Jupiter -> RE: Odbrojavanje svibanj 2015. (28.5.2015 15:46:40)
|
Pozdrav cure! Danas nam je godišnjica braka. 10 ta. Moj dragi mužić i ja se dogovorili da idemo u grad svako sebi izabrati poklon :) I dobro da je tako jer do jučer nisam smislila baš ništa što bi kupila. I da, danas je došla vještica, te sam odmah zvala Rijeku i pao je dogovor za prvu fm, u sljedeći petak, 05.06. Daxy, tako su i nas jednom iznenadili, sva sreća da je mm bio tad sa mnom :) Sa klomifenom mi se ciklus ubrzao. Snjeguljice, ti si ih stvarno obranila, nadam se da zaslužuju. Ovdje kod nas je živa katastrofa. Otkako je jedan gin naglo preminuo nisu u mogućnosti naći novog, već ga mijenjaju troje njih iz bolnice naizmjence. Dvoje muških i jedna ženska. I upravo ta ženska je mojoj kolegici sa posla, koja je sad ostala trudna, rekla: i kako ćemo ovo riješiti? Pa i ste već stara, da li zna koje opasnosti na sada nosi sa sobom? Žar će ga stvarno zadržati? Pričala mi je da je plakala kao kišna godina nakon nje. Kaže, Em se doma isplakala jer se pitala da li će dobiti otkaz jer je tek počela raditi i sad još ova vještica od ginekologa. Žalosno. Žalosno.
|
|
|
|