noemaa -> RE: Odbrojavanje ožujak 2015. (11.3.2015 16:29:53)
|
joooj, hipo, reci, čini li ti se sada da je jednostavno zatrudniti ili te još drže dosadašnje muke? čini li ti se kako ti je [sm=nosecka.gif] došla dosta brzo ili još imaš filing da si ju čekala stoljećima? [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] uživaj!!! perlice, snjeguljice, ma možda se nisam dobro izrazila, nisam mislila na strogu apstinenciju, već samo apstinenciju od slanja vojnika u pravu bazu [sm=smiley36.gif] s obzirom da to ionako moram odraditi, neće biti teško. sve druge igrarije s mm ostaju [sm=smiley36.gif] aha, šta onda se to ne računa kao apstinencija? [sm=zmeden.gif] snjeguljice, da, ja kod svoje G dr.L., čekam 2 sata sigurno, a nekad i više. čak i kad sam bila debela [sm=nosecka.gif] sam jednom čekala 2,5 sata!!! ali to mi je tako normalno već da se ne ljutim. znam da je do organizacije, ali je i istina da imaju previše pacijentica. pa si čitala današnji GI? lijepo je tamo objašnjeno. na kraju ispada da smo sretne u RH jer svaka ima svog soc.G. tajci, foletto, želim da nas sad i vi razveselite svojim [sm=modricrtici.gif][sm=bravo.gif] i taaako želim da sve nastavimo taj niz. snjeguljice, daxy, perlice, vaše sexone su iza vas pa želim da se upravo sada neka mala mrva prima za vas!!! može i onako tiho, nečujno kao hipicina [sm=bravo.gif]
|
|
|
|