|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci
18.7.2015 8:51:45   
BUMBI
Jutro cureuser posted image
Napisem post i izbaci meuser posted image
Danas ce isto biti pakleno vruceuser posted image
Katy ja ti neznam nista za to sto pitas,,al nadam se da ce ti netko odgovoriti.
Hipo super za shopinguser posted image
Ja sam grudnjake kupovala u Mulleru i dobri su mi bili,pa cu i sada jer neznam gdje su mi stari.Sad imam i u onoj knjizici popust od 15kn.U H&M-u ih nisam ni vidjela tj.nisam bas ni gledalauser posted image
Katy ja isto imam Aventovu izdajalicu a za L koristila Nuk bocice.
Jesi kupila one nove Avent bocice ili stari model?Meni su te nove predobreuser posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu luce 2008)
Neposredna veza do poruke: 1251
18.7.2015 12:21:30   
Atina282
drage moje ja danas na ovu vrućinu moram u svatove user posted image ali ću ići tek navečer, jer nema šanse da izdržim preko dana...
i meni se također događa to da vam napišem kilometarski post i neće poslati, izbriše se...onda poludim..idem odmarati i pripremati se za navečer user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1252
18.7.2015 13:30:12   
luce 2008
Atina znam kako ti je.i ja moram na rodjendan u 18h.
A jos je vruce uzasno .najradije bi odgodila.ali nemogu se izvuci.user posted image

(Odgovor članu Atina282)
Neposredna veza do poruke: 1253
19.7.2015 13:56:24   
hipo
Pozdrav svima!
Bumbi ja sam uzela u DM-u bonove i planiram do Mullera, šteta je to sve ne iskoristiti, pogotovo ako se ionako planira kupiti.

Ja se vucaram po aerodromima, cekam prvi let, budem dosla kasno doma. Suta idem vadit TSH i fT4 i u srijedu kod endo da vidim je treba povisit terapiju, a u utorak slobodan dan i pregled kod gin-a. vratio mi se osip i jos je gori! sad je i na rukama user posted image Dobro sto idem u utorak da ga i on vidi. Nisam pila tablete multivitamina od kad mi je reko da to moze bit od Elevita, al sam pila multivitaminski sok.

Vidim da su u HR jos vece temperature nego tu user posted image jedva cekam godisnji....

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu luce 2008)
Neposredna veza do poruke: 1254
19.7.2015 19:37:29   
luce 2008
bok cure.
Kako prozivljavate ove paklene vrucine?
Ja trenutno lezim isped ventilatora.Uzasno se osjecam.umorno i iscrpljeno.
Nemogu ni jesti.user posted image

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1255
20.7.2015 10:00:05   
hipo
user posted image PREGLEDI: user posted image

SRPANJuser posted image

Nirvana SUTRA 21.07.
hipo SUTRA 21.07.
leptirica ČETVRTAK 23.07.

KOLOVOZuser posted image
katy PONEDJELJAK 03.08.
ruzmarin ČETVRTAK 06.08.
atina PETAK 07.08.
Luce PETAK 07.08.
bumbi UTORAK 11.08.
Sunshine PONEDJELJAK 17.08.

RUJANuser posted image
katy UTORAK 01.09.

bocika
endless
Missy

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1256
20.7.2015 10:08:20   
hipo
Jutro/Dan!
Ajme kako je vruće tuuuuu, sinoć smo stigli kasno i izađem iz aerodroma a ono grozno...Tamo nam je stalno puhao vjetar pa se dalo izdržat. Otvorili smo doma prozore tek iza 23h jer je temperatura van bila strašna.
A prognoza nije baš ohrabrujuća.

Jutros su me bocnuli za hormone štitnjače. Bila sam u Breyeru jer su u Vinogradskoj ostali bez reagensa za fT4 u endo. labosu i slali me na nuklearnu šta nisam htjela radi zračenja. Uglavnom, u 8. mjesecu imaju ljetno radno vrijeme i rade ovako:
LJETNO RADNO VRIJEME:
Laboratorij u Ilici 191 u razdoblju od 1.8.2015. do 31.8.2015., od ponedjeljka do petka radi od 7.00 do 16.00 sati (uzorci se uzimaju do 15.00 sati), a subotom od 8.00 do 12.00 sati (uzorci se uzimaju do 11.00 sati).
Laboratorij u sklopu Centra Bundek (Ede Murtića 9) u razdoblju od 15.7.2015. do 31.8.2015., od ponedjeljka do petka radi od 7.00 do 16.00 sati (uzorci se uzimaju do 15.00 sati).

