Sunshine28
|
evo budna od pola 7, ali sam se barem dobro naspavala...dva dana zbog majstora nisam mogla u miru u spavacoj odrijemati poslije rucka, a kako po noci lose spavam sinoc me slomilo....cim sam legla u 22 sam zamrla i do 4 se nisam budila, od piskenje i uspjela sam jos dremnuti do pola 7.... HB danas je subota pa imam majstore samo do 13h, cim odu palim klimu u spavacoj i nastavljam spavati naticanje je pocelo sa vrucinama, ali mislim da to ima veze sa pretjeranim unosom soli...to mi je stvarno problem jer ja sve solim, kazu mi i previse....zadnjih dana se pokusavam kontrolirati, ali kada si nasjecem hladni paradajiz ne mogu s pomoci da ga ne pospem cijelog katy bravo za shopping ja sam jutors u cik zore otisla u grad izraditi zadnju turu fotki od Em da nadopunim album dok je nema (s njom je to nemoguca misija) i naletila na zgodnu spavacicu kratku pa si uzela, za nedaj boze ako bude trebalo u bolnicu ranije, a i bas mi lijepo pase uz novi kucni ogrtac koji sam uzela prije par tjedana inace spavacice na nosim pa nemam ni jednu, osim onih od zadnjeg poroda, ali kako sam tada imala 104 kile prevelike su mi sve tri.... svratila i u Liscu pogledati badice, nije mi se dalo isprobavati, ali vidjela sam dva modela u koji bi mogla uvuci cice i moju trenutno prosirenu varijantu dupeta, ali cijena mi je malo brrrrr - 450kn...obzirom da znam kako mi vec iduce ljeto, kada se cice ispusu, nece gornji dio odgovarati, a iskreno se nadam ni donji, malo mi je to puno novaca.... inace mi za kupci nikada nije tesko odvojiti lovu, ali ovako, za jednu sezonu, odnosno 2 tjedna na moru i mozda jos koji put kod kuce....ne znam ni sama....idem sutra ujutro sa mm u neki shopping pa cu vidjeti.... alternativa mi je New Yorker, ako ima velicina..... kako vi stojite sa "trudnicikim" badicima? i cicama opcenito? moje su stvarno eksplodirale, i to prakticki od prvog dana... i da, strojcek isproban, odlican je! hladnjak je mrak, sa jednim punjenjem tekucinu u bocici na temp. frizidera 11 sati! mozda i duze, ali nakon 11 sati sam isprobala sve varijante pa sam ga rastavila i spremila u kutuju....jedino onu rucku od grijaca ne mogu zaljepiti nikako ali dobro, vec cu nesto smisliti....