|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci
3.6.2015 14:48:12   
hipo
Hvala Bumbi, nekako sam i sama sklona toj 3/1 ideji. Vidjela sam da ima košara kojima se može dno malo povisiti kada je beba malo veća, a zna tu bit dosta dugo hladno i cijelo proljeće zna bit mrljavo pa mi se čini da se ta košara može dosta dobro iskoristit.
Nadam se da je Sunshine ok! Sunshine kako oni radovi u kupaoni? Mi trebali krenuti početkom 7. al muž odgodio na kraj 7. mjesecauser posted image radi svog posla i svekija koji ne može ranije. Al možda bolje tako, ja ću tada kod svojih na more, pa oni nek razbijaju i čiste. Budem se vratila kad završe user posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 901
3.6.2015 14:49:02   
hipo
user posted image PREGLEDI: user posted image

LIPANJuser posted image

Sunshine PETAK 05.06.
bumbi PONEDJELJAK 08.06.
ruzmarin SRIJEDA 10.06.
hipo ČETVRTAK 11.06.
katy ČETVRTAK 18.06.
Nirvana UTORAK 23.06.

SRPANJuser posted image
atina PETAK 03.07.
bocika
endless
Missy

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 902
3.6.2015 14:54:58   
BUMBI
Moja kosara od Neonato kolica se moze u vise polozajauser posted image
Steta sto ste radove odgodili.
Mm danas dovezao njihove krevete sto smo kupili,a i stigla mi polica iz Ikee za igracke

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 903
3.6.2015 15:04:59   
Sunshine28
evo me user posted image

ma uz Em i ja pokupila neku prehladu, opet me grlo muci, pa sam sva nikakva....a i imala sam sto stvari za obaviti...
Em je trebala danas na more sa bakom i djedom pa sam kupovala sve i svasta.....ali cemo ipak pricekati petak, jos uvijek jako kaslje i pije atb user posted image , a oni navalili, ne bi slucajno pricekali do kraja tjedna...mislim u svoju kucu idu, na cijelo ljeto, ne kuzim....user posted image
ali ajd dobro, to su od mm roditelji pa izbjegavam rasprave, a i bit ce cura spremna za putovanje za 2 dana....valjda....

i nas su primili u vrtic user posted image user posted image user posted image danas smo vodili Em da pogleda iznutra (u dvoristu se ionako igramo stalo - blizu kuce nam je i otvoreno poslijepodne za sve)...bila je odusevljena user posted image
Bumbi super da su i vas primili user posted image

nirvana vidim i ti su prehladena user posted image proci ce valjda brzo....drzim fige....

hipo - kolica - ja onima koji imaju prvu bebu preporucam kupovinu 3U1 kompleta u kojima uz konstrukciju kolica dobivate jos:
1. autosjedalica "jaje" (za one koji ne znaju - a ja nisam znala kada sam morala prvi put kupiti kolica) to vam je ona nosiljka koja vam ujedno sluzi da odvedete kuci djete iz rodilista, a u 99 posto 3U1 modela nju mozete i uglaviti u konstrukciju od kolica umjesto kosare kada vam je to zgodnije
2. kosaru - cesto sa raznim dodatcima - pokrovom, zastitom od kise, komaraca....
3. sportski dio - onaj klasicni dio kolica u kojem dijete sjedi....

moja Em je isto jesenska beba, pa vam mogu reci iz iskustva da za djecu koja se radaju u jesen kosare zlata vrijede i maksimlano se iskoriste...kada imate kosaru mozete s bebom van po zaista svakakvom vremenu, odlicna je zastita, i puno su prostranije od "sportskog" dijela......ja sam u svoju zaljubljena jer je ima i funkciju podesavanja nagiba uzglavlja u 4 tocke sto mi je super bilo kada bi se Em prehladila, jednostavno bi mi spavala u kosari i nije se budila zbog zacepljenosti....
eto tko je financijski u mogucnosti neka si uzme....

i da, ova kolica od ines us stvarno super, mrak tockovi user posted image user posted image user posted image

I + G = E & L

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 904
3.6.2015 15:10:27   
BUMBI
Hej Sunny evo te.
Super sto je i Em primljena u vrticuser posted image user posted image
Ide s njima na more,super.Ja neznam jel bi moji htjeli tako bez mene oticiuser posted image
A i tebe prehlada uhvatilauser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 905
3.6.2015 15:11:45   
Sunshine28
evo nasla sam u mojim RR albumima nasa kolica kada su bila nova novcata (samo kosara):

http://album.ringeraja.hr/index.php?page=album&ID=3148

bumbi super za krevete user posted image user posted image user posted image

hipo bad za radove user posted image kuzim te skroz....kod nas je stalo u kupatilu, kum nikako nema vremena da zavrsi....ali evo danas bas konacno dosao majstor za zbukanje i izolaciju krova za Em sobu i kaze mogao bi poceti raditi cim mu damo blagoslov....e sada jedino mm i ja moramo veceras malo racunati...da vidimo sta cemo i s cime cemo...

