noemaa -> RE: Odbrojavanje travanj 2015. (14.4.2015 14:40:33)
|
chrna, najbolje je uvijek za svaku terapiju slušati doktora koji ti ju odredi. eventualno, ako ti ne paše, pitaj njega zašto ili poći k drugom doktoru, al ono - sve ispočetka i sve ispočetka s njim. ovo preskakivanje,a posebno intenret nije dobro rješenje.želim ti svejedno da sve bude dobro, ali nemoj se ubuduće igrati s ovakvim stvarima!!! MALIANDEO, 14DPO, TRUDNICEEEEEE... KAD PIŠKIŠ? DRŽIM TI SVE PRSTE!!! [sm=bravo.gif] snjeguljice, super lijepi poklon! [sm=bravo.gif] a i super lijepa BT za sad. još 3 dana nek ostane gore pa onda piški koliko te voja [sm=smiley36.gif] također, lidac, i tebi želim [sm=rozacrtici.gif] ali mi je čudan onaj pad tempice ispod crte... malo sam skeptična prema njoj [sm=smiley13.gif] no želim ti da ipak prijaviš [sm=rozacrtici.gif] hipo, joj, prava vrata za trudničke dane na poslu! [sm=smiley36.gif] daxy, perlice, [sm=smiley31.gif] tajci di si? vilic, i ti si malo nestala? mm i ja zbrisali doma jer nam je danas nekako poklopljna velika rupa na poslu pa smo otišli doma se maziti i proslaviti njegov rođendan na miru. sad idemo papati pa po klinca[sm=smiley1.gif] baš nam je bilo fora, znati da klinac neće ni iz kojeg kuta virnuti [sm=smiley36.gif] da, perlice, ova gđa dođe i onda ponovno na posao za [sm=duda.gif]I can t wait [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|