Ako će netko ić pa da zna. Malo kraće rade.

Atina, luce jeste preživjele te svatove i rođendane?

Sunshine nadam se da ti je super na moru i da uživaš!

leptirica super što je muž osjetio udarceuser posted image koji im to osmjeh izmami na lice user posted image

Vidim da nitko ne zna ovo za 45 dana, zanima i mene user posted image Mene zanima ako se ode na komplikacije prije i tih 45 dana, tada znam da dobiješ maksimalno 4000 i nešto kuna, al kad krene standardni porodiljni jel primaš punu plaću?
Ako što saznam, javim. Mislim se da si u 9. otvorim to bolovanje/komplikacije jer mi je sve teže sjedit i radit za stolom, a o nerviranju na dane da ne govorim.

Ako sam nekog zaboravila na listi za preglede javite mi! Idem probat radit nešto, nije da mi se da, al kao moram user posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1257
20.7.2015 10:37:33   
lidac0605
Bok,Hipić,samo da te pozdravim user posted image user posted image ,baš si mi falila na RR user posted image ...

Držim fige za dobre nalaze danas user posted image .Komplikacije dobiješ 4250 kn maximum(eto znam po sebi,nažalost user posted image ),a čim krene porodiljski,znači 45 dana prije termina poroda dobijaš svoju punu plaću...sam ti odi na bolovanje,pa maltene buš i odradila do kraja,skidam kapu...ja mislim da i nemam posao kakav imam da ne bi baš dugo radila trudna.

Sretno sutra na pregledu user posted image

< Poruku je uredio lidac0605 -- 20.7.2015 10:38:41 >

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1258
20.7.2015 10:53:06   
hipo
Lidac, hvala na odgovoru! I vi ste meni sve falile user posted image user posted image user posted image
Ma nemam nekih problema osim što mi je na dane teško, pa mi je nekako glupo bilo otić na bolovanje kad sam ok, al ipak, ako se doktor bude slagao, poslije godišnjeg ću zbrisat user posted image
Prije sam imala jedan dan tjedno kad bi se osjećala kao da ću eksplodirat i sutra dan bi mi trbuh više iskočio, sad se tako osjećam skoro svaki dan user posted image a i ove ljetne temperature ne pomažu.
Najsretnija sam u horizontali golog trbuha dok gledam mrvicu kako hopsa user posted image pa zašto si to ne bi priuštila, to veselje ne traje tako dugo, baš brzo vrijeme ide.
A za lovu, dok sam na komplikacijama, nek je naknada 2500 manja od moje plaće, nije bed, muž hvala Bogu isto radi i ima za HR prilike pristojnu plaću. Ljudi žive i snalaze se s puno manje, a i mi smo prije s puno manje živjeli. Nekako smo uvijek u strahu da će se to razdoblje ponovit pa smo zadržali neke navike i uvijek nam ostane od plaće svaki mjesec uz izdvajanje za štednju i kredit za stan. Ne pitaj kako, mađioničar sam s parama user posted image . Sad neće bit odvajanja sa strane, al do sad smo odvajali za ovakva vremena i ovakve prilike pa mislim da ćeo preživjet skroz ok do povratka s porodiljnog tamo nekad krajem 2016. user posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 1259
20.7.2015 11:40:41   
syringa
Pozdrav svima! Budućim mamama. user posted image
Hipo, evo da ti ja odgovorim na pitanje.
Na komplikacijama dobiješ 4257kn ako inace imas plaću veću od toga. Ako imas manju dobijes toliko koliko imaš. 45 dana prije termina otvaras rodiljni dopust. Soc.gin.ti izda potvrdu o tome kad ti je termin i to oneses 45dana prije tog datuma na hzzo. Nakon toga dobivas punu plaću. Kad se bebac rodi trebas na hzzo dostaviti rodni list da znadu odkojeg točno datuma ti računaju rodiljni dopust (prvih 6mj) nakon kojeg ide roditeljski dopust (drugih 6mj) i tad dobiješ 2660kn. Isto imas pravo na pomoć za opremanje novorodenceta u iznosu od 2300 i nešto kn. To se podnosi na hzzo kad im nosiš rodni list.
Ako otvoris komplikacije svaki mj.iza 20.u mj.kod soc.gin.dižes doznaku i moras je predati do 15.u slijedećem mj.na hzzo. Za prvu predaju ti još treba kopija osobne,kopija tek.računa i kopija IP kartice koju ti izdaje poslodavac. Važno je da na njoj piše koja je satnica jer po tome računaju isplatu na hzzo-u. I jos ovo: ako si na bolovanju duže od 90dana imaš pravo na jednokratnu pomoć zbog dugotrajnog bolovanja u iznosu od nekih 3600kn. To podnosis poslodavcu i pozoves se na kolektivni ugovor. Ak radiš za državu.
Nadam se da sam bar nekom pomogla! user posted image
Poz svima od mog malca i mene koja sitno brojim! user posted image

