(Odgovor članu katy1503)
Neposredna veza do poruke: 935
10.6.2015 9:12:10   
Sunshine28
jutro cure....

Bumbi bravo za curku!user posted image sada sam se tek sjetila da ja nisam pitala za nasu kilazu user posted image vjerojatno sam bila pretuzna sto mi je Em otisla pa sam pozaboravljala sva pitanja user posted image

katy i ja to radim kada sam na odmoru - na komp idem samo za placanje racuna user posted image

nirvana nadam se da ce prehlada nestati! tako dugo? ja sam ozdravila, nisam isla doktoru i kroz 7 dana je sve bilo ok....

evo ja budna od 7, od kako mi nema moje cure budim se sve ranije umjesto da duze spavam....valjda se bez nje ne umorim iako me zadnjih dana uhvatila prava manija cisnjenja, zadala sam si sto zadataka za ciscenje koje mi je lakse obaviti bez moje Em koja voli smetati user posted image

jucer je bio dan za spremanje garderobnog ormara, dakle...dusu sam ispustila...i moje, i od Em, i od mm....u svemu tome sam se uhvatila soritiranja baby robice da si pripremim u miru za drugu curu pa mi se u sred posla cinilo da sam napravila toliki nered koji nikada necu spremiti! ali uspjela sam i bas sam na kraju uzivala sa tom malom robicom user posted image i zakljucila da sam luda ako ista puno budem kupovala jer imam toliko prekrasnih stvari za bebu od Em da ni beba no.2 nece sve to stici nositi user posted image iskreno, zaboravila sam pola stvari koje imam! mislim da cu joj uzeti samo jedan lijepi sleep&play komplet u Cartersu za izlazak iz bolnice (taj se dan najvise fotka pa da za 10 godina znam raspoznati koji je ciji album user posted image )...
ali nista ne garantiram, ja sam neuracunljiva kad je u pitanju kupovina za male curice user posted image user posted image user posted image

uz to skinula sam platno sa cijelog 3U1 seta kolica i evo upravo se sve pere u masini, jos cemo za vikend kada najavljuju 35 stupnjeva oprati na terasi i konstrukciju kolica i sve lijepo zamotati i spremiti za jesen bez da Em zahtjeva da vozi lutke u kolicima po dvoristu user posted image

i uz to, stigao je moj strojcke za bocice user posted image user posted image user posted image
od slinog spremnja nisam ga jos stigla isprobati, ali mislim da cu sutra!

uglavnom, kao sto vidite, kod nas su pripreme nekako pocele same od sebe user posted image

i sutra ujutro nam konacno trebaju zapoceti veliki radovi na katu - dvije sobe i kupatilo user posted image user posted image user posted image iako mrzim imati majstore po kuci presretna sam da ce konacno poceti!!user posted image

I + G = E & L

(Odgovor članu nirvana777)
Neposredna veza do poruke: 936
10.6.2015 9:14:54   
hipo
Jutro!

katy baš si to dobro rekla, ne znam bi li rekla ona ili on, nekako imam osjećaj da ću bit bliža bebi ako joj znam spol, koji god da je.
Nadam se da će te danas kolege slušat u vezi te klime. Koma je to s klimom. JOš ako se ne da namjestit nego ti puše u glavu ili noge..koma.
Nama je srećom u uredu friško, palimo onu prijenosnu klimu 2-3 put u cijelom ljetu, ako je neka sparina samo da izvuče vlagu. Imam sreće što su sve cure jednako zimogrozne pa se dogovorimo bez problema oko hlađenja i grijanja ureda.
To je baš sreća, koma je kad ljudi vole različite stvari, a moraju bit u istom prostoru 8 sati na dan.

nirvana drago mi je što ti se bebač javlja, nek samo tak nastavi! Nadam se da ćeš ti brzo ozdraviti.

sunshine drago mi je da si bolje! Super za pripreme! Samo ti uživaj, nadam se da će radovi proć kako si planirala i da će bit što prije gotovi sa što manje čišćenja.

