Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 22.3.2015 3:34:36
|
|
|
|
tina24
|
hipo ČESTITAM ! Sorry na zakašnjenju ali samo da znas da sam virnula kod frendice na kompu na dan kad si vadila betu da vidim jel pozitivna ... znala sam da ces ovaj mjesec biti prava trudnica ! daxy Tempica pada Pomičemo moj datum za 7 dana unaprijed :D znači 30.3.2015. NE očekujem M :D ! Opet ovulacija kasnila tjedan dana tako da se miče i datum očekivane M, ali sva sreća ovaj mjesec potvrđena ovulacija barem s LH testom i tempica mi se podigla (tempicu pišem na papir :D ). PS... Curke sorry što se se ne javljam češće ali nemam računalo, evo i ovaj post pišem u 3 ujutro s laptopa od frendice koja spava kod mene. Nisam Vas zaboravila i mislim na Vas svaki dan, i držim fige za sve curke s liste !
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 22.3.2015 7:12:24
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Jutro! Noema, samo ćemo zamijeniti taj dio namještaja. Kupljeno i sad stoji u hodniku. Veliko kinder surprise! Imamo slike s uputama i komade pa slijedi montiranje! Bit će lijepoooo... Sandra, držim fige za +! Moja M. je bila nekako oskudnija ovaj mjesec. Zapravo, čini mi se da je bila nešto jača dok sam pila dufiće. Ovaj mj. kao da se vratila u svoje uobičajeno stanje.... Ništa od sunčanog dana jučer. Na kraju je bilo tmurno, kao što će biti i danas. Od sutra opet sam na marulji. Da je imam kući, već bih si je danas skuhala. Jedva čekam!
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 22.3.2015 7:13:57 >
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 22.3.2015 7:22:33
|
|
|
|
buba m
|
Dobro jutro curke, evo ja s posla, tempica mi opet mrvicu skočila, jučer sam se prepala kako se spustila, pa sam proučavala grafove na ff od trudnoća da vidim dali imaju i druge žene taj pad tempice oko implantacije, budući da se implantacija ne dešava uvijek u isto vrijeme ja se nadam da se meni desila ko što si mi ti Noemaa sugerirala. Držim si fige ali i vama ostalim akcijašicama!!!
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 22.3.2015 9:09:12
|
|
|
|
hipo
|
Noema, bez brige, pazim na sebe, rasporedim posao tako da je izmedju svakog zadatka tura izlezavanja ili suncanja na balkonu :-) snjeguljice, super sto ste nasli bas ono sto vam se svidja! buba lijep ti je graf, nadam se da je ovo bio implantacijski dipić! irchy, nema vikend temperatura, drzim fige da su jos uvijek gore! tina, hvala! super da si uhvatila O! Tu je jos suncano!!! Nek ostane do kraja dana!
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 22.3.2015 9:23:04
|
|
|
|
perlica55
|
Jutro cure .... Tina, držim fige za kad uhvatiš vremena javi se... Buba m, mjeri tempicu i dalje, tek ti je 6dpo Snjeguljice, uživajte u maontaži i sve lijepo nacifrajte Noema, nemoj se nervirati zbog doći će... Mene nikad nisu vratili iz KBC-a zbog uputnice koja je starija od mjesec dana, a stalno sam po bolnicama.. Al fino odi vaditi hormone ranije, držim fige da budu dobri Uživajte curke u nedjelji, odmarajte, tipkam opet popodne ...
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 22.3.2015 9:54:27
|
|
|
|
daxy
|
Trudilice: hipo - 11.03. - ponosna madeline - 19.03. noemaa - 21.03. sandra84 - 24.03. irchy85 - 27.03. tina24 - 30.03.
< Poruku je uredio daxy -- 22.3.2015 17:58:41 >
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 22.3.2015 9:56:11
|
|
|
|
daxy
|
Naši grafovi: buba m - graf daxy - graf folletto - graf hipo - graf irchy85 - graf mali andeo - graf noema - graf perlica55 - graf Snjeguljica_83 - graf
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 22.3.2015 10:27:33
|
|
|
|
hipo
|
Čekamo pretrage:: TRAVANJ noema 10.04. hormoni štitnjače SVIBANJ mali andeo spolni hormoni Spermiogrami OŽUJAK perlicin muž: spermiogram nakon antibiotika i nek bude puno, puno bolji Čekamo preglede/konzultacije:: OŽUJAK perlica endokrinolog vilić zuba 25.03. MPO konzultacije snjeguljica 26.03. pregled i mišljenje noema gin krajem mjeseca TRAVANJ daxy 20.04. MPO konzultacije noema 24.04. endokrinolog Čekamo nalaze: OŽUJAK mali andeo brisevi, papa SRPANJ snjeguljica papa Zahvati i popravci trenutno nema nikog u čekaoni Čekamo postupke OŽUJAK chrna drugi AIH folikulometrija 23.03. TRAVANJ sandra ide na prvi AIH ako se drzne doć. daxy nam čeka svoj drugi AIH
< Poruku je uredio hipo -- 22.3.2015 10:28:29 >
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 22.3.2015 13:13:11
|
|
|
|
daxy
|
Joooooj,pa ja ću s ovom RR! Napišem pola posta i pojavi mi se onaj smješko s jezikom! noema još nema ? Da ju prestanemo zazivati,pa možda požuri? snjeguljice super za nemještaj! vilić žao mi je zbog . perlice super vijesti sa RR.ba! Čestitke i od mene. sandra nadam se da je to dobar znak! tina datum pomaknut! Sretno! buba lijepa ti je BT. Moja samo što nije. Već sam primjetila neke žilice u iscjedku. Premalo za upisat spoting. Da vam se pohvalim. Jučer me MM iznenadio jednodnevnim putom u Dubrovnik. Jao,što sam guštala,prošle su godine od kad sam bila dolje. Imam dojam da je grad sve ljepši i ljepši svaki put kad odem. Najlipši grad na svitu,ja sam ko dijete skakutala po ulicama,skalinama... Baš sam sretna. Ja bih se preselila u Dubrovnik.
