Snjeguljica_83 -> RE: Odbrojavanje svibanj 2015. (27.5.2015 7:05:58)
|
Jutro! Vilić zuba, čekamo da nam prijaviš pravi +, a ne nekakve sjene![sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif] Perlice, slažem se s tobom da sam pacijent za poželjeti! Skromno ću to priznati![sm=jezicek.gif] A sad šalu na stranu, stvarno je kako je Noema rekla - kod nas ginekologa fali. Još su i dobri, u kojim uvjetima rade, kojom aparaturom i sve skupa...A da, previše pacijenata, preopterećeni su. Mi nemamo KBC, već Opću bolnicu, ako ti to išta znači. U biti, dok ove gin. koja se bavi sterilitetom nema, mogli su me prebaciti kod drugog koji se bavi sterilitetom, ali kao već sam počela ići kod nje pa trebam čekati nju. F-metrije su obavljali muški gin. i bili su redob izvrsni. Napravili su sve kako treba, bez gunđanja, a isto tako prije mene su pregledavali trudnice i samo trudnice. Ona je bila ljubazna, nasmijana, prijazna, ali eto, nije određena za taj posao, premda joj to jest struka, ali nije u tom "području", ako me razumiješ.....[sm=smiley1.gif] Danas nam je tmurna srijeda.... Posla imam do kraja tjedna, sve već unaprijed znam...[sm=zz_nerd.png]
|
|
|
|