|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje ožujak 2015.
19.3.2015 10:42:36   
daxy
Trudilice:

user posted image hipo - 11.03. - ponosna user posted image
user posted image štrumfeta1 - 16.03. user posted image
user posted image madeline - 19.03.
user posted image noemaa - 21.03. user posted image
user posted image Vilić zuba - 22.03.
user posted image daxy - 23.03.
user posted image tina24 - 23.03.
user posted image sandra84 - 24.03.
user posted image irchy85 - 27.03.

< Poruku je uredio daxy -- 19.3.2015 22:12:46 >

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 901
19.3.2015 10:43:15   
daxy

Naši grafovi:

buba m - graf user posted image
daxy - graf user posted image
folletto - graf user posted image
hipo - graf user posted image
irchy85 - graf user posted image
mali andeo - graf user posted image
noema - graf user posted image
perlica55 - graf user posted image
Snjeguljica_83 - graf user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 902
19.3.2015 10:50:53   
Snjeguljica_83
Daxy moram te pozdraviti dok si ovdje!user posted image user posted image

Tajci ponovi test i neka bude user posted image

Perlice gle, piše "pregled i mišljenje" pa sad.....što ću dobiti, ostaje nepoznanica X!user posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 19.3.2015 10:51:05 >

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 903
19.3.2015 11:25:19   
perlica55
Daxy, da bila bi opasna user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Al hajmo sada iskreno, najiskrenije,zar i vi ne ne mislite,
kada se cure jave na forum,i većina nas smo tu za odgovoriti im na 1001 pitanje
i potpitanje, objasniti sve kaj znamo,
da najmanje kaj mogu je biti fer i korektne,
pa se javiti oko očekivane user posted image  s novostima ?????
Zbilja razumijem, da netko ne stiže visiti na forumu kao ja,
al da u dan/dva/tri ne može napisati post, ma da...

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 904
19.3.2015 11:30:39   
hipo
user posted image
Čekamo pretrage::

TRAVANJ
noema 21.04 hormoni štitnjače

user posted image
Spermiogrami

OŽUJAK
perlicin muž: spermiogram nakon antibiotika i nek bude puno, puno bolji user posted image

SVIBANJ
mali andeo spolni hormoni

user posted image
Čekamo preglede/konzultacije::

OŽUJAK
perlica endokrinolog
daxy 23.03. MPO konzultacije
vilić zuba 25.03. MPO konzultacije
snjeguljica 26.03. pregled i mišljenje
noema gin krajem mjeseca

TRAVANJ
noema 24.04. endokrinolog

user posted image
Čekamo nalaze:
OŽUJAK
mali andeo brisevi, papa

SRPANJ
snjeguljica papa

user posted image
Zahvati i popravci
trenutno nema nikog u čekaoni

user posted image
Čekamo postupke

OŽUJAK
štrumfeta IVF user posted image čekamo betu 16.03. user posted image Štrumfeta jesi živa?
daxy nam čeka svoj drugi AIH user posted image user posted image user posted image
chrna drugi AIH user posted image SUTRA folikulometrija 20.03.
foletto ide po svoju mrvicu user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio hipo -- 19.3.2015 11:32:30 >

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 905
19.3.2015 11:31:28   
hipo
Ja kužim da ne mogu svi visit stalno ko par nas ovisnica user posted image al mi je u najmanju ruku bezobrazno prijavit neki datum za bilo što i onda se ne javit.

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 906
19.3.2015 11:33:45   
angel@
Tu sam vještica je stigla i olakšala mi situaciju..... jer sam još uvijek na antibioticima .... zubobolja me sredila..... david je super još malo i pune dvije godine i da naravno da razmišljamo o drugoj bebici i krećemo na planiranje i pokušavanje iza ljeta nakon sezone nije ni to tako daleko..... sad priželjkujemo jednu malu princezicu iako nam je najbitnije da je živo i zdravo..... Snjeguljice takve se stvari ne zaboravljaju.... user posted image user posted image user posted image

Perlice david je zdrav i toliko živahan da ne miruje ni kad spava..... user posted image
Nadam se da će te sve od reda koliko vas god ima BITI LIJEPE I OKRUGLE.... Od srca vam to želim!!!!

** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje
**14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška
**07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-)))

Nebo strpljive voli....

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 907
19.3.2015 11:53:23   
Tajci66
Cure moja ja sam prokrvarila prije pola sata. Trbuh me doslovno ubija, najgora bol u zivotu od M, a curi iz mene u potocima user posted image user posted image user posted image user posted image . Ne znam dal se ovo o ne javljanju odnosi na mene, al ja vam javim cim ima nekih promjena. Nema mi smisla svaki put pisat isto, ako se nista nije promjenilo. Ne volim bas pisat puno o sebi jer mi se nekad cini da se zalim, a ima nekih koje punoooo duze muku muce za user posted image . Oprostite ako sam vas naljutila, nije mi to bila namjera

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 908
19.3.2015 12:05:38   
perlica55
Tajci, žao mi je zbog user posted image  jako user posted image

Ak se ne varam, ti si nam juče pisla i javila se..
Ovo se odnosi na curke kojima je prošao datum, a nisu bile
u stanju napisati danima niti slova...
Nisam mislila na tebe, a zbilja mi se sada ne proziva poimenično,
jer mislim da je to stvar kulture,
a ja sam nitko i niš da bih sada nekog "odgajala"...
Andel, budući niste planirali user posted image , jako mi je drago da ti
je user posted image  stigla user posted image

< Poruku je uredio perlica55 -- 19.3.2015 12:07:17 >

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu Tajci66)
Neposredna veza do poruke: 909
19.3.2015 12:30:32   
Snjeguljica_83
Tajci žao mi je zbog proklete user posted image .......

Bezobrazno je ne javiti se....user posted image Neka bude rok, kao što je i utvrđen, za javljanje, a onda slijedi brisanje. Više se od toga ne može. Uvijek postoje i postojat će nejavljalice. user posted image

Anglelvidiš, tako ti kod nas ide - baš smo ti lijepo prizvale user posted image

Još da nam to uspije i za Noemu user posted image Još malooooooooooooooooooo!user posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 19.3.2015 12:32:41 >

My Ovulation Chart

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 910
19.3.2015 13:39:17   
hipo
Tajci jako mi je žao, do zadnjeg sam se nadala za tebe user posted image user posted image user posted image
Ti mi nisi bila ni na kraj pameti kad sam rekla da je bezobrazno nejavljanje, ti si uvijek tu negdje, i uvijek pitaš za druge dok nekad se pojave ljudi, par dana tupe samo o sebi i svojim problemima, a za nas druge ne pitaju nikad. To mi je isto ružno i sebično. Ti nisi takva. Nema veze što se kraće trudiš od drugih, dužina trudiličkog staža nije mjerilo nečije muke. Svi smo mi različiti i nekom teže padnu 4 mjeseca nego nekom godina dana. Nismo svi isto jaki. Jadaj se i tuguj ako ti je do toga koliko hoćeš - tu smo za tebe, veseli se i smij - tu smo za tebe user posted image

daxy MM na dan pregleda drži predavanje, imaju gust raspored pa ne može mjenjat termine jer remeti raspored predavaona a studentima onda kolidira s drugim predavanjima. Ako bude gužva u bolnici, možda uspije doć na vrijeme. Meni su rekli da dođem između 10 i 11, a njemu su predavanja do 10-10:45. Budem ga rano digla tako da ode što prije i nek počme u 8:00 ovaj put nema akademske četvrti i kašnjenja, i nek bude bez pauze. Jako bi htjeli oboje da smo skupa na prvom pregledu. Znam da puštaju tate unutra, prošli put je bio jedan tata čut srce.

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 911
19.3.2015 13:55:16   
Tajci66
Hipo hvala ti user posted image . Svu srecu ti zelim na pregledu user posted image

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 912
19.3.2015 14:52:27   
buba m
Tajči žao mi je zbog vještice user posted image
Idem radit ručak curke mojeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://FertilityFriend.com/home/579751/

30.08.2012. MikiMakiMoo

6.01.2016. spontani u 6.tj + 2

(Odgovor članu Tajci66)
Neposredna veza do poruke: 913
19.3.2015 15:11:30   
noemaa
Javim se veceras, s moba sam. Tajci draga, potpisujem hipo. Tu smo za tebe, drzi se! Snjeg,pozlatile ti se rijeciuser posted image svima pozz i zagrljaj!

