hipo -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (18.9.2015 11:51:04)
|
na kompu od MM muža mi se neke ikone čudno vide, na mobitelu normalno [sm=zmeden.gif] Bumbi, hvala na objašnjenju za pluća. Znam da me moraju ranije izrezuckat, i da će pazit da bude sve ok, al nije to to ko kad mrv dočeka puni termin pa sam malo zabrinuta oće li sve bit ok. Bome vas je dosta tu s negativnom krvnom grupom. Osjećam se ko vanzemaljac sa svojom 0+ [sm=jezicek.gif] Katy, super što je sve spremno i ukrašeno! Nestrpljenje da ih dočekamo i držimo sve više raste, samo pričam sa škembom, moram pazit kad izađem van da ne pričam, bdu rekli ljudi da sam luda. Atina, sretno danas! Javi novosti! A možda si već i rodila [sm=smiley1.gif] Evo 12h, pa se curka javlja i gura, valjda hoće jest :) Meni ova vrućina gora sad nego ovo ljeto. Noćas sam se tri put probudila mokre glave. išla sam se prošetat malo po zraku jutros u 8 ipo i skuhala sam se a pazila sam da hodam po hladu i hodam polako. Kako je bilo curama koje su čekale termin ovo ljeto s onim sparinama i vrućinama ne želim ni znat. Idem klopat, podstanar u trbuhu lupa.
|
|
|
|