17.10.2013. user posted image
18.07.2014. user posted image
18.08.2015. stigao naš Lavozmaj!!!user posted image

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1260
20.7.2015 12:11:01   
hipo
syringa puno ti hvala na informacijama! Naravno da si nam pomogla!

Nadam se da se imaš gdje i kako maknut od ove grozne vrućine, meni je teško, mogu mislit kako je tebi i drugim curama koje čekaju termin.
Čitam redovno ljetne bebe i pratim kako si. Želim da ti sve uredno protekne do termina, i da porod bude uredan i beba zdrava, vesela i da puno spava tako da se stigneš odmoriti user posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu syringa)
Neposredna veza do poruke: 1261
20.7.2015 13:49:22   
katy1503
Hello everbody!!!!user posted image
uf sto nam je svima lijepo toplo user posted image

Hipo - hvala na komentaru na sličici trbuha, odmah sam se zacrvenilauser posted image
Drago mi je da si se sretno vratila i odmorila. Jeste malo toplije ali nema do doma, zar ne?user posted image
Vidim da je i tvoja mala aktivna, neka samo napreduje ....
drzim fige da stitnjaca bude ok, javi rezultate ...

Bumbi, dobila sam neki Legofer sirup ili tako nesto, za sada sve ok nemam nikakve nuspojave...
valjda ce nadoknaditi željezo koje mala papa ...

syringa, hvala za info o porodiljnom i danu nastupanja, po svemu sudeci meni nastupa 26.08 ... iskoristim GO i automatski produzim na porodiljni user posted image - drzi se jos malo i sretno!!!

Katja - 27.09.2015
Lukas - 11.03.2019
Lea- 17.03.2021

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1262
20.7.2015 14:13:51   
hipo
Katy ti ćeš za koji dan na godišnji ako sam dobro shvatila? Držim fige da ti se Fe digne (sirup je za to?), ja ću pitat sutra mog gina da mi ponovi nalaz krvi jer sad ne pijem Elevit pa ne znam jel se željezo srozalo. Između 6. i 8. tjedna je bilo super - 21, al beba raste i papa user posted image Super mi je što mi je stolica super od kad ne pijem multivitamine di je bilo dosta željeza, uredna je po svim predtrudničkim standardima user posted image Nekad čak odem 2 puta!
Stigli su mi hormoni štitnjače, sve je odlično! Mislim da će terapija ostat ista, znat ću u srijedu.

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu katy1503)
Neposredna veza do poruke: 1263
20.7.2015 16:04:39   
Sunshine28
Nakon nekoliko propalih postova evo ja skupila zivce za jos jedan pokusaj...
I nama je vruuuuucccceeee....ali u kombinaciji klima/more ispred kuce prezivljavamo ali daleko je to od nekog uzivanja.
..Em uziva jedina, jucer je proplivala, sa plivicama, naravno, ali svejedno nam je to velika stvar :)

Citam vas iako ne pisem..
Hipo dobro dosla kuci, super za hormone...ma odi na bolovanje i uzivaj....jednom se gladi prvi stomacic ;)
Bumbi na viru smo, kao i pola osijeka :))))
Atina nadam se da si prezivjela svatove!!!!!
Drzite se mamice na ovim vrucinama! Pussseee svima!

