Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 4.5.2015 11:56:14
|
|
|
|
daxy
|
Pozdrav curke. noemaa nema štirkalice za tebe! snjeguljice nisam skužila,jel to tebi anovulacijski ciklus? hipo veselim se s tobom sljedećem razdoblju! mali andeo jesi se "odmorila"? jupiter nitko ne zna kako će podnijeti punkciju,pa je bolje da uzmeš bolovanje. perlice jesi uspila dogovorit se s CITOm?
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 4.5.2015 11:56:27
|
|
|
|
štrumfeta1
|
Perlice,vidila i odgovorila
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 4.5.2015 11:58:04
|
|
|
|
daxy
|
Trudilice: chrna - 08.05. Barbika86 - 09.05. lidac0605 - 14.05. mali andeo - 15.05. daxy - 17.05. Snjeguljica_83 - 17.05. noemaa - 19.05. buba m - 25.05. perlica55 - 25.05. irchy85 - 26.05.
< Poruku je uredio daxy -- 5.5.2015 10:12:38 >
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 4.5.2015 11:58:56
|
|
|
|
daxy
|
Naši grafovi: buba m - graf daxy - graf folletto - graf hipo - graf irchy85 - graf lidac0605 - graf mali andeo - graf noema - graf perlica55 - graf Snjeguljica_83 - graf
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 4.5.2015 12:10:15
|
|
|
|
perlica55
|
Daxy, nisam niti zvala više Cito, jer kroz jutro ovaj tjedan ne možemo nikako
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 4.5.2015 13:16:58
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Daxy jutros kad sam zatražila štrikalicu bila sam uvjerena, kao i zadnjih 5 dana, da će ovo biti anovulacijski ciklus. Jutros sam bila na f-metriji, misleći da će to biti tako potvrđeno. Međutim, moja gin. je na BO pa me pregledao drugi doktor. Njemu lijevi vodeći folikul izgleda ok, još nije pukao, ima 26 mm u promjeru, endometrij je 12 mm. Preporučio akciju i dalje. Doslovno je upotrijebio tu riječ.
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 4.5.2015 13:22:06
|
|
|
|
noemaa
|
Curke,brziski sejavljam. Sinoc akcijali,alinis od toga,vise je bilo plivaca okolo,nego u luci.no,upisala sam jer se mm svjetski trudio. snjeguljice,a da mi izmiksamo cikluse? Chrna,navijam za betu. Daxy,nocnaaaaa,drzi se.
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 4.5.2015 13:42:20
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Noema ne mogu, a da te ne pitam.... "više je plivača bilo okolo"??!! Pa kako, gdje, zašto? Ma ako je ijedan uplivao, neka ga! Pa može, izmiksajmo mi naša dva ciklusa, možda nešto ispadne!
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 4.5.2015 15:01:10
|
|
|
|
hipo
|
noema, ti ko da neki grupnjak sa snjeguljicom planiraš
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 4.5.2015 15:10:02
|
|
|
|
noemaa
|
Haha,bas ste me obje nasmijale,i snjeguljica i hipo. snjeguljice,vise okolo jer je iskrcavanje vojnika potraaaajalo pa smo iskrcavatelja malo iskrcavali da vlasnik ne rikne od hopsanja i onda kad smo skuzili da smo se prerano "razisli",odreden broj plivaca oso u povijest.ja sam brzo zauzela svoje mjesto,ali sto je tu je.da si nas samo vidjela. Show i smijeh.totalno smo pukli. uglavnom,glejte mi tempice.sto kazete,imam fore danas i sutra to ispraviti?
