hipo -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (7.9.2015 10:39:52)
|
Luce, evo sam ispravila. Možda sam još nešto zeznula, s mobitela je to horor radit. Sunshine ajoj, kud sad to uho! držim fige da neće krenut na gore nego da će te brzinski proć. Šta se planira za roćkas? Atina vidim da je danas pregled, baš me zanima što će ti reć. Nadam se da ćeš nam se uspjet javit. Nadam se da je bumbi s bebicom sretno stigla doma i da je sve ok. Ja se naspremala ovaj vikend. Gotova sam s našim ogromnim garderobnim ormarom, sve sam pretumbala i prebrisala. Oprala frižider i nešto drndala po kuhinji što je debilno jer ću skoro imat novu, na drugom mjestu, al valjda imam neku potrebu sređivat pa mi vrag nije dao mira. [sm=jezicek.gif] Danas nakuhavam. Punjene paprike u okromnom novom loncu tako da imamo za ručak i da imam za smrznut bar za dva puta. I juhicu od koke, da imam kad dođem iz rodilišta. Ako me ne ubije to kuhanje, budem se bacila na kupaonu i wc. Al mi se čini da ću kupaonu i wc sutra [sm=smiley36.gif] Nema toliko posla tj. sve to mogu sjedećki (kuhanje) odradit, al me vrućina oko štednjaka umori više nego ribanje. Moja se beba preselila na lijevu stranu trbuha. Do sada me lupkala uglavnom samo po desnoj strani. Isto tako udarci su nekako drugačiji, ne samo da su jači nego ih drugačije osjetim, prije je bilo uglavnom oko pupka, a sad skroz visoko, oko pupka i dalje i negdje duboko unutra dole, ko da hopsa po mjehuru. Mislim da će mi se trbuh spojit sa sisama u jednu veliku loptu [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|