Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 10.3.2015 12:48:05
|
|
|
|
daxy
|
Trudilice: chrna - 09.03. hipo - 11.03. Barbika86 - 12.03. folletto - 12.03. Tajci66 - 12.03. štrumfeta1 - 16.03. perlica55 - 18.03. madeline - 19.03. Snjeguljica_83 - 19.03. noemaa - 21.03. Vilić zuba - 22.03. daxy - 23.03. tina24 - 23.03. sandra84 - 24.03. irchy85 - 27.03.
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 10.3.2015 12:48:42
|
|
|
|
daxy
|
Naši grafovi: buba m - graf daxy - graf folletto - graf hipo - graf irchy85 - graf mali andeo - graf noema - graf perlica55 - graf Snjeguljica_83 - graf
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 10.3.2015 12:51:08
|
|
|
|
perlica55
|
Nema cura danas na RR, sve su se razbježale...
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 10.3.2015 12:54:55
|
|
|
|
chrna
|
Evo i mene D preživio vađenje krvi, bubicu moju malu su pikali 4 puta i tek 4 put uspjeli izvaditi malo krvi. Jako se boji igle i pikanja tako da je bio hladan ko led koji je to bio šok za njega. Sad je oke ;) Bili mi i kod mpo doktora, uglavnom čekam vješticu, i onda ispočetka, od 3-7 dana klomifeni ALI ovaj put 3 komada, i 8 dc folikulometeija pa ćemo dalje bit nakon toga pametniji....... Pitala ja doktora i da bolje da mi da 3 tablete nego dvije da sam imala samo jedan folikul i da nigdje ne piše da je bilo jajne stanice u njemu, a kad čovjek izvadi moje nalaze i veli kako nije bila jajna stanica??? Bila je i to zrela, pa vidi vam se to iz nalaza krvi. I onda smo se malo svi skupa nasmijali i eto sad se čeka vještica
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 10.3.2015 14:05:27
|
|
|
|
hipo
|
chrna, držim fige da vještica dođe što prije pa da nastaviš s pokušavanjem, jesi mu rekla za nuspojave zadnji put? jutros sam mislila da je gužva, popodne je još gore vidim da ni vas nema previše il ste jako vrijedne ili ste na suncu Meni danas bila kuma preko pauze, inače nije u Zg, pa se ne vidimo baš, pa sam malo istresla svoju MPO dušu, s njom jedinom mogu pričat o svemu tome.
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 10.3.2015 14:43:49
|
|
|
|
Vilić zuba
|
hipo tempica ti se zabetonirala, neka je Sritno sutra, dobro je sta nema simptoma, ako cemo logikom da ih je zadnji put bilo a beta neka sramezljiva, nije se pokazala... chrna za mi je i zbog tvoje bete, zato sad kad Hipo otvori sezonu beturina tvoja je odmah sljedeca Ja se lagano odmaram od akcijanja. Samo puse i mazenje. I mastanje naravno. U prvom planu (kao i uvijek) kako cu reci MMu da je test pozitivan. Kupit cu mu karte za zooloski. Cesto idemo, a zadnji put sam rekla da mi je to vise pretuzno i da zelim da sljedeci put u zoo idemo u troje Curke moje, nek nam ovo lijepo vrijeme donese napokon i lijepe vijesti, nek se sve s tockicama i trbusima suncamo ovo ljeto
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 10.3.2015 14:46:45
|
|
|
|
hipo
|
Čekamo pretrage:: TRAVANJ noema TSH Spermiogrami OŽUJAK perlicin muž: spermiogram nakon antibiotika i nek bude puno, puno bolji SVIBANJ mali andeo spolni hormoni Čekamo preglede/konzultacije:: OŽUJAK perlica endokrinolog daxy 23.03. MPO konzultacije vilić zuba 25.03. MPO konzultacije noema gin krajem mjeseca TRAVANJ noema endokrinolog Čekamo nalaze: OŽUJAK sandra nalazi spolnih hormona mali andeo brisevi, papa snjeguljica brisevi, papa Zahvati i popravci trenutno nema nikog u čekaoni Čekamo postupke OŽUJAK hipo drugi AIH 25.02. čekamo betu SUTRA 11.03. foletto IVF čekamo betu 12.03. štrumfeta IVF čekamo betu 16.03. daxy nam čeka svoj drugi AIH chrna juriša na drugi AIH
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 10.3.2015 14:49:57
|
|
|
|
hipo
|
Hvala cure na lijepim željama! ako bude pozitivna super, ako bude negativna idemo dalje, možda IVF donese više sreće.
