|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci
11.6.2015 22:31:43   
bocika
Joj cure moje ja sam nekako zaokupljena svim i svacim da sam internet i komp skoro zaboravila da postoje.

Na pregledu 1.6. je sve bilo dobro, nije nista posebno mjerio niti gledao samo da je sve ok. Nadam se da ce iduci put malo bolje izmjeriti bebicu da znam kolika je. Iduci pregled je 29.6.

U 18. tjednu sam imala po njihovom +6 kg, a po mom +5 user posted image pa mi je rekao ako nastavim tako da ce me poslati nutricionisti da moram paziti inace ce mi ova beba biti jako velika. Inace prva beba je bila 5,2 kg rodjen prirodno user posted image user posted image
Uglavnom doktor misli ako se manje udebljam da ce i beba biti manja. Ja i nisam bas tog misljenja i ne namjeravam gladovati sto god da mi kaze.
Znam zene koje su se udebljale i po 30 kg ii rodile djecu po 3 kg. a ja sam onih svojih 20 iz prve trudnoce za 3 mjeseca skoro sve skinula. S tim da kad nisam trudna imam sasivim normalnu kilazu 58 kg na 169 cm.

Bila sam kod kiroprakticara na 2 tretmana. Nisam vjerovala da je moguce ali covjek me skoro izlijecio vise nista ne pijem protiv bolova, a pila sam 3 grama dnevno nesto tipa nas Lekadol. Nisam mogla hodati ni ustati sama iz kreveta.

Vidim da su kolica jedna od tema. Ja nikad ne bih kupila na 3 tocka, ali to je stvar ukusa. Mi imamo Teutonia se zove marka i na njima ima korpa koja ima svoj mali madrac da bebi bude udobno dok lezi, tu korpu smo koristili skoro 5 mjeseci, a da je bio malo manji mogli smo sigurno jos. Jako su udobna dok se voze imam taj osjecaj pod rukom jer nikad ne skripe i ne zapinju. preporucila bih ih uvijek.

Sto se tice spola jos ne znamo 100% sigurno alii izgleda da ce biti decko, a tako sam htjela curicu, ali nema veze svejedno bitno da je sve ok.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 951
12.6.2015 8:53:26   
nirvana777
Hipo, čestitke na curici! <3 <3 <3

Sunshine, sretno s radovima i hvala na informaciji o dućanima user posted image sviđa mi se ova tvoja preporuka za Pečuh user posted image

Curke, ja se divim vama koje još uspijevate nositi hlače i to svoje od prije trudnoće, ja sam jučer svečano odustala od jedinih ljetnih trudničkih... i prebacujem se na haljine do daljnjega LOL... user posted image

Trbuh mi je ogroman, dobila sam 6-7 kg do sada, a ostala sam trudna s 52 kg. Ništa mi gin ne govori u vezi toga, onda valjda nije tako strašno user posted image user posted image user posted image

Bocika, i ja isto mislim da to nema veze s težinom djeteta... najbolje da jedeš koliko ti treba, a ne koliko drugi misle da bi morala. I da, čestitam na dečkiću user posted image

< Poruku je uredio nirvana777 -- 12.6.2015 8:55:55 >

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 952
12.6.2015 9:48:18   
Sunshine28
jutro cure...
ne znam jer zbog vrucine, stomaka, tuge za Em ili cinjenica da znam kako ce me majstori probuditi u 7 jako se rano budim, vec oko 6...to za mene nije normlano...mene ako se pusti i ako legnem oko 23 sata mogu bez problema odvaliti do 10, sto sam i radila zadnjih mjeseci...ovo me izluđuje...vec u 11 sati postanem grozno umorna, jako mi je spava i cijeli mi dan bude upropasten....user posted image

kako vi spavate?

i jos nesto, punim se vodom i naticem, i to, isto ne znam zasto, duplo vise na desnoj strani tijela nego na lijevoj, ruke i noge su mi stalno nateknute i pulsiraju....nisam to bas ocekivala tako rano...

ja sada imam 83 kg, ostala trudna sa 77-78....dakle u cca. 6 mjeseci 5-6 kg, nije strasno, ali definitivno vise nego u prvoj trudnoci....ali ok je, i mojoj gin. je to ok cim nije nista rekla...
ali mislim da ce kile ici jos gore jer sam STLANO gladna, ne mogu vam to opisati!!!!jedem sve pred sobom user posted image
s tim da mi je normalna tezina oko 68kg, ali taman sam ostala trudna nakon 2 mjeseca zimsko/blagdanskog prejednja i usred planova za dijetu....tako da sam si u biti sada jako teska....
vec racunam da cu imati za skinuti oko 15kg nakon poroda, s time da si kontam kako ce dodatih cca. 7 otici samo od sebe user posted image

bocika drago mi je da je kiroprakticar pomagao user posted image ne budi tuzna zbog decka, iako te kuzim.....