I + G = E & L

Neposredna veza do poruke: 906
3.6.2015 15:12:54   
Sunshine28
ma Bumbi ne znam ja koliko ce Em izdrati, nalozili su ju i sada jedva ceka da ide, samo o moru prica, e sada koliko ce dugo htjeti ostati tamo bez mene vidjet cemo...

I + G = E & L

Neposredna veza do poruke: 907
3.6.2015 15:15:23   
BUMBI
A dobro bitno da hoce ici.L bi vjerovatno i isao,samo neznam kako bi bilo kad bi trebao spavati.Spabao je kod mojih kaf je bio beba,ovako stariji nije

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 908
3.6.2015 19:31:32   
hipo
Puno hvala cure, dosta ste mi olaksale odluku, nekako mi se cinilo da je 3/1 najbolje za nas, al sad sam sigurna.user posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 909
5.6.2015 7:16:44   
hipo

LIPANJuser posted image

Sunshine DANAS 05.06.
bumbi PONEDJELJAK 08.06.
ruzmarin SRIJEDA 10.06.
hipo ČETVRTAK 11.06.
katy ČETVRTAK 18.06.
Nirvana UTORAK 23.06.

SRPANJuser posted image
atina PETAK 03.07.
bocika
endless
Missy

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 910
5.6.2015 7:20:17   
hipo
Sunshine sretno danas!user posted image Nadam se da ces s pregleda doc sa samo lijepim vijestima user posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 911
5.6.2015 9:22:01   
Sunshine28
hvala hipo....samo da mi gin. kaze da se user posted image barem malo gore pomaknula, stalno razmisljam kako bi voljela ovoga puta roditi prirodno....naravno i da je sve ok, danas mi je rekla nakon vaginalnog pregleda da ce detaljno user posted image pregledati pa pretpostavljam da je to 4D jer ga je nedavno dobila....

ali, iskreno, prvi put mi je pregled nekako u drugom planu...
jutros mi je moja cura otisla sa bakom i djedom na more pa sam bas tuzna...user posted image cak sam se i rasplakala nakon sto su otisli user posted image
eto sta je mama....a sta da radim, ovo je prvi put da se tako razdvajamo....da sada najvise na jedno nocenje....
jos ona meni mase kroz prozor i kaze "ne brini mama, doci cu ja brzo", a ja koma, jedva sam se suzdrzala da ne placem dok nisu otisli da ju ne rastuzim....

I + G = E & L

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 912
5.6.2015 9:32:16   
hipo
Joj, sunshine ne mogu ni zamislit kako ti je bilo teško! Al znaš da će ona bit dobro i da će uživat na moru, bolje nego da se kuha u gradu. Možda se uspiješ malo sada odmoriti više. U koliko ti je pregled?

Mama najslađe mišice
GRAF

Neposredna veza do poruke: 913
5.6.2015 9:36:30   
Sunshine28
pregled je tek u 12.30......

ma upravi si ti, i svi ostali koji mi to kazu, barem cu malo odmoriti....samo nemos pobjeci od sebe....

I + G = E & L

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 914
5.6.2015 13:33:24   
BUMBI
Sunny nadam se da je bilo sve ok na pregleduuser posted image A otisla Em na more?Koliko ce ostati?
Ja bi isto tako reagirala kao ti i plakala kao luda,al sto ti i drugi kazu sad ces malo i ti odmoritiuser posted image
Meni L od jutros pod temp,nadam se da se nece razboliti

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 915
5.6.2015 15:03:23   
Sunshine28
Bumbi drago mi je da me netko kuzi...svi misle da sam luda, ispada da bi trebala biti sretna sto sam je se rjesila user posted image
Ostaje na moru dok ne kaze da zeli kuci, ali najkasnije do 26.6. onda idemo po nju prislino......ja se naravno nadam da ce se raspekmeziti zamnom puno prije.....

Pregled prosao ok, i dalje je beba nisko, ali i dalje nisam otvorena tak da....
Ovoga puta imamo 100 posto za curicu user posted image i vidjela sam ju na 4D bez da mi je to gin. Nesto dodatno naplatila, dobila i lijepe fotkice za tatu, sve mjere taman, ma super! user posted image

Slijedeci pregled 7.7.

< Poruku je uredio Sunshine28 -- 5.6.2015 15:08:08 >

I + G = E & L

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 916
5.6.2015 15:07:01   
BUMBI
Aaaa,Sunny super da je sve okuser posted image user posted image i da si vidjela svoju curicu a i slike sto si dobila.
Ja u ponedjeljak idemuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 917
5.6.2015 15:23:25   
hipo
Sunshine drago mi je da je sve tako dobro prošlo na pregledu! user posted image
user posted image user posted image Jeste se odlučili za ime za curicu, čini mi se da si imala neka dva imena u igri?

