hipo -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (2.10.2015 16:11:25)
|
leptirice ja sam ti s juga, a sad živim u Zg. Nadam se da nećemo morat puno visit u čekaoni u trudničkoj, koma mi je sjedit. U Vinogradskoj je ogromna čekaona za trudničku i još dvije ambulante i ujutro je velika gužva. nirvana pa nisam rodila, al bi prema svemu što sam čitala rekla da si tu negdje [sm=jezicek.gif] Ušminkala se ja, da je i muž ostao paf [sm=jezicek.gif] Naspavala se dobro i lijepo vrijeme pa mi došlo. Nisam zadnjih tjedana išla puno vani osim šetat i na kave po kvartu pa sam bila sportski odjevena, valjda mi je malo zafalilo da se osjećam ko žensko. To za noćne smjene se slažem. Danas je malena jako aktivna i jako me lupa, sve se mislim, bit će živahna i kad izađe, sad barem ne plače i ne vrišti [sm=jezicek.gif] Na HZZO je bilo brzo gotovo, tete ljubazne. Brže sam izašla nego ušla, bio je MM i kaže, a to je tako jednostavno, onda ću ja sam ić ubuduće [sm=jezicek.gif] Trebala sam tražit da to potpiše[sm=smiley36.gif]. Slijedeći put će garant bit red i mrgudna teta koja prima papire [sm=jezicek.gif] Dogovorila sam sa kolegom koji živi na kvartu da nosa doznake u firmu i meni papire a ne gledam neurotični kokošinjac u upravi, a s njim se nađem ili si ostavljamo u kasliću papire [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|