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 22.3.2015 13:46:32
|
|
|
|
perlica55
|
Daxy i ja sam veliki fan Dubrovnika Obožavam ga... MM i ja planiramo u lipnju na produženi vikend dolje Moji starci su dobili u nasljedstvo stan na Lapadu, al su ga prodali prije 10- ak god.... Na faxu sam s curama često išla na vikend dolje, jao kakvi su to izlasci bili.... uh, nostalgija me uhvatila...
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 22.3.2015 14:49:49
|
|
|
|
Barbika86
|
Bok curke, nisam se javila ovih dana jer je na poslu gužva. Imamo revizore i treba zatvoriti 2014. Od akcije ništa ovih dana jer smo i ja i MM pod stresom jer bi on trebao na teren 3 mjeseca u Njemačku, dolazit će svaka tri vikenda tako da naše akcijanje kad se vidimo ima 50:50 šanse da uspije. Malo sam u bedu al eto kad se zalomi bit će super. Sandra super za namještaj. Noema nadam se da neće doći i da će biti +. Perlice čestitke od mene za RR.ba Daxy nadam se na će slijedeći put biti . I svaka čast MM na izletu. Ovo je što sam vas uspjela pohvatati. Svim curkama želim što prije da budu . Pusa od mene.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 22.3.2015 15:18:58
|
|
|
|
irchy85
|
Hipo moje vikend temp.su jucer 36.8 i jutros 36.9 znaci drze se i dalje visoko :))) nemam na mobu ff pa nemogu upisivati temp,biljezim u drugi kalendar pusa odoh rucati :*
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 22.3.2015 15:31:12
|
|
|
|
hipo
|
irchy pa to je super!!!!
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 22.3.2015 15:34:59
|
|
|
|
noemaa
|
cure, pozdrav svima!!! moja, naravno, još zeza i nema je ni za lijek ajd, valjda idući tjedan bude stigla!!! irchy, nek ti tempica bude tako postojana i visoka još barem 12 dana hipo, super što odmaraš i uživaš. daxy, ajme, predivno od tm dubrovnik je predivan!!! perlice, šteta što ga je prodala. ali valjda je iskalkulirala da je to optimalno rješenje. tina, javljaj se kad stigneš, mi smo tu i dalje. barbika, kad tad ćete se poloviti i uhvatiti se u zagrljaj. snjeguljice, sretno s montažom! ja od toga uvijek bježim
< Poruku je uredio noemaa -- 22.3.2015 15:35:50 >
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 22.3.2015 17:19:38
|
|
|
|
kisica
|
Cestitke hipooo Nadala sam se vidjeti da je perlica i daxy
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 22.3.2015 17:55:02
|
|
|
|
buba m
|
Cure ne znam dal si umišljam ili imam lagane grčeve u maternici, jest da sam napuhnuta jer sam ovih dana jela gluposti ali eto nadam se uvijek onom najljepšem
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 22.3.2015 18:22:25
|
|
|
|
perlica55
|
Kisice, ništa od mene i još uvijek Kak si? Klinci? Čuvaj se Irchy, samo nek je visoka BT do daljnjeg.... Buba m, i mi se nadamo onom lijepom od grčića...
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 22.3.2015 22:37:43
|
|
|
|
noemaa
|
Daxy,sad tek vidim tvoj graf ma ko da nije meni mogla doc umjesto tebi drzi se,draga hrabra daxy. Za vikend vec nove pobjede buba,nek ti bude bas ono sto si prizeljkujes da proslavis najljepsi rodendan! a sad odoh spavati... Pusa svima,noccccc!