Evo još manje od 24h do mog pregledauser posted image user posted image ko da mi je prvi user posted image a nekako i je jer će muž ić isto pa će bit drugačije iskustvo. Jedva čekam vidit njegovu reakciju, Raspekmezi se svaki put kad gleda sliku s prošlog uzv-a, sad ga jedva čekam vidit uživouser posted image user posted image

< Poruku je uredio hipo -- 10.6.2015 9:17:47 >

Mama najslađe mišice
GRAF

Neposredna veza do poruke: 937
10.6.2015 14:37:53   
BUMBI
Ja obavila OGGT jutros,gin ce me nazvati ako nebude dobar nalaz.
Sunny vidim ti si dobro vrijedna bilauser posted image user posted image A i robicu pregledala...ja nikako da to pocnen,a treba mi i prijateljica donjeti robice.Moram polako poceti kupovati,da ne ostavim sve za kraj,a nikad ni neznas kako ce biti pred kraj.U biti moramo prvo rjesiti sobe pa cu onda.
Sunny super sto i vama radovo pocinjuuser posted image a i super sto ti je strojcek stigao...javi jesi zadovoljna kad probas

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 938
11.6.2015 7:51:19   
nirvana777
Sunshine, pa da i mene čudi što toliko traje... jeste da nisam uzimala nikakav lijek ali svejedno... neka gadna viroza- i to uvozna... to mi je muž donio iz Njemačke umjesto kinder čokolade user posted image user posted image user posted image još samo nos stvara problem, sve ostalo je prošlo user posted image
Baš super što se pripremate naveliko da sretni događaj, gdje je u Zagrebu taj Carters dućan da i ja svratim jer kod nas ga nema?

Nadam se da će strojček zadovoljiti očekivanja user posted image

Hipo, hvala na dobrim željama... kako je bilo na pregledu?

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 939
11.6.2015 10:02:18   
katy1503
hipo - sretno na pregledu!!!!user posted image
Javi nam kako je bilooooouser posted image user posted image user posted image

Katja - 27.09.2015
Lukas - 11.03.2019
Lea- 17.03.2021

Neposredna veza do poruke: 940
11.6.2015 10:22:33   
hipo
Pozdrav svima, zurim na masazu pa ne stignem s mobitela puno pisati!

Na pregledu sve odlicno:
cerviks zatvoren, tlak 120/60, nema infekcija, velicina maternice odgovara stupnju trudnoce, od zadnjeg pregleda pred 5 tjedana sam dobila 1kg, urin test trakica je isto uredna.
Beba je zivahvahna ivjerojatno je curica.user posted image user posted image
user posted image
Bio je muz na uzv, nikad tako nine izgledao zbunjenuser posted image trebalo mu je u autu 10 minuta da dodje sebi. Onda je počeo smišljat imena :-)
Slijedeci pregled kod ovog dr je 21.07. a 4 D oko 10.07. , to cu privatno.
Smijem na put (avionim) nema prepreka.
Koje olaksanje kad je sve ok!!!!
Čitam vas kasnije, sad jurim na masažu !

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu katy1503)
Neposredna veza do poruke: 941
11.6.2015 10:30:35   
Sunshine28
evo majstori se iskrcali, odmah sam dobre volje, koliko smo problema imali dok se nisu jutros pojavili nisam vjerovala da ce stvarno doci user posted image kazu bit ce sve brzo gotovo, par dana, samo da nam krovni prozor stigne na vrijeme i mislim da su do kraja tjedna gotovi...
odusevljena sam sobama, uzela sam onaj bjelkasti laminat i vec smislila kako cu okrecit, narucujem ovih dana velike zidne naljepnice - veliko drvo sa sovicama i majmunima i cvjeticima.....joj sto volim uređivati kucu![sm=smiley1.gif

a strojcek....u transportu je napukla jedna ruckica plasticna - od grijača, nista strasno, odnosno nedovoljan razlog za prekooceansku reklamaciju...e sada cekam da to nekako rjesim pa cu ga onda isprobati, ali ovako super izgleda, svi su djelovi na broju i zadovoljna sam sa videnim, e sada, valjda jednako dobro radi kako i izgleda user posted image

nirvana koliko znam Cartres & Osh Kosh trgovine imas sigurno u Arena centru i oba City Centra, a pretpostavljam i u drugim shopping centrima u zg....

