keyt -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (24.9.2015 12:26:57)
|
Draga Hypo, pratim posljednjih dana ovdje našu Sunshine, staru prijateljicu s ljetne djece 2012, jer se ne stigne sada javljati na obje teme pa da ti usput odgovorim za steznik nakon carskog, budući da sam ja rodila na carski i nisam ga nosila. Naime, nakon carskog će te pregledati fizijatar i ovisno o stanju tvojih trbušnih mišića (eventualna razdvojenost), reći će ti trebaš li nositi steznik. Kako je s mojim mišićima bilo sve u redu, rečeno mi je da bi steznik kod mene izazvao kontraefekt jer steznik zdravi mišić bespotrebno podržava te ga nošenje steznika može i oslabiti. Svakako ti preporučujem da ga kupiš naknadno, ako bude potrebe, jer nije baš jeftin. Ja sam se zeznula i bespotrebno bacila novce. Ne brini, muž ti se neće pogubiti jer nije komplicirano kupiti steznik [sm=smiley36.gif] No, s druge strane mnoge se mame kunu da su ubrzo nakon poroda (vaginalnog i carskog, nebitno), imale ravan trbuh upravo zahvaljujući stezniku, ako bi to kod tebe bio razlog nošenja steznika. Ali, budemo iskreni, riječ je mahom o vitkim curama koje u trudnoći nisu dobile puno kila i čiji bi se trbuh ubrzo vratio u normalu i najobičnijim vježbama, bez steznika. Moja ga je prijateljica nosila, ali ona je prirodno atletski tip s pločicama na trbuhu bez imalo truda, prije i nakon 2 poroda. Svim curama ovdje od srca i na vrijeme želim malene i zdrave smotuljčiće u rukama [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|