ivona86 -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (16.9.2015 13:13:03)
|
Pozdrav trudnice...javljam vam se prvi put i zelim s vama podijeliti svoje ludo iskustvo! 37+2 tt sam, jucer sam bila na redovnom ctg i kontroli, a usput uz ctg moja gin. radi i akupunkturu za laksi porod[sm=smiley1.gif]. E i tako nakon ctg-a i akupunkture ide ona meni radit ultrazvuk, kad ono, sok, moja vrckava cirica se OKRENULA, lopuža sjedi, glava pod rebrima, a noge dole. Uz sve to je jaaako mala, samo 2060g. Naravno, dok. mi dala uputnicu za bolnicu da dogovorim termin za carski. Jucer sam citav dan bila jadna, tuzna, vrtim film kako da se u zadnjim tjrdnima olrene na zadak, a citavu je trudnocu bila glavom dole. Jos mi kaze da je ionako carski bolja opcija zato sto tako mala beba nebi izgrzala vaginalni porod, bilo bi joj sve pre stresno. Danas odem u bolnicu, ctg pase, odem na ultrazvuk, a mala se lopuza opet okrenula glavom dole, a ja jednostavno me vjerukem da se sve to događa, jedan dan onako, drugi ovako. U bolnici mi kazu da je to normalno posto je mala i ima mjesta i sad unitra luduje i igra se, a da zbog njene kilaze ne moram na carski, beba je jednostavno mala, ja tu ne mogu nista i da ce ovih zadnjih tjedana dovoljno dobit na kilazi da to bude normalan, vaginalni porod. Eto, svasta sam dozivjela i vise me nista ne moze iznenadit. Pusa svima
|
|
|
|