I + G = E & L

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1264
21.7.2015 7:01:48   
katy1503
Jutro, ženske!
joj sto bi dala za ostat spavati doma jutrosuser posted image

Hipo - čestitam na nalazu od stitnjace, sve je pod kontrolom user posted image - sretno na pregledu danas!!!! obavezno se javi kako malena napredujeuser posted image user posted image user posted image - šta je s osipom? Jel se povukao?
Je, odoh ja na godisnji, radim do 31.07.

Nirvana - sretno i tebi i javi nam se!

Sunshine - drzi se na ovoj vrucini!!!

Katja - 27.09.2015
Lukas - 11.03.2019
Lea- 17.03.2021

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 1265
21.7.2015 9:20:39   
nirvana777
Dobro jutro curke!

Stigli mi s pregleda, sve je ok, već je veliki bebač user posted image idući put se važemo, i rekao je gin da se do onda mora okrenuti jer je sada glavom prema gore.

Eh sad što se tiče porodiljnog... pitala sam ga kad mogu krenuti i rekao je da redovni počne 11.09. ali pošto se vozim svaki dan u drugi grad na posao i već me ubija ta vožnja,ići ću prije i to na onaj od 45 dana prije termina koji me kači od 25.08. s tim da moram prije toga par dana na bolovanje. Uglavnom, radim do 20.08.,pa 5 dana bolovanja i onda ću konačno odahnuti user posted image user posted image user posted image user posted image
Veli da je to sve kompjuterski izračunato i ne ide drugačije.

Idemo se sad klimatizirati, ovdje je već koma sparno...

Uživajte i držite se hlada user posted image

(Odgovor članu katy1503)
Neposredna veza do poruke: 1266
21.7.2015 12:24:32   
hipo
Samo da javim da je sve ok, detaljan izvjestaj tipkam poslije, danas sam doma pa sam se uhvatila posla, pa idem jos nesto obavit dok me vrucina ne obori u horiznotaluuser posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu nirvana777)
Neposredna veza do poruke: 1267
21.7.2015 14:32:16   
hipo
Nirvana, super za pregled, kad ti je slijedeći?

Katy u, jos malo i odmor i za tebe prije dolaska bebe! Osip se smanjio, i to dosta, sutra ponavljam nalaze jetre da to opet iskljucimo. Kaze dr da sam osjetljivija na alergije a uz ove vrucine i znojenje i trudnocu to lakse izbije.

Sunshinepa super za malu plivačicuuser posted image drago mi je da si sad na moru, ove dane je tu pakleno, uz more je mrvu lakse.

Dakle moj izvjestaj:
Kako sam bila na 4d pred dva tjedna nije htio sada raditi uzv. Provjerio je samo da nema kakve infekcije, jesam li otvorena i jel maternica mekana. Sve ok, isjedak mi je manji nego prije pa mi je dao da uzimam nesto da ne bi dosle gljive al svaki drugi dan.
Pita kako sam, ja kazem kako koji danuser posted image pita hocete li bolovanje ( pricala sam mu kako nekad ne mogu sjedit u uredu i namjestit se i sl.).
Pa smo se dogovorili da cemo bolovanje otvorit kad se vidimo slijedeci put, a ja ispucam godisnji.
On je cijeli 8. Na godisnjem, rekao kome da trcim ako je nesto hitno. Kako sam kod njega tek 3.9. rekao je da mu je to malo preveliki razmak od proslog uzv pa mi je htio dat uputnicu da odem u neku bolnicu, al sam rekla da cu radije privatno, u bolnici tko zna na koga cu naletit, a za ovog znam da ce sve pogledat jel ok.
Sutra mi je dao da napravim opet kompletnu krvnu sliku, urin, OGGT, jetrene probe ( da ponovimo radi osipa) i Fe jer sam stala s vitaminima pa da vidimo jel to ok.
Smijem se kupat u moru user posted image prema njemu je sve super i vjeruje da ce i nalazi bit ok. Od pocetka sam "zaradila" user posted image 5 kg, tlak je 110/70, ona piš trakica je isto bila ok.
Mislim da sam sve pokrila, dakle sutra piskenje i bockanje natašte, fuj OGGT, onda trk u Vinogradsku pohvalit se endokrinologici s nalazom štitnjace i vidit kad moram opet na kontrolu stitnjace, u drugoj polovici 8. Uzv, a pocetkom 9. pregled+bolovanjeuser posted image
Jako volim svog gina user posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1268
21.7.2015 14:51:25   
luce 2008
bok curke.
user posted image za bebice.drago mi je da je sve ok.
Ja brojim do svog pregleda jos 3 TJ..Jako dugo je to kad moja dok ide
Na godisnji.Doma imam jos uvjek radove tako da slabo pisem.Sad sam si skuhala kavu i sjela
Da odmorim zivce.Ponekad isto napisem poruku i inda me izbaci.
user posted image ..ja poludim.i onda nemam volje opet sve pisat.
Djeca uzivaju u bazenu.nek sebar oni hlade.