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 4.5.2015 15:12:16
|
|
|
|
perlica55
|
Noema, idući put snimku detalja, pa ak ne na RR, onda snjeguljici na PP I onda ja velim da sam znatiželjna, hm Hipo, mazi bušu, +3kg, trebala bi se barem nazirati.... Sretno na pregledu i probiru.... I nek bude sve super, al po vašoj želji
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 4.5.2015 15:14:52
|
|
|
|
perlica55
|
Noema imaš fore, upotrijebi ženske čari, ne mora TM znati kad ti je poz trakica, vjerujem da im je strašan presing kad sve znaju, barem je MM bilo... Tak da znam kak vam je
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 4.5.2015 15:37:02
|
|
|
|
hipo
|
perlice hvala! noema, samo ti hopsaj, nije jos nista gotovo! snjeguljice, a moras jos hopsat i ti, potres u Puli ne gine s vas dvije
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 4.5.2015 17:11:00
|
|
|
|
hipo
|
Čekamo pretrage:: SVIBANJ mali andeo spolni hormoni daxy TSH Spermiogrami SVIBANJ perlicin muž: spermiogram Čekamo preglede/konzultacije:: SVIBANJ perlica MPO konzultacije noema endokrinolog ??? noema gin ??? Čekamo nalaze: SRPANJ snjeguljica papa Zahvati i popravci trenutno nema nikog u čekaoni Čekamo postupke SVIBANJ/LIPANJ chrna čekamo beturinu SRIJEDA 6.05. !!! Štrumfeta drugi IVF postupak SRIJEDA 06.05 UZV Jupiter čekamo prvi IVF, 1105. FOLIKULOMETRIJA vilić zuba ide na prvi AIH daxy drugi AIH
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 4.5.2015 20:54:53
|
|
|
|
noemaa
|
baš to, perlice, presing na kvadrat. ali sve ok. sad kad stigne, budem vidjela kako će biti,ako ne, budemo sutra.ako mi je danas O, onda sutra stignemo. hipo, a kako vaša hopsanja?jesu li se prorijedila radi zaluženog odmora ili su jednostavno opuštenija? kad smo već kod znatiželje snjeguljice, držim ti prste za skorašnju O! jupiter, ako ikako možeš, uzmi bolovanje, dobro veli daxy. i sretno ti bilo. daxy, kako si ti? se naviklo tijelo na pilule? odoh sad iščekivati svog hopsatora.
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 5.5.2015 8:18:21
|
|
|
|
mali andeo
|
Jutro cure... Evo sad uz ovu kavicu sam vas i sve pohvatala... Hipo zar je vec proslo prvo tromjesecje? Vauuu,kud vrijeme ide... Snjevuljice zelim ti ovulaciju cim prije... Jupiter dobro dosla i sretno.... Perlice jesi uspijela se odmoriti? Evo ja se vec veselim praznicima u 6mj....hehe... Veliki sam radnik Kod mene tempica divlja...ali pocelo je opet moje ne spavanje...nucer se mala probudila u 4 ujutro i nezeli spavati...grrrr... Sad se idem spremit .moram dermatologu...cujemo se i tipkamo kasnije...
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 5.5.2015 8:43:46
|
|
|
|
perlica55
|
Jutro cure Mali andeo, baš sam se fino odmorila, budeš i ti idući mjesec ... Imamo dosta praznika, pa se u lipnju moože napraviti fini GO... Snjeguljice pika li jajnik???? Noema, jel bilo akcije Lidac, gdje si???? Chrna, kakvo je stanje???? Daxy, kak si ti? Nema te na RR često K vragu i noćne Stiglo nam skopro ljetno vrijeme, valjda i vi uživate dok ne stignu one grozne vrućine
< Poruku je uredio perlica55 -- 5.5.2015 8:44:17 >
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 5.5.2015 8:48:27
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Jutroooo! Hipo sretno danas na pregledu!!! Perlice ne pika. Ma ako nekad i osjetim pikanje, to onda bude desna strana. Ovaj lijevi jajnik je lijen za poludit.