Bumbi ova tvoja kadica je super, ja sam htjela kupiti slicnu za Em, ali kao sto kazes, bila je dosta skupa pa mi je na kraju super sjelo sto mi je kuma posudila ovaj metalni drzac i obicnu plasticnu kadicu....i to mi je tako dobro posluzilo da zelim isto, a i cijena od samo 130kn za stalak i jos mozda 50 za kadicu kod nekog plasticara mi je super....

I + G = E & L

(Odgovor članu nirvana777)
Neposredna veza do poruke: 953
12.6.2015 10:53:46   
katy1503
Jutro cure!

sunshine - ja se budim svaki dan u 6, u pol 7 sam vec na poslu ...meni to nista neobično....jedino me trazi da popodne malo prilegnem i zatvorim oci...istina, kad sam prosli tjedan bila na GO, bez problema sam odvalila do 10 sati ....

bocika - super da ti je kiroprakticar pomogao.. i čestitke na dečku ....

Danas je petak!!! user posted image user posted image user posted image
sutra roštilj (imamo Antu u obitelji pa slavimo :)) ....
danas westgate,vrijeme je za kupiti neku ljetnu haljinicu ...
navecer teklmica sa dragim :)
sutra - OGTT user posted image
wish me luckuser posted image !!!

< Poruku je uredio katy1503 -- 12.6.2015 10:54:11 >

Katja - 27.09.2015
Lukas - 11.03.2019
Lea- 17.03.2021

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 954
12.6.2015 13:25:46   
BUMBI
Katy uzivaj u shopinguuser posted image a vidim sutra ces i u rostilju.
Mene gin nije zvala pa mislim da je nalaz ok.Nadam se da ce i tvoj biri.
Sunny vidim ti imas problema s ranim ustajanjem.Ja nemam,valjda sam vec i navikla s njima,ni neznam jel bi mogla sad vise toliko dugo spavatiuser posted image
Ja sam malo preglada robicu od L sto mogu iskoristiti za seku,a i prijateljica mi donjela ali od vel 62/68 tako da cu morati kupiti jos bodica,pidjamica i neznam sta jos 56 vel al necu puno(bar mislimuser posted image )jer i ako seka bude kao decki velika brzo ce to prerasti.
Sunny jesi bila kako u Cartersu?Ja jedva cekam,za curice uvijek tamo ima svegauser posted image a oni ja mislim da da sad imaju dugi rukav na snizenju.Njihovi bodici su mi predobriuser posted image Al za pocetak cu uzeti one na preklop u C&A i H&M

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu katy1503)
Neposredna veza do poruke: 955
12.6.2015 14:08:39   
katy1503
hej cure, nesto sam si razmišljala ... hocete ici na trudnički tečaj?
ja sam vidjela da ih nema sad preko ljeta, vec je prvi negdje sredinom 9.mjeseca ....
kako mi je termin 09.10, nije to kasno?
htjeli bih da MM bude na porodu sa mnom ...

Katja - 27.09.2015
Lukas - 11.03.2019
Lea- 17.03.2021

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 956
12.6.2015 19:47:35   
Sunshine28
bumbi nisam bila u Cartersu jedno mjesec dana, ali kada sam bila vec su bila snizenja na dugacke bodice i na sleep&play odjelca pa odi pogledaj...
ma oni su ti raj za curice, Em je u njihovoj robici prvij godinu-dvije bila 100 posto, a onda sam kasnije uvela i malo Zare i H&M-a, pa nesto malo i iz Lidla jer je tamo odjeca stvarno za dzabe pa smo sada negdje na 70 posto user posted image

katy ja sam bila na trudnickom tecaju u prvoj trudnoci, sacuvali smo potvrde i receno nam je da vrijede za svaki porod user posted image i ja bi voljela ovoga puta prirodnim putem pa sam vesela sto mm moze samnom ako nam se zvijezde nasmijese....
hmmmm...obzirom na termin, mozda ti i je kasno na jesen...ali to ovisi o dinamici predavanja....mi smo imali 8 tjedana jednom tjedno.....raspitaj se....

