hipo -> RE: Odbrojavanje ožujak 2015. (11.3.2015 13:35:37)
|
chrna, ma ima doktor pravo za te nuspojave, ja u drugom AIH-u ko da sam tik-tak pila, ništa nisam osjetila. Držim fige da ti bude sad lakše. mali andeo ma glavno da je iznad crte, pusti nju nek gmiže, glavno da je gore, tko zna, možda te za 10ak dana iznenadi nedolazak vještice! Cure hvala na čestitkama i potpori svih prošlih mjeseci! Da nije bilo vas, vjerojatno bi bila luda. Samo se mi međusobno razumijemo. Znam da nije još gotovo, pa glupo sad ispada da ovo govorim, jer može još svašta krenut ukrivo... Sve mi se čini i dok pišem, da su to slova koja piše netko drugi, skoro smo 3 godine u braku....navikneš se na minus...ne vjerujem nikako! Uglavnom, moji glavni simptomi su vam bili ti da ih nisam uopće imala!!! Sinoć me malo krenuo bolit trbuh, a inače me boli od 7DPO, al se dam kladit da me zabolio jer sam ispirala suđe u hladnoj vodi kako nema tople. Jutros me malo bolilo, i sad više ne. Cice su više bile natečene i bolne svaki put do sada. Vrtilo mi se i bilo mučno svaki put više nego sada. Šta će dalje bit, budem rekla, neću se ja tako lako maknut od tu. Ovaj put sam na AIH u skoro iščašila rame, možda je to pomoglo, izvalila ruku do torbice do mobitela dok sam ležala poslije, i htjela se malo dopisivat s vama, al nije bilo signala u toj sobi [sm=jezicek.gif] Znači svi koji idu na AIH, izvalit rame!!! Ne znam jel upalillo to il domaći rad nakon AIH-a al treba ih poslušat. A to ja tepam svojoj betici, lijepa je ona meni. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|