Sunshine28
|
opa, pa to se i moj pregled primaknuo! kao da sam jucer bila zadnja! bas jedva cekam ponedjeljak, gledat ce me vaginalno pa ce pasti presuda carski i pokusaj prirodnog....hmmmm.... hipo vidim vama je super mame su nam mrak....tak cu i ja cuvati sve kao hrcak da za 30 godina moje cure ne moraju nista kupovati ali bez zezanja....meni su moji sacuvali moju koljevku, kimbac i okrugli vrtic sa mrezom....nije to mala stvar, u savrsenom stanju....koljevku i kimbac sam vise zbog estetike prefarbala u bijelo i Em je koristila/koristi oboje, a i druga cura ce....vrtic je bio odlican, danas nema tih okruglih (ili barem nisam vidjela) u tome je pocela i stajati i hodati...samo je malo iskidala podnicu sa nekom igrackom pa cemo to nekako popraviti za drugu bebu... Legica rodila prirodno prije tri dana, prva joj je bebica i mogu reci da je sve podnjela kao pravi zmaj, bila sam jucer kod nje i super su i ona i beba....kaze kada se primakne kraj poroda boli kao sam vrag, poradjala ju je ujna pa je na kraju vrstiala da hoce carski, ali onda, kaze, taman je sve bilo gotovo, kaze da je istina sto babe kaze - kada boli toliko da pomislis da ces umrijeti - rodis....ne zvuci primamljivo, ali oporavak....mrak...kaze nakon 3 sata lezanja prebacili ju u subu i cca. 6 sati nakon poroda sama se otisla tusirati....evo jucer ja kod nje, a ona lijepo sijedi na krevetu u turskom sjedu, sama vadi bebu i one "kutije", doji i uz sve to smireno caska samnom i sve ono normalno, super izgleda, evo sada u bolnici ceka presudu da li ide kuci ili ne...bebica je divna....preslaka curica....recinili su ju, jedino joj je to malo bad, kaze da malo pecka kada piski, ali da nije strasno Luce ja sam vec rekla, nasa ce cura 99% biti Leda, a u nekoj rezervi su nam Mila i Tonka moja Em (Ema) je trebala biti Emily ali smo stalno kontali kako da stavimo da se to pise....ako stavimo sa "y" svi ce reci da smo pretenciozni, a ako stavimo sa "i" da smo seljacine...i tak, na kraju - Ema...iako mi je zao, Emily mi je puno lijepse...cesto ju tako i zovem od milja.... e, a moja Emily se skroz udomacila u svojoj sobi, odusevljena je.....stavili smo joj u kut plafona kameru od video baby phonea pa ju skrivecki promatram kako se sama igra sa lutkama, kuha im rucka, pali si cd sa pjesmicama i plese onda gleda u kameru pa me zove, kaze, "mamam dodi, skuhala sam kavicu" a spavanje, kada dode do toga nije bas sretna, ali se pomiri....evo tri noci vec odspavala bez budenja, ujutro kada se probudi dode u nasu sobu koaj je odmah preko puta ili side sama dolje, ovisno kako je raspolozena..... jedino sto je u njenoj sobi bas vruce poslijepodne pa je tesko navecer rashladiti jer se bojim preko noci ostaviti sirom otvoreni prozor.....ali njoj, cini se, ne smeta.....