bocika -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (14.9.2015 20:07:34)
|
Kathy jos malo izdrzi tu je to negdje koji dan drzim ti palceve. Sunshine bas mi te zao sto moras tako dugo biti u bolnici :( izdrzi, budi jaka. Ja danas bila na pregledu. Evo jos uvijek sam ljuta ima 2 sata me drzi vec. Ovaj moj doktor je stvarno lud covjek. Morala sam se posvadjati s njim da mi da bolovanje. Ali dobro to na stranu. Ja htjela ici u bolnicu kod jedne specijalistkinje za UZ da imam drugo misljenje sto se tice velicine djeteta. Zvala ja bolnicu i hoce tamo da moj doktor zakaze termi, daide po preporuci. Ne, nece on meni sad zakazati termin, nego ce on izmjeriti sada, pa opet za 4 tjedna i ako on procijeni da trebam ja ici kod nje on ce meni zakazat termin. Kazem ja njemu da ja necu tako da ja hocu drugo misljenje ne jednom nego barem 2 puta do kraja trudnoce i da mi jos netko prati kolika je beba. On uporan u svom misljenju i nije mi htio zakazati termin. Sutra cu nazvati u bolnicu i ispricati sta je i kako je nek mi zakazu termin. Prije 13 dana kad sam bila na hitnoj su mjerili bebu ca. 1650 g, a danas ca. 2350 g a sada sam 32 2/7. Tendencije su opet da beba bude velika. Mislim ne ide mi se bez potrebe na carski, ali i ne radja mi se opet dijete preko 5 kg. Glava je kao u terminu, stomak je ca. 7 dana dalje , a nogica 10 dana preko sadasnjih 32 2/7 tjedana. Njegov komentar je bio da on razumije da ja hocu drugo misljenje, jer i on ako npr. ide kupovati auto pitat ce barem na dva mjesta!!!! Da bas tako isto kao i kad kupujes cipele, odes u par trgovina. Koji idiot! A da ne pricam o tome da me jos nikad nije pregledao jesam li otvorena i opcenito kakvo je stanje dole. Samo UZ i to je to. Samo da se porodim i nece me vise vidjeti sigurno. U prosloj trudnoci bila kod neke babe kojij je sve bilo normalno od kontrkcija od 5 mjesec do svih mogucih tegoba koje sam imala. Njen komentar je bio da je to sve normalno. I promijenim doktora s misljenjem da e tesko naci goreg i potrefim ovog koji misli da ja zbog njega valjda dolazim na preglede, a ne da je on tu za mene. Eto toliko od mene. Ja uvijek s nekim problemima dodjem. E da zaboravih se pohvaliti da sam sredila svu bebinu odjecu sve oprala i ispeglala i slozila. Sad jos trebam torbu spakirati i nek stoji, nek ceka. Prosli cetvrtak sam (inace prerem ves cetvrtkom takav mi raspored u zgradi) oprala 16 masina vesa. Crkla sam bila. Nisam sama pomagala mi je jedna ¨prijateljica ali opet je to divovski posao.
|
|
|
|