missy2011 -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (5.10.2015 5:45:39)
|
Hvala cure na čestitkama :) Atina u mislima i molitvama ste, bit će sve dobro, dragi Bog neka vas čuva. Bocika brže nego sam očekivala, za razliku od prvog puta pjesma. Cijeli dan neki bzv trudovi, čak sam mislila da su lažni. Ipak oko 21.30 otišla na pregled, na CTG-u u 20 min samo jedan trud, kaže babica znaš i sama da je to ništa, rekoh znam. A kod kuće bili svakih 4 min,pa svakih 6,pa kad legnem još i duži razmak. Došao doktor, pregleda me,kaže 4-5 prstiju klizma pa radaona. Meni trudovi nakon klizme malo bolniji ali i dalje ne precesti. U 23 ušla u rađaonu, Dr. mi prokinuo vodenjak i dao drip, trudovi jači ali i dalje ne cesti ( na prvom porodu skoro pa nije bilo pauze među trudovima), kad eto otvorila se 9 prstiju,uskoro i izgon i u 00:10 stigla naša Mia. Nisam mogla vjerovati da je gotovo. Sve u svemu, jakih i bas bolnih trudova možda nekih 15 -20 od kada sam legla na stol do poroda. Ono što je manje lijepo je da sam imala pozitivan bhsb, iako smo dobili antibiotik prije, izgleda da je Mia pokupila infekciju :-( Dr.joj je dao preventivno antibiotik, počela je žutiti pa je i na "sunčanju " i bas mi fali. Samo se nadam da će biti sve u redu i da ćemo brzo kući na mazenje. Cure koje niste rodile opustite se,slušajte doktore i babice i neka vam je brzi i lagani porod :-*
|
|
|
|