Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 23.3.2015 8:59:04
|
|
|
|
perlica55
|
Jutro Daxy, žao mi je Curke iz noćne, nadam se da ste spremne za spavanac Chrna, čekamo izvještaj... Snjeguljice, odmah isprobajte akciju na novom namještaju Tak ćete provjeriti kvalitetu Hipo, još malo i prvi pregled, vjerujem da vrijeme sporo ide.. Ma nek sve bude super Irchy, o pa imap ti još do testića, samo nek je tempica gore do zadnjeg... Nema medeline ni štrumfete, uopće ne znamo kaj je s curama Ni folletto se ne javlja Niš, kog nema bez njega se može Kod nas krenula akcija
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 23.3.2015 9:08:55
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Perlice ahahahaha akcija na tom namještaju! Ma ne dolazi u obzir! Previše je to "nježno" za takve pokrete! Samo sjedenje dolazi u obzir. Kauč je već druga pjesma...
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 23.3.2015 9:11:52
|
|
|
|
daxy
|
Trudilice: hipo - 11.03. - ponosna madeline - 19.03. noemaa - 21.03. sandra84 - 24.03. irchy85 - 27.03. tina24 - 30.03.
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 23.3.2015 9:12:31
|
|
|
|
daxy
|
Naši grafovi: buba m - graf daxy - graf folletto - graf hipo - graf irchy85 - graf mali andeo - graf noema - graf perlica55 - graf Snjeguljica_83 - graf
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 23.3.2015 9:16:11
|
|
|
|
chrna
|
daxy žao mi je zbog Evo ja iz noćne i opet nisam niti pitala niti pročitala debljinu endometrija, al dobro kaj se sad tu,može. Uglavnom ljevi jajnik jedan 22 drugi 23 mm, dobila stopericu i u srijedu inseminacija. A sad van svima mašem i jurim doma u krpe umorna sam ko pas :(
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 23.3.2015 9:23:19
|
|
|
|
hipo
|
Čekamo pretrage:: TRAVANJ noema 10.04. hormoni štitnjače SVIBANJ mali andeo spolni hormoni Spermiogrami OŽUJAK perlicin muž: spermiogram nakon antibiotika i nek bude puno, puno bolji Čekamo preglede/konzultacije:: OŽUJAK perlica endokrinolog vilić zuba 25.03. MPO konzultacije snjeguljica 26.03. pregled i mišljenje noema gin krajem mjeseca TRAVANJ daxy 20.04. MPO konzultacije noema 24.04. endokrinolog Čekamo nalaze: OŽUJAK mali andeo brisevi, papa SRPANJ snjeguljica papa Zahvati i popravci trenutno nema nikog u čekaoni Čekamo postupke OŽUJAK chrna drugi AIH iseminacija 25.03. TRAVANJ sandra ide na prvi AIH ako se drzne doć. daxy nam čeka svoj drugi AIH
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 23.3.2015 9:24:53
|
|
|
|
hipo
|
chrna lijepo su narasli folikuli. super, moji su prošli put bili na 22 mm na dan štoperice! Obavezno napravite domaći rad večer nakon inseminacije i ujutro nakon postupka da pošaljete pojačanje! Sretno!!!! Brzo si gotova danas :D
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 23.3.2015 10:33:49
|
|
|
|
chrna
|
hipo da brzo, za divno čudo al eto već u pola 9 je dr.T počeo raditi folikulometeije tak da je brzo bilo, bilo bi još i prije al sam morala čekati sestru zbog stoperice a taman je bila u sali. Al oke je, evo taman sam u krpama..... Mi bumo i danas akcijali s obzirom da nismo ovih dana zbog svadbe i radili u kontra smjenama. Danas, sutra ništa u onda srijedu i četvrtak pod obavezno! Nadam se da će ovaj put biti više sreće. A sad stvarno idem pavat jer više ne gledam. Noćko
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 23.3.2015 10:37:46
|
|
|
|
hipo
|
chrna, računaj da su ti dva dana apstinencije optimalne za pokretljivost spermića pa si narihtajte tako.
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 23.3.2015 12:38:52
|
|
|
|
daxy
|
IZVORNA PORUKA: irchy85 Koke imam jedno pitanjce,kada se pojavljuje tamna linija ispod pupka? Ne znam za druge,al ja ju imam od puberteta.
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 23.3.2015 12:43:49
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Vani je proooooljeće! Irchy meni se pojavila kad je trbuh dobrano narastao. Čini mi se kad sam bila punih 5 mj. trudna...
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 23.3.2015 12:46:43
|
|
|
|
daxy
|
snjeguljice baš mi je drago da si zadovoljna! Ja obožavam sastavljat namještaj. To ne prepuštam nikome. perlice samo uživaj u akcijanju! chrna super za folikule!
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 23.3.2015 12:57:32
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Daxy mislila sam da je to nešto jaaako komplicirano. Zapravo, već smo sastavljali regal za dnevnu, nije bilo teško. Čim nešto treba sastavljati, užasavam se, još one slike... Ali na kraju, slike su baš jednostavne. Gušt je stavljati što je predviđenou rupice pa onda spojiti dva komada, pa tome dodati treći pa ispadne kao u salonu... Neprocijenjiv je rad naših ruku. U uredu sam si otvorila prozor, stišala radio i slušam ptičice kako razgovaraju.
