Sunshine28 -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (2.9.2015 18:15:40)
|
Bumbi, draga, cestitam![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] dobro nam dosla Ana [sm=smiley27.gif] nadam se da je proslo sve ok, brzo i bez puno muke, reckanja i pucanja![sm=smiley1.gif] e da sam znala, obisla bi te jutros, bila sam u rodilistu na zadnjoj injekciji! [sm=smiley1.gif] eto mame, stigla prva jesenska beba! a ja bila uvjerena da ce Atina biti prva! ja sam onako....imam potrebu za mirovanjem pa eto, mirujem maksimalno....danas, kao sto rekoh, primila zadnju injekciju, ali i los nalaz briseva sto su mi uzeli u bolnici prosli petak - imam Ureaplasmu urealyticum-10 (4)....na prvu se nisam puno brinula jer mi je sestra u bolnici rekla da to nije strasno, ali sam sam malo googlala pa nisam vise bas tako sigurna [sm=smiley13.gif] puno se spominju rano otvaranje, krvarenje, raniji porod i jos svasta [sm=smiley13.gif] moja gin. radi poslijepodne pa ju sada zovem da vidim sta cemo (rekli su mi u bolnici da se njoj javim za terapiju), ali nikako da mi se javi....a opet legica koja je medicinska sestra mi kaze da ako vec pijem antibiotik (a pijem - amoksil - dali mi u bolnici zbog nekog bijednog CRP-a - 12, ja se jos bunila....)da je to zapravo terapija i da ju vec uzimam [sm=zmeden.gif] sreca da u petak ujutro idem na redovi pregled.... inace...ovako uplasena i uspanicena barem sam dobila push da operem i slozim robicu za bebu....sa mojim dijagnozama nikada se ne zna.... joj hipo znam taj osjecaj kada na wc papiru vidis krv, nocna mora svake trudnice....dobro da su hemici...iako ni oni nisu tegoba za baciti...evo ja zivim sa svojima vec tri godine, i ne odlaze, nekada su jednostavno samo tu, bez tegoba, a nekada me ubijaju, koristim Faktu mast koja ide sam na privatni recept koji nije ponavljajuci, ali ja ga naizmjence zicam od gin. i obiteljskog lijecnika, oni ne vode evidenciju toga tak da uvijek imam....bas nista drugo mi ne pomaze, a bog zna da sam sve probala.... imala sam i prije trudnoce unutranje, ti su bili ok, s njima se dalo zivjeti uz povremni svrbez i rijetko krv u stolici - kada je kakica bas tvrda, ali u zadnjim tjednima prve trudnoce iskocili vanjski i nikada se vise nisu povukli [sm=smiley13.gif]a koliko cujem od zena, nikada ni nece....
|
|
|
|