My Ovulation Chart

Bebaču, iščekujemo te s veseljem.

(Odgovor članu buba m)
Neposredna veza do poruke: 914
19.3.2015 17:53:02   
sandra84
hej curke ja taman sa posla i moran pocet pripremat vecericu...malo skampica user posted image
hippo draga ne cekam vise hormone dosli su mi i svi su u redu, oprosti sto nisam to naglasila.
jedino me mozes zapisat za aih, stavi samo cetvrti mjesec jer ne znam tocno jos kada znat cu tek kad mi dode user posted image
drago mi je da ljepo napredujes trudnicki i da sise rastu na srecu mm i tebe user posted image
tajci bas mi je zao sto ti je dosla user posted image ...mene isto najvise iznervira kad zakasni, ono zasto me mucis ako imas volju doc dodi lipo kad trebas, a ne ovako se ponadas pa kad dode jos vise te ubije. saljem veliki zagrljaj..
sve ostale pozdravljam takoder user posted image

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 915
19.3.2015 18:12:00   
hipo
noema, onda cu te citat sutra, vjerohatno cu zaspat brzo

sandra, ok, dodam te na AIH listu ali navijam da upali kucna radinost prihe toga!

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu sandra84)
Neposredna veza do poruke: 916
19.3.2015 19:04:47   
noemaa

Još da nam to uspije i za Noemu user posted image Još malooooooooooooooooooo!user posted image

user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 917
19.3.2015 19:15:49   
noemaa
cure, evo me konačno na kompu doma!!! ova tri dana gužva gužvasta kod mene i sutra očekujem zatišje lagano user posted image
tajci, još jednom, žao mi je, ali novi ciklus, nova nada. gđa će u tren oka proći pa ponovno na user posted image ne znam jesam li te već pitala, ali kakvi su ti hormoni štitnjače?

perlice
, imaš ti pravo za nejavljalice. nisam htjela prije o tome, ali kad skužim da ima tako - pa usudit ću se reći - egocura, iskreno, nakon jednog odgovora, drugi put se njima ne trudim više pisati jer mi se ne da doživljavati previše ja pa ja osobe. ali niti ne razmišljam o tome. jednostavno, baš me briga.

hipić, želim ti nek tm stigne na uzv... bit će vam uduplana radost user posted image

lidac, onda samo naprijed u akciju! user posted image

sandra, nek ti ni ne treba AIH u travnju! user posted image

buba, bubalice... tako ste odlično pokrili O user posted image žao mi za maleckog, ali to su sve uobičajene dječje bolesti, dobro je dok nije nešto strašnije! znaš kako se kaže... da je to najveći problem u životu, bilo bi super!!! držite se user posted image

mali andeo baš si mislim da si izbridsala sluz, možda bi ti označio kak treba O user posted image

daxyyyy.... nek se ništa ne promieni na tvom grafu, jedino mrvu gore ak si baš mora tempica promijenit položaj user posted image

snjeguljice, nadam se da će ti pregled biti kvalitetan, detaljan i da ć4eš dobiti pametno i stručno mišljenje!!! user posted image

ja još na suho. sad gledam u gaće ko prije kad sam iščekivala user posted image user posted image ono, ajddd, dođiiiiii.....user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 918
19.3.2015 19:30:18   
buba m
Noema, ti i ja smo srodne duše, čitam tvoje postove, hahaha, ko da ih ja pišem user posted image
Odosmo sin i ja na slavlje od Osipove kod ujaka. tamo nam je i jedna trudnica koja mi je nudila čajeve marulju i vrkutu jer njoj više ne trebaju a ja sam ih nadobudno odbila jer sam se nadala plusiću eh...user posted image user posted image user posted image

http://FertilityFriend.com/home/579751/

30.08.2012. MikiMakiMoo

6.01.2016. spontani u 6.tj + 2

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 919
19.3.2015 21:32:37   
daxy
Večer. user posted image

snjeguljice pozdravljam i ja tebe! user posted image
Nadam se da ćeš dobit ono što ti treba na pregledu. user posted image

perlice slažem se s tobom.
Zato smo i uveli ovaj rok od 5 dana. Mislim da je to skroz fer. user posted image

angel@ nek je došla,ako je već morala. user posted image

tajci žao mi je zbog user posted image .
Ti se nikako ne nalaziš u ovim spomenutim nejavljalicama. user posted image
user posted image user posted image user posted image

hipo nadam se da će TM uspjeti doletit na UZV i čuti malo user posted image skupa s tobom. user posted image

sandra nisam ti napisala da suosjećam s tobom za HSG. I mene je bolilo za poludit.
Al to je sad iza tebe. Ne daj Bože da budeš morala ponovo.