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 23.3.2015 12:58:55
|
|
|
|
noemaa
|
Cure,upravo sam u wc-u na poslu skocila od srece. Pogadate zasto. Konacno stigla moja miss jeeej!!! Chrna, lijepi folikulici,ko i hipini pa nek ti je sa srecom ko i njoj snjeguljice,ne stedi namjestaj,mozda je to dobitno mjesto za nastanak buba,irchy lijepi grafici, neka ostanu tamo goreeeee daxy,samo nek ne boli. Perlice, vec pocela sexona lidac,stvarno te pilule...neka,bude se organizam procistii vec pa u boj za
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 23.3.2015 13:16:01
|
|
|
|
hipo
|
noema nek brzo prođe i nek ne gnjavi puno. Koji je plan, čekate još jedan ciklus ili se bacate odmah na posao? Mi pili kavu u dvorištu ispred ureda prvi put ove godine. Divota, bez jakne, super! Da mi je još malo odspavat......
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 23.3.2015 14:11:32
|
|
|
|
perlica55
|
Noema super za Chrna, fino sada hodaj za hipo, i nek bude visoka beta za-17/18 dana Irchy, moja kuma je dobila tu crtu u zadnjem mjesecu trudnoće, ja je nemam .... Nek nam je stiglo proljeće, ja bi 365 dana bila na +25
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 23.3.2015 14:18:42
|
|
|
|
hkajo
|
pozdrav drage svratila malo da vidim što ima novo kod vas i vidim HIPO nam je čestitam. ja sam danas ušla u 5 mj i ne mogu vjerovati kako vrijeme leti držim fige svima da što prije ugledate
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 23.3.2015 14:26:05
|
|
|
|
Tajci66
|
Pozdrav cure Noemma napokon je dosla gospoda, bravo. Sad u nove pobjede ili jos morate cekat? Chrna za velike folikule, nek je sa srecom Snjeguljice super za novi namjestaj Pusa i hug svima Mi smo dns krenuli s akcijom pa sam odma bolje volje Uzivajte u proljecu
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 23.3.2015 14:38:58
|
|
|
|
hipo
|
hkajo već si u petom mjesecu! stvarno vrijeme leti!!! hvala ti na čestitki! tajci super za akciju! nek upali ovaj mjesec! Moram prijavit svog zločestog muža koji ne želi u akciju da ne napravi kakvu štetu
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 23.3.2015 16:33:13
|
|
|
|
chrna
|
Evo i mene, naspavane :) Nadam se da ću i ja hipinim stopama, baš bi to bilo lijepo..... hipo sg MD je odličan, sutra ćemo bit mirni a danas nećemo hihihihi zato kaj se ovak i onak nismo tjedan dana pa mu se mora obnoviti a i folikuli su mi veliki pa ako slučajno puknu prije vremena da i to bude pokriveno;) Sunce, kavica, uživancija
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 23.3.2015 17:26:27
|
|
|
|
noemaa
|
budemo čekali još ovaj ciklus, pa nakon gđe u travnju se bacamo u akciju. moram slušati doktore, ko što već jednom napisah, ja sam poslušna pacijentica ali već mi je sad lakše kad znam (iskreno se nadam) da za mjesec dana i nešto sitno ponovno kreće akcija.... i kod nas je lijepo sunce, ali jutra su još hladna (bar meni) pa na posao još idem u debeloj jakni. jest da mi na kraju dana više ne treba, ali... tajci, bravo, akcijanje je krenulo! želim ti najvće ovaj ciklus! i ja sam dobila tu tamnu crticu na kraju trudnoće. curke, uživajte, odoh piti vrkuticu!!!
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 23.3.2015 17:35:42
|
|
|
|
štrumfeta1
|
Cure drage,oprostite zbog nejavljanja,cekala sam konkretne informacije. Uglavnom,do trudnoce je doslo,ali san za vikend prokrvarila i beta mi se ne dupla kako triba To je to,vise srece drugi put
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 23.3.2015 17:43:21
|
|
|
|
Barbika86
|
Hej, Tajci i chrna nadam se da će uskoro biti Noema naek brzo prođe i nek idući mjesec bude +. Lidach i ja sam prestala piti kontracepciju i normalno je da treba proći vremena da se tijelo vrati u normalu. Meni je zbog toga malo ciklus izdrman i bolne su mi ovluacije al G mi kaže da je to normalno jer nakon tri godine mi se jajnici trebaju priviknut da ovuliraju. Ako ti ne bude bolje odi do G. Meni je moja prepisala dufiće koje počinjem piti u petak. :) Curke sve vas Nek ovo proljeće bude puno
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 23.3.2015 17:56:48
|
|
|
|
hipo
|
Štrumfeta jako, jako mi je žao drži nam se, kad budes htjela, tu smo za tebe
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!