Sunshine28 -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (3.9.2015 19:16:54)
|
a ja sam mislila da samo ja dobivam glupe komentare za stomak! svi, ali bas svi mi govore kako je ogroman i pitaju me jer termin tu, jesam uzbudena...u bolnici je jedna sestra najozbiljnije kontala da imam blizance obzirom da je pred sobom imala papir koliko sam trudna...ujutro se mi zene postrojile za provjeru otkucaja srca beba, i idem jedna za drugom, dosla i ja na red a ona meni - a evo nam blizanaca, sada cemo dva srca traziti! dakle.... ne znam, znam da bi zbog tegoba mogla roditi ranije, ali, tehnicki, imam jos 6 tjedana i prvo sam dijete prenjela, tak da.... ne mogu docekati pregled sutra, ne znam zasto, ali pocinjem sumnjati da sam moza otvorena, nije neki osjecaj vec vise predosjecaj....[sm=zmeden.gif] vidjet cemo sutra, imam sto pitanja za gin. i nadam se da cu od tamo izici puno smirenija! missy super da si se javila malo, a i da se otvaras, za 36. tjedan i drugi porod to je super situacija![sm=bravo.gif] moram pohvaliti Em, iz vrtica je dosla puno bolje raspolozena nego li je jutros otisla, a teta ju je pohvalila da malo dorucka pojela dok mm kaze da je na odlasku vikala teti da se ne brini kako ce ona rucati sutra![sm=smiley36.gif] dobro kazu, vremena treba.... svaka cast hipo sto imas zivaca ici u firmu....ja ne idem ni pod razno u svoju, samo bi me nanervirali....u kvartu mi zivi kolegica iz racunovodstva i lijepo joj svaki mjesec u sanducici ubacim doznake i to je to....
|
|
|
|