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 10.3.2015 14:59:35
|
|
|
|
noemaa
|
hipić, želim ti što si i sama želiš! navijam i šaljem lijepe vibre
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 10.3.2015 15:00:32
|
|
|
|
noemaa
|
IZVORNA PORUKA: Vilić zuba Ja se lagano odmaram od akcijanja. Samo puse i mazenje. I mastanje naravno. U prvom planu (kao i uvijek) kako cu reci MMu da je test pozitivan. Kupit cu mu karte za zooloski. Cesto idemo, a zadnji put sam rekla da mi je to vise pretuzno i da zelim da sljedeci put u zoo idemo u troje Odlična ideja, vilic!!!
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 10.3.2015 16:12:32
|
|
|
|
buba m
|
Evo mene opet na radnom mjestu... e kako se sve počelo buditi, baš se neke sexy proljetne vibracije u zraku!!! bi će hopsanja
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 10.3.2015 17:43:56
|
|
|
|
lidac0605
|
Hipo,držim fige sutra za betu Joooooj,dočekala sam i to-danas popijena zadnja pilula,u pet ili sub ću prokrvarit,a za nekih tjedan dana krećemo u akciju jer mislim da nakon 4 godine hormonskih tableta nikad ne znaš kad će krenut ovulacija,a rekli mi da niš ne čekam nek krećem odmah u akciju Možda mi se i popravi libido jer mi je od tih Diana u peti... Sretno curke svima!
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 10.3.2015 18:12:54
|
|
|
|
hipo
|
Evo da se malo javim u popodnevnoj smjeni. Nesto popravljaju na zgradi pa smo 2dana bez tople vode grrrrrr Buba, uspaljenice, to je sve sto mogu rec kazes da he zdravo, legendo Snjeguljice, oce li muz s tobom sad ic po uputnice idr kad je gin zgodna plavusa? drzim fige da sad ugledas plus, pa da neces morat na folikulometriju. Papa test, ja ga cekam kid sic gin 7 tjedana. Vidim da sam dobro prosla Syringa, drago mi je kad nas posjetis, drago mi je da ste ti i beba dobro. Strumfeta, pa grozni su ti s tom injekcijom, na hodniku.. Horor, nisu normalni, dobro sa je dr. bio priseban. Tajci, bas te gnjavi temp, javi nam nalaze. Ako mozes strpi se jos malo za testic. Drzim fige da bude Vilic, nek to akcijanje i mazenje upali pa da preskocite MPO! Lidac, super za zadnju tabletu Irchynemoj mi se izmotavat na obaveze da se ne javljas, to se ti ne stugnes javit od silne akcije.
< Poruku je uredio hipo -- 10.3.2015 18:16:14 >
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 10.3.2015 19:26:47
|
|
|
|
daxy
|
chrna držim fige da 3 Klomifena donesu 2 folikula. vilić lijep ti je plan za iznenađenje. Nek se ostvari što prije. buba i onda ćeš muža "krivit" za akcije. Nismo ti povjerovale. lidac super za zadnju pilulu! Ja doma,sad čekam MM pa ćemo večerat.
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 11.3.2015 6:35:13
|
|
|
|
hipo
|
Jutro zenske! evo srkućem kavu pa na boc-boc Sanjala sam da je beta pozitivna, pa sam za par dana krvarila, pa su me stavili da mirujem i šopali ljekovima pa je bilo ok. Nakon bockanja idem u firmu po kolegicu pa jurimo na neku sastanak. Necu moc blejat i rifresat mail grrrrr morat cu ic na wc koji put pogledat, ako bude rezultat dok sam tamo, upisat cu u FF -to mi je brze. Eto, ili sam na kraju ili na pocetku. Jos par sati pa cemo znat.
