noemaa -> RE: Odbrojavanje travanj 2015. (13.4.2015 22:32:52)
|
hipooo, na kraju dana eto lijepih vijesti od tebe [sm=bravo.gif] mrvica mala! ili fažolić, kako kaže njezina mama!!! [sm=bravo.gif] planiraš i dalje raditi ako imaš ovakve mučnine? drži se, draga. ne izgleda tako, ali zaista će jaaaaaako brzo proći!!! mali andeo, drugo veselje moglo bi pokucat na vrata kod tebe [sm=smiley1.gif] želim ti od srca, grafić je super!!! buba, šta fali tvom grafu? sad će se on dignuti gore, samo vi akcijajte!! [sm=bravo.gif] perlice, mmm.. baš mi zamirisao sad tvoj burek [sm=smiley36.gif] bARBIKa, bome ću si pogledati linkić. med mi zvuči slađe [sm=smiley1.gif], hvala ti! štrumfeta, odtuguj pa gpre glavu! mi smo borci! [sm=smiley1.gif] sretno idući put! daxy, šta bi dala za još jedan dan samoće da se posvetim sama sebi....zato uživaj sutra na kvadrat, i za mene[sm=smiley2.gif] lidac, kako je? stigla gđa? ajde, pa da počnu nove akcije [sm=smiley1.gif] chrna, ajd nek ti novi postupak bude početak nečeg novog lijepog [sm=smiley1.gif] snjeguljice, jesi bila danas u iskušenju za kratke rukave?!? priznaj!!! [sm=smiley36.gif] odoh sad popiti još malo vrkute pa u krpe. koma sam, popodne smo bili u maslinama, nanosili se grana koje je tata rezao. a micek je u to vrijeme stalno piškio. [sm=smiley36.gif] sad mu je ovih dana fora piškiti kako treba, a ne upelene. (on još ima pelene). skine si hlačice, i onak s pelenama i bodijem sjedne na zemlju i viče: mamaaa, ja jadim pi-pi. pa se digne, obuče i onda opet sv isponova. jedno 300 puta tako! taman dok smo mi završili cijeli posao!!! [sm=smiley36.gif] curke moje, laku noć vam želim i ugodne snove!!!
|
|
|
|