buba neka si odbila,sad ćeš ti ugledat user posted image ! user posted image user posted image

noema hvala,riječi ti se ostvarile. user posted image

Zvali me danas iz KBCa da dr.M ne radi u ponedjeljak i odgodili mi konzultacije za 20.04!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu buba m)
Neposredna veza do poruke: 920
19.3.2015 22:12:03   
noemaa
Daxy,pa joj. Zar te nijemogla primiti neka dr.doktorica,ili ova tvoja koj drugi dan? E,ma tako se nadam da ti nece ni trebat,i da su to sve samo znakici sudbine za nesto malo slatko.user posted image buba, srodna dusa,jeeej!user posted image onda imas sljedeci zadatak: izvoli sredi tockicu ovih dana,nek se utabori u tvojoj sumiuser posted image i onda davaj salabahter da i ja prepisem cim dodu i odu moje gde.predrage crvendaciceuser posted image curke sve,puno pusa i laka vam noc. Sanjajte plusice,okrugle trbuhe, debela bedra i cice sa zilama...i neka vam se ti snovi sto prije ostvare!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 921
19.3.2015 22:16:47   
daxy
noemaa ma moja dr. je još na BO. user posted image
A kod drugih bi dobila još kasniji termin. Ti "drugi" su "poznatiji" pa svi hoće kod njih...

Idem pod tuš,razbistrit glavu. Danas mi je bio baš neki ružan dan,primila sam i neke ružne vijesti.
Ma najbolje mi je da prespavam to sve. Sutra je novi dan...

Laku noć. user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 922
19.3.2015 22:39:11   
Tajci66
Joj Daxy bas mi je zao user posted image , nek ti vrijeme brzo prode
Noemma nisam nikad radila nikakve hormone pa ni ne znam kakvo je stanje. To bi trebala pitat doktoricu opce prakse?
Hvala vam cure na rijecima podrske, kaj bi ja bez vas user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 923
20.3.2015 6:50:32   
noemaa
jutro curke! user posted image
tajci, jednostavno pitam za hormone jer ak nemate nikakvu dijagnozu, možda bi bilo dobro provjeriti hormone da ti ne bi bila priča kao i meni, zbog previsokog TSH ne možeš zatrudnit. pa možeš da, dr.opće prakse.
daxyć, drži se, mila!!! sad mi je jasno, onda dobro da ima i taj termin. želim ti, želim da ti neće ni trebati!!!
meni počelo kuhati dole, tako se nadam da to gđa dolazi polaaaako.... snjeguljice, ajd, dobro je možda započelo prizivanje, daj upri još koj atom snage!!! user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Tajci66)
Neposredna veza do poruke: 924
20.3.2015 6:52:59   
Snjeguljica_83
Jutro!user posted image

Daxy,
dr. ne radi u ponedjeljak pa ti odgode konzultacije na mjesec dana!!!? user posted image user posted image Baš bezveze....

Mali andeo,
vidjela sam ti graf. Žao mi je....user posted image

Noema,
neki dan si spominjala Papu? nisam shvatila, a zapravo ni ne pratim što se događa oko njega pa mi pojasni, ako ti se da.user posted image Hehe, neki dan sam bila u parku i tata zove malu "Noemi!". Pogodi koga sam se sjetila!?user posted image

Prizivat ću ti user posted image , može! Premda, M. zna nanjušiti nadu...možda bi trebala umisliti da si trudna i poželjeti napraviti testić pa će M. požuriti da te dokrajči! user posted image

Cure, posla za danas ima, ali ću lagano...ipak je petak... user posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 20.3.2015 6:55:53 >

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Tajci66)
Neposredna veza do poruke: 925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!