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 5.5.2015 8:55:53
|
|
|
|
lidac0605
|
Jutro,curke Evo me,Perlice,jučer opće nisam stigla do kompa imali smo sweet 16 rođendan,pa em dovrši tortu,en peci burek od mesa slavljenici za ručak(kod mene klinci odlučuju za svoj roćkas kaj jedemo),zakamufliraj poklon dok dođe iz škole itd.itd...eto,jedan manje Sad mi još jedan sinek ima 26.5.roćkas i moj junior 17.6.Moj ni ne računam jer ga ne slavim,ta brojkica više nije za slavit Chrna,držim fige suta za betu! Snjeguljčice,nek folikul više izbaci jajčeko i ne zeza! Noema,Perlice i sve ostale Daxy,žao mi je kaj imaš nuspojave od hormona,nažalost probala sam ...ja sam imala probojno krvarenje mjesec i pol od početka uzimanja i užasne vrtoglavice,da se nisam usudila vozit...A kaj buš ti to pila samo jedan mjesec?Kaj se s tim postiže(oprosti ak sam dosadna,al me zanima,ne kužim se baš u MPO)?
< Poruku je uredio lidac0605 -- 5.5.2015 8:57:11 >
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 5.5.2015 9:24:57
|
|
|
|
štrumfeta1
|
Jutro cure..ja budna od 7 jos,zbog tableta 3puta dnevno,a popodne radin. Za mene spavalicu sok.moran kod gina dog. bolovanje. Hipo sritno na pregledu Chrna ,sutrra beta nek bude savrsena,javljaj Pozdrav
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 5.5.2015 9:34:51
|
|
|
|
perlica55
|
Snjeguljice, ideš li na još jedan UZV?? Joj nadam se da je puko taj folikul, ak nije do sada, bojim se da niti ne bude Lidac, joj kaj ste vi fino papali Ja sam možda 3/4 puta koristila AB pilule i nisam imala bš nikakvih nuspojava... Daxy, sreća pa ih uzimaš samo jedan ciklus
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 5.5.2015 9:40:21
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Perlice idem u pon. Meni je nekako u glavi da je pukao jučer. Ma vidjet ćeš da će mi BT ići gore.
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 5.5.2015 10:33:26
|
|
|
|
daxy
|
Jutro,cure. noemaa i snjeguljica će ovaj mjesec popišat . Zapamtite šta sam vam napisala. lidac kontracepciju pijem jer su mi povišeni hormoni u prvoj fazi ciklusa. Nakon što ih popijem ti hormoni bi se trebali izregulirat u sljedećem ciklusu. noemaa ma OK mi je sad. Bude mi muka,al ne toliko koliko prvi tjedan. Ulazim u zadnjih 10 dana s tim pilulama. Još maaalo... perlice dobro sam. Malo su me sludile smjene,al držim se. Ne znam jesam sve pohvatal. Nećete zamjerit.
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 5.5.2015 10:49:39
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
IZVORNA PORUKA: daxy noemaa i snjeguljica će ovaj mjesec popišat . Zapamtite šta sam vam napisala.
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 5.5.2015 11:19:41
|
|
|
|
hipo
|
Najdraze moje trudilice hvala vam na lijepim zeljama, pregled (uzv) je prosao super, sve je kako treba bit, cekam popodne nalaz krvi, da vidimo sto ce iz toga izgatati. Stavila sam sliku u album. Bebica je bila vesela i zivahna i mrdala se i mahala rucicama i nogicama, preeeeeslatko! Snjeguljice, svidja mi se ovaj lagani porast, navijam da je JS u jajovodu u igodnom drustvu. Noema, svidja mi se prognoza od daxy za vas dvije :-) Sto se tice akcije, do sada sam ja nila toliko umorna da mi se nije dalo disat, a kamoli akcijat, sad sam zivnula, dr kaze da sam ko znaj i muza cu zaskocit prvom prilikom chrna sretno sutra! daxy, jos malo! Idem kuhat rucak, sve vas grlim!
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!