hipo
|
Noema nisam pohvatala što je s tvojom endicom, ideš nekad kasnije ili si bila pa sam propustila info? i ostalo mi je negdje da ideš kod gin? pa javi da to ispravim. mali andeo jesi ti bila kod gin? ili ćeš idući mjesec ako sada slučajno ne bude ? snjeguljice kada ti je slijedeći pregled, sutra? Javite sve što mi je promaklo, kako me nije bilo, malo sam se pogubila Noema hvala na pitanju kako sam. Mogu ti reć da sam sada puno, puno, puno bolje. Zadnjih deset dana sam jako živnula. Zato mi je drago da sam bila na ovom putu. Mučninama ni traga, red s probavom uspostavljen, umor se smanjio. Više ne moram spavati popodne, dosta mi je po noći i više nisam ko hodajući leš. Ako sam malo aktivnija, navečer prije zaspem, ako imam mirniji dan, onda sam dulje živahna. Puno piškim, idem u srijedu na urinokulturu pa ćemo vidjeti tko je kriv, ešerihija ili beba ili oboje Po noći znam ići 6 puta na wc. Al sam se navikla. U početku mi je to bilo pregrozno jer nakon ustajanja više ne bi mogla zaspati i onda sam brojala ovce po sat-dva što nije pomagalo općem umoru i malaksalosti. Kako sam skoro dva mjeseca provela ko krepana krpa izležavajući se bespomoćna od umora, utovila sam se preko mjere za tako malo vremena da sam nakon što sam prešla +3 kg, prestala ić na vagu. Nadam se da će sada to prestat u toj mjeri gomilat se jer sam malo življa i više nisam cijeli dan u horizontali. Radi tih kilica, škemba se vidi, sise su preogromne (muž sretan, sreća njegova ne bole previše), prošarane ljubičastim manjim i većim žilama nokti luđačkim tempom brzo rastu, ten bez promjena (uvijek neki prišt grrrr). Nadam se da će skoro zatoplit jer imam za tople dane 5-6 pari hlača u koje stanem, u haljine isto tako barem još mjesec dana. Ako ne zatopli, u problemu sam jer od toplijih hlača još stanem samo u jedne. Sve skupa, sve je to ok, nemam se što previše žaliti, za sada je trudnoća više nego uredna. Nisam se nešto napatila u prvom tromjesječju s mučninama, najveći problem je bio taj pregrozni umor i preogromna nadutost. Naredna tri mjeseca bi trebala biti lakša što se tiče umora, pa se tome veselim. Slijedeći pregled mi je u utorak, idem na kombinirani probir (vrlo detaljni UZV + krvne pretrage). Uzv radim kod mog gin-a ima dobar uzv pa to radi, a krv u Breyeru jer se plaća i po bolnicama (radi čini mi se samo Vinogradska), i iako sam podsvjesno malo zabrinuta, govorim sebi da ne dolazi u obzir da nešto nije ok. Imam veliki rizik radi svojih skoro 38 godina, al nije bilo nikakvih genetskih bolesti kod njegovih i mojih pa se nadam da će sve bit ok. MM u vrijeme pregleda ima predavanje pa opet idem bez njega, probat ću nažicat sliku. Nakon utorka objavit ćemo vijest na široko svima koji ne znaju ili se prave da ne znaju Eto sad sam vas sad upilala sa svojim stanjem, al me Noema pitala dva puta kako sam pa sam se malo raspisala. Želim vam svima jako, jako, jaaaaaako da mi se pridružite u sličnim slatkim problemima.