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 918
5.6.2015 15:25:26   
hipo

LIPANJuser posted image

bumbi PONEDJELJAK 08.06.
ruzmarin SRIJEDA 10.06.
hipo ČETVRTAK 11.06.
katy ČETVRTAK 18.06.
Nirvana UTORAK 23.06.

SRPANJuser posted image
atina PETAK 03.07.
Sunshine UTORAK 07.07.

bocika
endless
Missy

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 919
5.6.2015 17:45:50   
hipo
zaboravila sam vam javiti, dobila sam nalaz urinokulture-nema vise eserihije!!! user posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 920
6.6.2015 11:08:36   
Atina282
hipo ajde super user posted image ja sam jučer bila kod dr, opet me peklo dok sam mokrila, opet imam pijesak u mokraći user posted image dobila sam tablete, pa proći nadam se...

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 921
6.6.2015 12:17:27   
Sunshine28
hipo bravo za nalaz! user posted image user posted image user posted image neka je i to gotovo...

Atina, pa ti stvarno nemas srece user posted image stalno nesto user posted image drzim fige da bude bolje uskoro!

sto se naseg imena tice...da...dva su u igri...Saša ili Leda, ali kako mm bas i ne bi Saša jer mu se tako brat zove pa mu je glupo isto nazvati curicu mislim da ce vjerojatno biti Leda...vidjet cemo, ima vremena user posted image

vani je pakao...isla do grada kupiti nesto i popiti kavu, auto ostao na suncu, malo pa sam se onesvjestila u voznji i onda iz takvog auta u klimatizirani Lidl pa natrag u auto...horor....jos uvijek me steze oko glave....
uh! jesam li spomenula kako mrzim ljeto?!!jedini nacin da ga prezivim je da se drzim klime i hlada i mantram o Bozicu!

kakvi su vam planovi za ljeto? jer putujete kuda?

I + G = E & L

(Odgovor članu Atina282)
Neposredna veza do poruke: 922
6.6.2015 13:30:10   
BUMBI
Hipo super za nalazuser posted image user posted image
Atina bas mi zao sto te stalno nesta pratiuser posted image
Sunny vidim ti nikako ne volis ljeto.
Mi necemo ove god na more iako bi ja bas isla,obozavam gauser posted image ali bitnije nam je sad srediti sobe.
Neznam kako cu izdrzati baz kupanja,na bazene necu nikako ici zbog bakterijaJedino kod mojih u bazenu cu se moci kupati ili na Dravi.Sunny jel ti inace ides gdje na kupanje?

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 923
6.6.2015 16:33:40   
Sunshine28
Bumbi rijetko odem u os negdje na kupanje...obicno na gradske bazene...nekada sam isla na dravu na zelju...
Ali mislim da cemo ovo ljetno ipak ici sa Em, kontam na dravu na kopiku jer ni ja ne zelim na bazene jer me strah bakterija.....

I + G = E & L

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 924
7.6.2015 11:20:50   
hipo
atina zao mi je radi tog pijeska user posted image drzim fige da brzo ode i da tablete pomognu.
bumbi sretno sutra!!!!!
sunshine negdje baš nafrlje tu klimu na najjace - kako im glava ne pukne? Mi bi svake godine il hotel il apartman, al zbog radova ovo ljeto i priprema za bebu mislim da necemo ic. Moji zive na moru/otoku, pa cu ja 8. mjesec bit tamo, muz ce doc ovisno o radovima. Kod sveki srecom
dolazi neka rodbina pa je guzvauser posted image pa kao ispricala se da ne mozemo doc ( dolazi joj sestra + njeni koje nije vidjela 20 godina). A meni kao to tesko pada, naslusala bi se savjeta koje nisam trazila i gluposti na kvadrat. Dostami je bilo cut kad smo joj rekli sa sam trudna - da sta o tome treba pricat dok beba nije ozivila?!?!? U njenom primitivnom mozgu to znaci dok majka ne osjeti bebine pokrete da beba nije ziva.Prije toga joj nije ziva ?!!!! user posted image

mene odrastanje na otoku razmazilo pa cete se sad na ovo zgrozit: kupam se samo ako je ispred mene cisto i bistro more, grozim se umjetno stvorenih plaza s nasutim sljunkom i zemljom koji se umute cim ima vise od 10 ljudi
obozavam skrape i prirodni sljunak i kad vidim sto pliva ispod mene i sto je na morskom dnu
Rijeka, ako je najbistrija, hladna mi je, i more mi mora bit barem 25.
U bazene, jaaako rijetko ulazim, ako sam na nekom spa odmoru, sad necu iz istog razloga kao i vi, da ne pokupim nesto.
Ko sto sam rekla, moj me otok razmaziouser posted image

< Poruku je uredio hipo -- 7.6.2015 11:22:12 >

Mama najslađe mišice
GRAF

Neposredna veza do poruke: 925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!