I + G = E & L

(Odgovor članu katy1503)
Neposredna veza do poruke: 957
12.6.2015 21:17:30   
hipo
Bocika drago mi je da beba ok i da je tebi kiroprakticar pomogao user posted image čestitam na dečkiću 💙

Nirvana slazem se s tobom, ako se dr ne zamara, ne trebamo ni mi user posted image

Sunshine mislim da sam se zadnji put dobro naspavala prije trudnoće. Kao da mi je san nekako laksi pa se ne odmorim dobro, a kegnem oko 22h i dizem se u 6:30h. Najgore mi je kad odem oiskit oko 4 ujutro, tad najcesce ne uspijem zaspat ponovno sat vremena. To me jako izmori.
Jel to sad natices od kad su vrucine?

Katy sretno sutra, i dobar provod! Za trudnicke tecajeve u Zg mislim da imas besplatne po domovima zdravlja. Kod mog gina stoji u cekaoni i raspored kada su. Vidi u kojubolnicu misliš rodit, cula sam nor, da Petrova priznaje samo svoj tecaj, a da ga za Vinogradsku ne moras ni imat. Ja planiram rodit u Vinogradskoj al planiram ic na tecaj, prvi put je pa zelim bit sto informiraniha. Kod njih su tecajevi uglavnom prvi tjedan u mjesecu, po 5 dana navecer i traju oko 2 sara. Zvala sam pred par tjedana jer mislim ic taj prvi tjedan u rujnu pa su mi rekli da zovem krajem 8. Mjeseca. Uglavnom, vidi u koju ces bolnicu i koja su im pravila pa onda odluci di ces na tecaj. Po domovima zdravlja koliko sam shvatila traju kraće.
Jesi uspjela sto kupiti?

Danas me umorilo na posluuser posted image previse ljudi, al glavno da je vikend user posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

Neposredna veza do poruke: 958
12.6.2015 21:19:50   
hipo

user posted image PREGLEDI: user posted image

LIPANJuser posted image

katy ČETVRTAK 18.06.
Nirvana UTORAK 23.06.
bocika PONEDJELJAK 29.06.

SRPANJuser posted image
atina PETAK 03.07.
Sunshine UTORAK 07.07.
bumbi SRIJEDA 08.07.
hipo UTORAK 21.07.

ruzmarin
endless
Missy

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 959
12.6.2015 21:27:53   
BUMBI
Sunny zao mi je sto oticesuser posted image Ja mislim da cu i ja...s D su mi noge odvratno izledale,puna vode bila,a s L(al on je zimska beba)
Sutra moram ici kupiti poklon,pa cu i do Cartersa otici vidjeti.Vidim tebi je Em sva bila u Cartersuuser posted image Mi imamo samo bodice,a imali i pidjame
katy i ja mislim da bi trebala otoi vidjeti i raspitati se za tecaj i da ti je to kasno sto si mislila.
Mi nismo isli na tecaj sto znaci da mm nije bio sa mnom,a nije mi ni faliouser posted image ...neznam ni koliko bi mi olakasao jer su to meni bili strasni bolovi i nije mi bilo ni do kakve price,iako znam puno njih sto su bilo zajedno i da im je bilo bolje lakse...

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 960
13.6.2015 8:51:37   
katy1503
Jutro cure!!! Evo mene cekam drugo vadenje krvi,ona otopina uopce nije takooo gadnaaa kak su mi govorili.... Nadajmo se da ce rezultati biti ok...
Shopping bio uspjesan,kupila dvije haljine pa cemo vidjeti....
Za trudnicki tecaj u Zgb sam vec pogledala,nemaju preko ljeta....
Planiram ici na sv.duh pa cu jos vidjeti dali oni imaju stogod....
Ako ne idemo u 9 mj.

Nadam se da ste se naspavale,pripremute se za paklene vrucine danas....