bumbi nadam se si prezivjela OGGT, meni je to bilo stvarno grozno, nadam se da ovaj put necu morati ici, iako sumnjam, pocela sam se bas bas debljati user posted image
u prilog tomu - jutros isla u Lidl i uzela kupaci, bio neki zgodan, samo 60 kuna, naravno - veci broj, dosla kuci, probala ga a ono - curim iz donjeg i gornjeg dijela da je to presmijesno user posted image user posted image user posted image

e da, za cure kojima Pečuh nije na kraju svijeta - ima tamo super velika trgovina, sve zivo za bebe sto se moze zamisliti, poznati brandovi, kvalitetno, a značajno jeftinije nego po nasim trgovinama - cak i kolica! dvije prijateljice su tamo zadnjih mjeseci u potpunosti opremile bebice koje cekaju...
stavit cu vam link za web stranicu pa si pogledajte, skroz dolje desno na stranici mozete promjeniti jezik u hrvatski i transformaciju svih cijena proizvoda iz forinti u kune ili eure...

http://babyshoppecs.hu/hr/sct/0/

mi svakako idemo, vec sam si dosta toga izabrala, ali pricekati cemo jos jedan pregled i od gin 1.000% da je curica user posted image

ono sto preporucujem da si pogledate su stalci za kadice, kostaju samo 130 kuna, a fini su crsti, metalni, sklopivi i imaju rucke za susenje rucnika i, sto je najbolje, u njih idu one najobicnije plasticne kadice koje mozete kupiti bilo gdje - ja sam ga posudila od kume za Em, a sada kupujem tamo svoj jer i ona ceka drugu bebu...
ne znam da li ste vec gledale te konstrukcije za kadice po trgovinama, ali meni su te cijene komatozne za malo plastike....

ja sam silom prilika (jer mi nema Em) pocela sa pripremama, ali upravu je Bumbi, nikada ne znas kako moze biti pred kraj pa valja barem nesto rjesiti malo unaprijed....pogotovo zbog toga sto na "kače" vrucine....

hipo sad ce pregled, samo sto nije! user posted image

I + G = E & L

(Odgovor članu katy1503)
Neposredna veza do poruke: 942
11.6.2015 10:33:54   
Sunshine28
hipo nisam vidjela tvoj post!

aaaaaa....curkaaaaaaaa! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
i jos je sve ok!
bas mi je drago user posted image

I + G = E & L

Neposredna veza do poruke: 943
11.6.2015 10:35:19   
Sunshine28

user posted image

user posted image BUMBI - 24.09. user posted image user posted image
user posted image Atina282 - 21.09. user posted image user posted image
user posted image missy2011 - 01.10. user posted image user posted image
user posted image katy1503 - 09.10. user posted image user posted image
user posted image nirvana777 - 09.10. user posted image user posted image
user posted image ruzmarin222 - 15.10. user posted image
user posted image endless - 18.10. user posted image
user posted image Sunshine28 - 19.10. user posted image user posted image
user posted image Alex62 - 01.11. user posted image user posted image
user posted image bocika - 06.11. user posted image
user posted image hipo - 21.11. user posted image user posted image

< Poruku je uredio Sunshine28 -- 11.6.2015 10:37:39 >

I + G = E & L

Neposredna veza do poruke: 944
11.6.2015 13:21:29   
hipo
Sunshine baš me razveselio tvoj veseli post user posted image drago mi je da su ti počeli radovi ko da su meni moji majstori došli, jedva čekam tu brigu skinut s reda. JOš ću se načekat,al doć će i to na red.

