noemaa
|
sandra, ajd, želim ti da su to simptomići onog što si i sama želiš hipo, razmisli si ti o svemu što radiš... mislim, nisi invalid - već si trudna, ali ne kaže se uzalud da je trudnoća drugo stanje. smanji brzinu... čišćenje nikamo ne bježi misli na sebe i svoju mrvu. ak ti treba odmor, uzmi ga. pola dana, cijeli dan, pet dana, nije bitno! samo guštaj i ispunjavaj si slatke male želje curke, ništa od moje M. nema ni simptoma, osim što sam sad malo živčanila. ajde, više, dođiiiiiiiiiiiii... danas bili kod svekića. oni prate nekakav tjedni horoskop na telki. uglavnom, kaže mi ona da su rekli za ovnove (ja) da im je 2. i 3. mj.ove godine grozan, najgrozniji, a onda polako ide nabolje, a druga polovica 2015. će rasturati od lijepih događaja!!! dakle, iako ne vjerujem u horoskope, bome sam si vrlo lako ufurala u glavu da je ovo istina. mislim, 2.i 3.mj.su mi u klincu; kiretaža, bolovanje, micek bolestan, M ne stiže.... Tako da nemam ništa protiv kad bi iduća polovica godine vrvila lijepim vijestima. naravno, pogađate koja mi je prva na pameti svima laka noć, lijepi snovi, volite se, mazite se, pazite se!!! kiss