I da Hipo sreeeetan rockas:)

< Poruku je uredio katy1503 -- 13.6.2015 8:52:19 >

Katja - 27.09.2015
Lukas - 11.03.2019
Lea- 17.03.2021

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 961
13.6.2015 10:20:50   
Sunshine28
evo budna od pola 7, ali sam se barem dobro naspavala...dva dana zbog majstora nisam mogla u miru u spavacoj odrijemati poslije rucka, a kako po noci lose spavam sinoc me slomilo....cim sam legla u 22 sam zamrla i do 4 se nisam budila, od piskenje i uspjela sam jos dremnuti do pola 7....
HB danas je subota pa imam majstore samo do 13h, cim odu palim klimu u spavacoj i nastavljam spavati user posted image

naticanje je pocelo sa vrucinama, ali mislim da to ima veze sa pretjeranim unosom soli...to mi je stvarno problem jer ja sve solim, kazu mi i previse....zadnjih dana se pokusavam kontrolirati, ali kada si nasjecem hladni paradajiz ne mogu s pomoci da ga ne pospem cijelog user posted image user posted image user posted image

katy bravo za shopping user posted image user posted image user posted image

ja sam jutors u cik zore otisla u grad izraditi zadnju turu fotki od Em da nadopunim album dok je nema (s njom je to nemoguca misija) i naletila na zgodnu spavacicu kratku pa si uzela, za nedaj boze ako bude trebalo u bolnicu ranije, a i bas mi lijepo pase uz novi kucni ogrtac koji sam uzela prije par tjedana user posted image inace spavacice na nosim pa nemam ni jednu, osim onih od zadnjeg poroda, ali kako sam tada imala 104 kile prevelike su mi sve tri....

svratila i u Liscu pogledati badice, nije mi se dalo isprobavati, ali vidjela sam dva modela u koji bi mogla uvuci cice i moju trenutno prosirenu varijantu dupeta, ali cijena mi je malo brrrrr - 450kn...obzirom da znam kako mi vec iduce ljeto, kada se cice ispusu, nece gornji dio odgovarati, a iskreno se nadam ni donji, malo mi je to puno novaca....
inace mi za kupci nikada nije tesko odvojiti lovu, ali ovako, za jednu sezonu, odnosno 2 tjedna na moru i mozda jos koji put kod kuce....ne znam ni sama....idem sutra ujutro sa mm u neki shopping pa cu vidjeti....
alternativa mi je New Yorker, ako ima velicina.....

kako vi stojite sa "trudnicikim" badicima? i cicama opcenito? moje su stvarno eksplodirale, i to prakticki od prvog dana...

i da, strojcek isproban, odlican je! user posted image user posted image user posted image hladnjak je mrak, sa jednim punjenjem tekucinu u bocici na temp. frizidera 11 sati! mozda i duze, ali nakon 11 sati sam isprobala sve varijante pa sam ga rastavila i spremila u kutuju....jedino onu rucku od grijaca ne mogu zaljepiti nikako user posted image ali dobro, vec cu nesto smisliti....

I + G = E & L

(Odgovor članu katy1503)
Neposredna veza do poruke: 962
13.6.2015 18:59:01   
hipo
Katy jel ok nalaz? Jesi rekla da ces ic u Breyer? Nadam se da rostiljate negdje u hladu, vani je bas sparno. Al barem nesto puse. I da evo malo user posted image

Sunshine jesi ziva? Znam da jako ne volis kad je ovako toplouser posted image kako napreduju radovi? Kad ides na more? Mozda skoro bude popust pa taj badic pojeftini malo?
Pitas za cice, moje su podivljale, imaju neku svoju živahnu autonomiju....

Danas mi je skemba dozivila neki skok u rastu, bome se vidi user posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

Neposredna veza do poruke: 963
13.6.2015 22:29:39   
BUMBI
Katy nadam se da je nalaz ok.
Hipo jel ti danas rodjendan?Sretan rodjendanuser posted image
Ja sam danas bila u Cartersu i nisam nista nasla.U biti nema nigdje jos bas nesta dugi rukav pa cu jos malo sacekati za shoping.
Sunny meni su cice isto narasle,a kupaci imam iz H&M-a kupila kad sam s L bila trudna.Tamo mi dobro jer mozes odvojeno kupiti gornji i donji dio

