nirvana777 -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (23.9.2015 8:21:45)
|
Dobro jutro curke [sm=smiley1.gif] Evo da s vama podijelim jučerašnji dan. Znači od 7 ujutro do pola 8 navečer sam bila na odjelu, u bolničkoj sobi i radila pretrage i gladovala [sm=smiley19.gif] Prvo su mi natašte vadili GUK, i gle čuda bio je 4,4. Dakle, ispod one granice 5,1 . Nakon kvazi doručka ( jedna šnita kruha sa 1 šnitom salame i šalica mlijeka - i još sam bila špotana jer sam sve odjednom pojela, a nisam si rasporedila ), šećer mi je bio 6,6. Onda su mi radili CTG na kojem su trudovi išli od 0-102, ali ja sam ih osjećala ko stezanje, bez boli. Rekli su mi da se oni uopće ne vode tim, nego kad me počne frkati- e onda možemo shvatiti ozbiljno. Nakon "ručka", šećer je bio 4,7. Nakon večere 6,3. A navečer nakon Mc Donald'sa valjda 100 [sm=smiley36.gif] odmah bi me na inzulin samo da znaju [sm=smiley36.gif] Popodne su mi radili famozni UZV, da konačno svi zajedno spoznamo u kojem sam tjednu trudnoće. Eh to je bilo za youtube- kategorija "best pranks ever". Opet su , vodeći se nalazom iz 3 mjeseca, zaključila da sam 36+1. Kao i u ponedjeljak. [sm=zmeden.gif] Objasnili su mi da oni računaju od kad se na ultrazvuku prvi puta vidio plod ???? , a to je bilo sa 9+2 tj, odnosno po uz-u 7+6 tj znači bio je manji za 9 dana. Pa kak bi se prije vidio kad nisam bila na pregledu, a dok sam išla baš prvi puta je bio mikroskopski tj. vidjela se samo žumanjčana vreća s 5 tjedana? [sm=zmeden.gif] I ja znam da je mali bio u nekom, recimo, zaostatku sve do 7 mj, ali onda je u 3 tjedna poduplao težinu i od onda odgovara tjednu trudnoće. Tako mi je moj gin uvijek do sad vodio trudnoću! Ovo su jučerašnji podaci s mjerenja : Uzv : glava, KČS+, post. uredna, AFI 12,5, BDP 90 / 36+5, OA 333 / 37+2, FL 73 / 37+4 , TEŽINA 3200 g. I dajte mi sad recite da to nije beba koja odgovara veličinom 37 tjednu? Eh a kaj je najbolje, rekao mi je dr da s obzirom da imam gestacijski dijabetes [sm=hudicek1.gif], oni neće čekati do termina nego će mi raditi inducirani do max 40 tjedna ako se sama prije ne porodim!!! [sm=zmeden.gif] I onda nas to vodi opet na tjedan oko prvog termina. Ko je tu lud?
|
|
|
|