< Poruku je uredio hipo -- 11.3.2015 6:48:24 >
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 11.3.2015 6:56:24
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Jutro! Draga Hipo, neka ti je sa srećom!!!
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 11.3.2015 7:21:42
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Folletto, čuvaj mi se i čuvaj mrvice! Sutra je tvoj dan!!!! Noema, napao te eggwhite! Nisam čitala članak koji si stavila, ali ne znam kakvi bi bili dečki nakon 3 mj. apstinencije, jaooooo.... Bilo bi zanimljivo dati takav uzorak na analizu. Nisi mi odgovorila, barem mislim da nisi - čekaš li ti kod svoje gin. po 2-3 sata u čekaonici prije nego uđeš kod nje ili to ide brže? Buba, kako ste nestrpljivi MM i ti, ne dopuštate M. da prođe u miru! Barbika i Tajci, ajde, kako ste, cure, javite neke simptome? Hoće li pasti piš-piš??
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 11.3.2015 7:39:27
|
|
|
|
irchy85
|
Dobro jutro,ispijam malu salicu turske kavice,prije sam pila veliku no ovih dana mi nepase Hipo haha imas pravo akcijanje je u punom jeku zelim ti puno srece za betu
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 11.3.2015 7:52:33
|
|
|
|
perlica55
|
Jutro cure Hipo, sretno draga, nek bude visoka beta Chrna, nek idući postupak donese Lidac, nakon menge u akciju, sretnooo. Barbika, tajci, folletto ima li simptoma??? Folletto, nek beta bude jakooo fina od srca ti želim...
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 11.3.2015 8:18:19
|
|
|
|
buba m
|
Dobro jutro, započeo je još jedan SEXY dan!!! Ajmo akcijašice i one koje će to tek postati! Stisnite svoje muževe!!! Jel dobar uvod?? Hipo sretno ti bilo danas, želim ti pozitivnu betu!!!
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 11.3.2015 9:02:46
|
|
|
|
hipo
|
Vidim ja na RR sve frca od predsexona, sexona i postsexona! Bocnuli me, rezultati iza 13 h.
< Poruku je uredio hipo -- 11.3.2015 9:03:07 >
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 11.3.2015 9:44:31
|
|
|
|
Tajci66
|
Stalno me izbacuje Jutro cure. Hipo daj Boze da bude pozitivna Folleto drzim fige da i tvoja bude pozitivna Buba ti si zvjerka Noemma kak si? Jel micek ozdravio? Snjeguljice kak je curka? Jel svrab pod kontrolom? Kod mene nema nekih simptoma, cak ni . Jedino su me jcr malo cicke bolile kad sam isla spavat, al ne na dodir nego neka tezina i ko da mi smetaju. Sutra cu pisnut uj ak me prije ne iznenadi Pusa svima
< Poruku je uredio Tajci66 -- 11.3.2015 9:47:26 >
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 11.3.2015 10:53:57
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Hipo i folleto navijam od sveg srca za viiiiiiisoke bete! Lidac vidim da i ti krećeš u utrku na još jedno zlato. Svaka ti čast! Sad ću mužić nastradat kad prođe M. Držim fige i svim ostalim dragim, poznatim i manje poznatim trudilicama da sve do jedne ubrzo postanete slatke okruglice!
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 11.3.2015 11:02:41
|
|
|
|
daxy
|
Jutro,curke. hipo tvoja BT je fenomenalna. Mora bit ogromna beta. folletto sutra je tvoj dan B! Jedva čekam! Barbika javiiii seeee! Ima li kakvih novosti? Tajci nek sutra test pokaže ! Držim fige!
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 11.3.2015 11:23:19
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Tajci hvala što pitaš za E. Dobro je, nekad više svrbi, nekad manje. Interesantno, koža nije suha kao prije, ne ljušti se, ali zna biti samo crvena. Jučer je bilo crveno kao da ju je netko peglom opekao. Grozno.
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!