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1269
21.7.2015 14:53:05   
katy1503
Hipo, bravo za report!!!
drago mi je cuti da je sve ok!!!
budes isla na OGTT u bolnicu ili privat? Preporucam Breyer user posted image
drzim fige da svi nalazi budu ok!!!!

Nirvana, odlicno za bebinja, neka samo raste!

e da, prekjucer sam osjetila malu kako štuca - preslatko, trajalo je nekih 5 min pa proslo - - jucer opet ....
jedva cekam doma, nemogu vise sjediti - jedva cekam u horizontalu user posted image
navratiti do majke po rucak za muza i sebe i via kuci pod klimom ...

Tipkamo se sutra!

Katja - 27.09.2015
Lukas - 11.03.2019
Lea- 17.03.2021

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1270
21.7.2015 15:07:27   
hipo
luce, i meni izbace post bas poludim
nek ti vrijeme do pregleda brzo prodje!!!

katy, budem islau Breyer, dao mi je on i uputnicu skupa s ovim pretragama al je i on preporucio Breyer, tako da prvo idem gladna/zedna na kvart u labos obavit urin i ostale krvne pretrage pa u Breyer nastavit gladovat. Je l smijem vode pit?
Super za štucanje user posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu katy1503)
Neposredna veza do poruke: 1271
21.7.2015 17:08:58   
Atina282
trudnice moje evo da vam javim da sam preživjela svatove, jedva nekako...bila sam samo na večeri, dočekala darivanje i odmah doma user posted image

bravo za vaše bebice koje su zdrave i neka samo rastu user posted image user posted image user posted image
ja ne mogu dočekati taj 7.8. da idem i ja na pregled, to mi se čini tako daleko user posted image

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1272
21.7.2015 19:42:03   
hipo
nestalo mi struje u kvartu user posted image user posted image user posted image a ventilator-moj najbolji prijatelj ne zeli radit bez struje koliko god da ga molim

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu Atina282)
Neposredna veza do poruke: 1273
21.7.2015 21:40:34   
BUMBI
Vecer cureuser posted image
Hipo super za nalazuser posted image a i na pregledu sto je sve ok proslouser posted image Jos i ovi nalazi svi da ti budu ok.
Nirvana super i za tvoj pregleduser posted image
Sunny super sto Em uzivauser posted image a vidim i lijepo pliva.A da,na Viru pola Os imavikendice.
Ja.umirem od ovih vrucina,da se ne kupamo svaki dan neznam kako bi prezivjela.
u cet bi nam trebao doci njihov ormar pa da i to sredim do kraja,pa onda na prirpemu za seku.
Nadam se da ce mi objaviti post

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1274
22.7.2015 7:26:19   
katy1503
jutro svima!

hipo - smijes malo vode popiti (tipa guc dva svakih pola sata) ali ne da se namiriš :)
meni to i nije bilo tako odvratno, samo slada voda i to je to - prezivjet ces, ne sumnjam u to user posted image
Ponesi si nesto da poslije odmah pojedes - bananu ili tako nesto.
I sretno!!!!

cure, koje ste na moru uzivajte user posted image

Katja - 27.09.2015
Lukas - 11.03.2019
Lea- 17.03.2021

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

vidovnjaci
danery

jeste li kad razgovarali s kojim? vjerujete li u njihova proročanstva? zašto?

a)da (13%)

b)ne (65%)

c)ne znam (22%)

Broj svih glasova: 82

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!