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 964
15.6.2015 8:36:24   
katy1503
Jutro!
Nalaz ce biti danas, nadam se da ce biti ok ...
Vikend je bio super, ali brzo prosao user posted image

Moj trbuh je sve veci, tak je sladak ...user posted image
Jedva cekam četvrtakuser posted image
kako ne idem na more, niti ne gledam badice, nadam se ako se i zaletimo na koji dan, da budem ih ugurala u postojeći badićuser posted image
Inace nisu tako puno narasle, ali su pune žila i težineuser posted image

Javim se kad dode nalaz

Katja - 27.09.2015
Lukas - 11.03.2019
Lea- 17.03.2021

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 965
15.6.2015 9:08:54   
hipo
Jutro!

Je bumbi, bio je u subotu. Najljepši do sada s bebom u trbuhu!user posted image
Doktorica te nije zvala? onda su nalazi dobri user posted image user posted image

katy znači nalazi ne budu isti dan? hvala na informaciji, tako da se znam pripremit za čekanje kad mi to dođe na red user posted image
Moje isto imaju puno tih žila user posted image bez grudnjaka ne mogu hodat, koliko su teške. Pravi tetrapaci user posted image Morat ću nabavit nove, jer su mi izašle iz gabarita grudnjaka. Prije sam ih uvijek nosila na najužu kopčicu, sad su na najširoj i jutros sam skužila da mi je i to malo. Al strpit ću se do subote, tad bi trebala do sestre po njenu robu, bili smo odgodili put.

Jučer sam se tako lijepo odmorila. Nisam nigdje išla, samo se doma hladila. U subotu sam na kratko bila van do auta koje je bilo u hladu pa se nisam nešto patila po vrućini, al me tih 20 metara do auta ubilo, da sam cijeli dan dolazila sebi. Prije sam mogla radit cijeli dan na suncu i ništa. A dobro, sad ne moram pa si mogu priuštit da se pazim i budem u hladu i u zatvorenom pa ću valjda bit dobro. Za 10 dana idem u Dansku, gore će bit nadam se ugodnije, i nabit ću na glavu ogroman šešir i iskombinirat razgledavanje tako da sam kad je najgore budemo u muzeju ili se vozikamo brodićima.

Mene opet probava zaj....a. Imam stolicu svaki dan, al me sam "čin" boli za poludit. Ko da me neko nožem probode. Kad sam gotova ko da se ništa nije dogodilo. Beba mi se smjestila straga, ne znam jel to do toga pa jedno drugome smetaju? Ne znam mogu li ubacit u sebe više tekućine, vlakana i probiotika, stvarno pazim na to, žganaca sam pojela više nego ikad u životu, danas opet jedem blitvu...Magneziij pomaže, odem brzo nakon njega, al ta bol nije baš ugodna. Al dobro, šta sve druge žene prolaze, ne smijem se previše žalit.

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu katy1503)
Neposredna veza do poruke: 966
15.6.2015 9:36:12   
katy1503
Hipo, Breyer u sub radi samo do 12 pa valjda nisu stigli napraviti pretrage na sva vadenja, izasla sam od tamo u 10.30
I dalje ih ocekujem.user posted image
al vjerujem kad ides radnim danom da možda i budu isti dan....
Ja nisam htjela radi toga izostajati s posla....

fino ce tebi biti u Danskoj, bas ti zavidim user posted image

Katja - 27.09.2015
Lukas - 11.03.2019
Lea- 17.03.2021

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 967
15.6.2015 9:41:00   
hipo
A ok, onda možda imam šanse dobit ih isti dan. Mislim da će mi past onaj dugi godišnji kad budem to vadila. Znat ću više 21.07. kad idem svom ginu.
Jedva čekam ić gore, pitala sam doktora smijem li letit pa je reko da nema razloga da ne, da sve izgleda ok, a bit ću negdje u 18-19 tjednu pa je idealno. Reko je bi trebalo bit ugodno jer ima dosta vode radi svih onih kanala u Kopenhagenu i da koliko se sjeća dosta pirka vjetrić pa se nadam da će bit ugodno za šetuckanje. Nadam se da ima klupa da se mogu izvalit kad mi dođe :) Budemo uzeli onu turističku kartu koja pokriva sve muzeje (čitaj puno wc-a user posted image ).