Super za ovaj link, Pečuh nije toliko daleko ni od Zg, a mi jedva čekamo sjest u auto i negdje otputovat. Muž voli šopingarit puno više od mene pa mi se to čak čini kao i realna opcija za ić tamo user posted image
Carter's ima i u Point centru na Jarunu, na 1. katu, iznad DM-a. Inače mislim da svaki centar ima na web-u popis dućana pa se može provjerit.

Mama najslađe mišice
GRAF

Neposredna veza do poruke: 945
11.6.2015 13:22:49   
hipo

LIPANJuser posted image

katy ČETVRTAK 18.06.
Nirvana UTORAK 23.06.

SRPANJuser posted image
atina PETAK 03.07.
Sunshine UTORAK 07.07.
bumbi SRIJEDA 08.07.
hipo UTORAK 21.07.

ruzmarin
bocika
endless
Missy

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 946
11.6.2015 13:40:12   
katy1503
hipo - - user posted image za curku!!!! curke vode za sada user posted image .. drago mi je da je sve ok, bas kako treba ....
i mi planiramo na 4d ali to cemo privatno odraditi da vidimo to ličeko slatkouser posted image

Sunshine - bravo da su majstori dosli, neka posao dobro odrade i sto manje zaprljaju ...

Vidim da, vi sve počele kupovati vec.. ja sam tek sada skuzila da bih mogla poci kupiti nesto sebi... hlace nosim bez zakopčavanja, kosulje su mi sve uže... a doma hodam u muževim krtkim gaćama i sirokoj majici ...
Mi jos nista za malenu... nekak mi se i ne da sad jurcat poslije posla, a za sada svaki vikend smo negdje...
valjda se budem i ja malo resetirala pa počela gledati i za nju imajuci na umu da nemamo nista i da ne možemo skoro nista dobiti ....
ala ce biti zabavnouser posted image

Jedva cekam domauser posted image

Katja - 27.09.2015
Lukas - 11.03.2019
Lea- 17.03.2021

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 947
11.6.2015 19:04:25   
hipo
katy ja sam mislila hodat s raskopčanim hlacama, al su mi sve košulje i majice kratke tj ne pokrivaju mi dovoljno da bi to napravila user posted image
doma sam u haljinicama (prekratkim za ić vani), ili danas u grudnjaku i gaćama user posted image

Zvala privat gina za 4D da vidim jel se moram sad naručit ili mogu tek kasnije kad dođe bliže vremenu za to pa smo se dogovorili čut oko početka 7. mjeseca kad ću bit 20. tjedan pa ću doć za 2-3 dana na 4D. Jupiii!
Jedva čekam! to znači za neka 3 tjedna što je super jer će mi prepolovit čekanje do slijedećeg pregleda kod mog gin.a koji je tek tamo daleko u budućnosti .....21.07.user posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu katy1503)
Neposredna veza do poruke: 948
11.6.2015 21:59:41   
BUMBI
Napisem svasta i izbaci meuser posted image
Hipo super za curicu i sto je sve okuser posted image
Sunny super sto su vam poceli radovi,a vidim ti vec smislja kako ureditiuser posted image
Pogledat cu taj link,al nevjerujem da cemo ici.
Ja isto imam taj stalak za kadicu i kadicu Neonato jos od D i dosta je kostalo,ali mi je jedna od boljih stvari sto sam kupila.Sad bi samo novu kadicu kupila.Jedino ova ima kao neku kuglu u sredini pa je nezgodno kupati bas malu bebicu al poslije je odlicna.Stavit cu link kadice

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 949
11.6.2015 22:02:52   
BUMBI
http://www.magicbaby.hr/kupanje-i-njega/kupanje/kadice-hr/cam-univerzalni-drzac-za-kadice.html
Evo,samo nije Neonato vec Cam

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!