Sunshine28
|
evo majstori se iskrcali, odmah sam dobre volje, koliko smo problema imali dok se nisu jutros pojavili nisam vjerovala da ce stvarno doci kazu bit ce sve brzo gotovo, par dana, samo da nam krovni prozor stigne na vrijeme i mislim da su do kraja tjedna gotovi... odusevljena sam sobama, uzela sam onaj bjelkasti laminat i vec smislila kako cu okrecit, narucujem ovih dana velike zidne naljepnice - veliko drvo sa sovicama i majmunima i cvjeticima.....joj sto volim uređivati kucu![sm=smiley1.gif a strojcek....u transportu je napukla jedna ruckica plasticna - od grijača, nista strasno, odnosno nedovoljan razlog za prekooceansku reklamaciju...e sada cekam da to nekako rjesim pa cu ga onda isprobati, ali ovako super izgleda, svi su djelovi na broju i zadovoljna sam sa videnim, e sada, valjda jednako dobro radi kako i izgleda nirvana koliko znam Cartres & Osh Kosh trgovine imas sigurno u Arena centru i oba City Centra, a pretpostavljam i u drugim shopping centrima u zg.... bumbi nadam se si prezivjela OGGT, meni je to bilo stvarno grozno, nadam se da ovaj put necu morati ici, iako sumnjam, pocela sam se bas bas debljati u prilog tomu - jutros isla u Lidl i uzela kupaci, bio neki zgodan, samo 60 kuna, naravno - veci broj, dosla kuci, probala ga a ono - curim iz donjeg i gornjeg dijela da je to presmijesno e da, za cure kojima Pečuh nije na kraju svijeta - ima tamo super velika trgovina, sve zivo za bebe sto se moze zamisliti, poznati brandovi, kvalitetno, a značajno jeftinije nego po nasim trgovinama - cak i kolica! dvije prijateljice su tamo zadnjih mjeseci u potpunosti opremile bebice koje cekaju... stavit cu vam link za web stranicu pa si pogledajte, skroz dolje desno na stranici mozete promjeniti jezik u hrvatski i transformaciju svih cijena proizvoda iz forinti u kune ili eure... http://babyshoppecs.hu/hr/sct/0/ mi svakako idemo, vec sam si dosta toga izabrala, ali pricekati cemo jos jedan pregled i od gin 1.000% da je curica ono sto preporucujem da si pogledate su stalci za kadice, kostaju samo 130 kuna, a fini su crsti, metalni, sklopivi i imaju rucke za susenje rucnika i, sto je najbolje, u njih idu one najobicnije plasticne kadice koje mozete kupiti bilo gdje - ja sam ga posudila od kume za Em, a sada kupujem tamo svoj jer i ona ceka drugu bebu... ne znam da li ste vec gledale te konstrukcije za kadice po trgovinama, ali meni su te cijene komatozne za malo plastike.... ja sam silom prilika (jer mi nema Em) pocela sa pripremama, ali upravu je Bumbi, nikada ne znas kako moze biti pred kraj pa valja barem nesto rjesiti malo unaprijed....pogotovo zbog toga sto na "kače" vrucine.... hipo sad ce pregled, samo sto nije!