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu katy1503)
Neposredna veza do poruke: 968
15.6.2015 10:59:29   
katy1503
Evo stigao nalaz:
natašte: 4,6
60 min:7,3
120 min:6,9
sve je unutar ref vrijednosti, pa je valjda ok ...user posted image
radila sam i analizu urina, vidim imam nesto leukocita ali meni nista ne smeta niti ne osjetim..
vidjet cemo sta ce reci gin u cetvrtak ....
AKo ko ima iskustva, jesu vrijednosti ok?user posted image

Katja - 27.09.2015
Lukas - 11.03.2019
Lea- 17.03.2021

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 969
15.6.2015 13:25:19   
BUMBI
Hipo super sto ides u Danskuuser posted image uzivaj.Zao mi je to te probava opez muci
i moje cice su pune zila i to vec jako dugo.
Katy mislim da ti je nalaz ok.Mene gin nije zvala pa mislim da je i moj nalaz ok.

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu katy1503)
Neposredna veza do poruke: 970
15.6.2015 13:34:55   
hipo
bumbi, pa do sad su sigurno dobili nalaz i reagirali bi da nešto nije ok, super što je sve u redu!!!

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 971
16.6.2015 8:53:47   
hipo
Jutro!
Al je rashladila kišica!!!! Sunhsine jel u Osjeku bolje? Nadam se da ti je rashladilo i da ti je ugodnije!

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 972
16.6.2015 10:47:17   
Sunshine28
opa hipo, Danska! uh kako bi ja tamo malo da se rashladim! user posted image
da, danas konacno uzivam, zahladilo je HB!!! ali i dosla mi je cura moja sa mora pa se od jucer samo grlo, ljubimo i mazimo user posted image

i mene probava zeza! stvarno je jako dugo bilo odlicno, i evo, sada iz nicega, vec dva dana bad....uopce ne mogu, i smeta mi to jako jer i bez toga sada vec imam poprilican trbuh....veceras pijem Portalak, sta cu....

moram prijaviti da sam strasno umorna...radovi u punom jeku, majstori dolaze svako jutro u 7 i ostaju do 16h....tak da se moram za mene rano ustati, ali sto je jos vec problem ne mogu poslje rucka odrijemati, bas mi to fali....a vec vidim da ni Em nece biti sretna, ona meni jos uvijek spava po danu, i to fina 2,5-3 sata u komadu, svaki dan poslje rucka, zato sam i ja stvorila naviku da spavams njom u to vrijeme....
ali ajde, kaze mm da su gotovi za najvise dva dana, izdrzat cemo valjda user posted image

jucer bila u Ikei, odabrala sve za sobicu od Em i komodu za presvlačenje bebe, sada samo treba neku lovu na hrpu staviti pa da i to rjesimo! sto nije bas lako, ovi radovi nas dosta kostaju....ali dobro....nesto cemo skontati vec.....

I + G = E & L

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 973
16.6.2015 10:55:44   
katy1503
jutro svima!!!
bas je ugodno i u uredu i vani ...
ja potpisujem ovakvo ljetouser posted image

Sunshine - brzo je proslo pa se Em vratila,sad uzivajte ... i mi cemo sve uzeti u Ikei ali kad budem na porodiljnom ... cijela soba ce biti u IKEA modu ...

zao mi je curke što imate problema sa probavom, nadam se da ce vam ono sto planirate piti pomoci, to je stvarno neugodno ....
srecom, nemam takvih problema ...
kad vratim film unazad, meni je najgore bilo dok sam povracala ali fala Bogu to je trajalo dobrih 10 tjedana - nadam se da je to to od trudnickih tegoba za mene user posted image user posted image user posted image
Moja curka aktivna, obožavam taj osjećaj kad mi se javi ..
Nadam se da i vi ostale uzivate ...user posted image

Katja - 27.09.2015
Lukas - 11.03.2019
Lea- 17.03.2021

Neposredna veza do poruke: 974
16.6.2015 12:26:29   
hipo
Vidim da se slažemo po pitanju Ikee :-) jedva čekam to smontirat, al ću se još načekat user posted image

Sunshine super što se tvoja Em vratila! Držim fige da radovi budu brzo gotovi tako da uhvatite svoj ritam!

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu katy1503)
Neposredna veza do poruke: 975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!