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 23.3.2015 0:06:59
|
|
|
|
lidac0605
|
Bok,cure,vidim sve ste lijepo provele vikend Ja sam u noćnoj ,pa evo da vas pozdravim...nikako da dobijemo još koju trudnicu uz našu Hipo Ja i mm akcijamo svaki drugi dan,bez obzira jer iza pilula može krenut ovulacija kad god...zadnja 2 dana me probadaju i bole jajnici,povremeno imam lagane bolove ko pred mengu,pa dođe brdo sluzi,pa iza toga cijeli dan sve suho valjda sad to sve dolazi na svoje,a čitam za te bolove u jajnicima da je to kakti normalno nakon pilula jer da su kao dugo bili "zamrznuti" pa da sad rade 100 na sat...ko zna kaj se to sve kuha nutra Sretan vam početak novog radnog tjedna i sretno s akcijama i testićima i svim ostalim!!! Pusa od noćne šihte iz bolnice
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 23.3.2015 6:31:31
|
|
|
|
chrna
|
O lidac i ti si noćna, ja još brojim pola sata Posla i gotovo onda dva dana odmorko ;) Ostalim curama dobro jutro želim! Nikako da vam se javim, sva sam u žurbi bila ovih dana, najbolja frendica se udala a prije sam na sto strana bila samo da joj pomognem. Eto ludilo se završilo, čekam smjenu i na uzv, ne isplati mi se ić doma iz noćne a sama neznam kaj ću raditi do pola 10, jer prije pola 10 nema doktora :( A niš, bum se sjela u čekaonicu pa ako ništa drugo budem bila prva na redu kad dr.dođe.....
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 23.3.2015 7:51:36
|
|
|
|
buba m
|
Dobro jutro curke! Chrna sretno na uzv-u! Stiglo nam je proljeće jeeeeee!!!
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 23.3.2015 8:41:12
|
|
|
|
hipo
|
daxy žao mi je radi glupače, nek sad odradi zadnju turu i nek te pusti na miru, dosta je više bilo! Dubrovnik to je došlo ko ponovljeni medeni mjesec irchy navijam da temperature ostanu tako visoke! noema, da više ne spominjemo možda se naduri pa dođe? kisice, puno ti hvala! buba grafić je za pet, nek su grčići, bebica koja se smješta! lidac sretno ti ovaj ciklus, držim fige da odma upali! chrna navijam da su folikuli na mjestu, lijepo debeli i narasli i spremni za pucanje! Ja sam jutros sva neka ne znam šta mi je. Valjda sam se digla na lijevu nogu. JOš tjedan dana do UZV. Valjda sam umorna od čekanja. Napunila sam 5 tjedana u subotu. Idem radit, da ne razmišljam o glupostima.
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 23.3.2015 8:42:18
|
|
|
|
daxy
|
Jutro,curke. barbika sretno s revizorima. Žao mi je što TM ide na teren,ap bar ćete se vidjeti povremeno. irchy super BT! kisice nažalost,još sam trudilica. Šta ima kod tebe? Kako mala Gabi? noema rado bih ti prepustila ovu . lidach samo vi akcijajte! To se jajnici bude,neka ih! buba nadam se da ne umišljaš. chrna sretno na UZVu. Gdje je madeline? Jesam ja što propustila il se nije javila? Moja je stigla jučer. Bolilo me,,al puno manje nego prošli put. Danas samo malo gužva po stomaku. A šta je tu je. Idemo u nove pobjede!
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 23.3.2015 8:43:57
|
|
|
|
irchy85
|
Uz finu toplu kavicu vam zelim dobro jutro :) Meni je pocelo jako dobro akcijali jutros dva puta,dobila sam slobodan dan,tempica se drzi na 36.9,cike mi teske i bolne,sinoc sam primjetila da su mi buknule one zljezdice oko bradavica uh ne zelim misliti o T al nemogu si pomoci :) E da i na mom kalendaru OvuView mi se pomaknuo datum za M na 29.03 posto mi je dva dana kasnije bila O Cure zelim vam lijep proljetan dan :* Daxy zao mi je zbog M :(
< Poruku je uredio irchy85 -- 23.3.2015 8:47:47 >
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 23.3.2015 8:49:38
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Jutro! Daxy žao mi je što je opet došla. Sretno, cure, u akcijanju! A vidim neke imaju tako lijepe BT!!! Moja me lijepo pustila na miru. Ne vratila se o.g. Marulja je kuhana i polako se pijucka. Sunčano, sama u uredu... premda ponedjeljak, odličan početak tjedna! Iako sam išla ranije spavati, spavala sam tako nekako laganim snom, usnula čak tri sna... Nisam baš naspavana. Bit će da je to proljetni umor... Namještaj je lijepo montiran. Bila sam dosta skeptična oko toga... Ne vjerujem u jednostavnost skalpanja, nešto kao ti Noema Ali, kad je MM krenuo s tim, išlo je tako brzo i lako... Jako sam zadovoljna! Napokon sam dobila što sam htjela!!! I mogu vam reći da imam osjećaj da je to baš moooje.... Sad MM i E. moraju čuvati moje blago.
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!