chrna
|
ej curke, evo i mene malo. dokopala sam se laptopa, pa sad idemo redom : lidach piješ siofor već 8 godina?! jel ti se kaj događa, tj jel kaj bolje, ubiti uopce naznam kako pi ti postavila pitanje hahahah, bas sam zmotana, mislim ja ga pijem od nove godine i bas ne kuzim da mi cemu pomaze, ko da pojedem neki bombon za bezveza, nemam pojma.... perlice drago mi je jako sta su nalazi tvojeg tate dobri...i nadam se da se lijepo provodis u dubrovniku.... ja imam ove godine napokon u planu otic do dubrovnika, sogor i sogorica su dole a mi jos nismo bili kod njih, bas sramota :( i da, ovo je grozno za utorak sg i uzv, bas su grozni, pa ipak ti nijh plaćaš, ne kužim zakajne postoji mogućnost da sve obavite u isto vrijeme, kaj se dogada s ljudima?!?!!?!?!? sorry ja mislim da nema kaj im nebi rekla preko telefona, mislim ni to nije uredu al ne kužim, kaj bi ti sad trebala doc ujutro a TM popodne, pa da baš vam je usput iz zg, uzaš grozno. nego perlice kako to da ides u cito?! kaj nema baš nikaj u zg privatno ili neželiš? daxy joj grozno to s tim uputnicama, mogu si samo zamislit kako si se osjeala gin jedno sestre drugo, koma, koma..... nadam se da je sad sve oke, i da ti vise sestre ne dizu zivce, a ti sad na svaki pregled nosi kopiju uputnice ove kaj vrijedi godinu dana i pravi se blesava i reci da smo to imas. uostalom oni tebe MORAJU primit , jer nije da nemas nista, imas uputnicu koja valja samo kaj odredene sestre nemaju pojma.... jupiter dobrodošla!!!! i što prije otišla hipo kako si? uzivas? bas sam neki dan mislila na tebe, kako vrijeme brzo ide..... evo i mene malo, ono kaj vam moram prijavit su moje bradavice, dakle nemoguce su, nikada mi se to nije dogodilo, zadnja dva dana me boluckaju, ali sinoc kad sam si staavila grudnjak, ono katastrofa kakva bol. jutros dođem s posla, i idem leć,obično spavam na trbuhu, i nemogu ležat na trbuhu, baš me bole bradavice, i evo sad dok ležim na leđima....malo ko da su mi i narasle, ali samo bradavice, onak su ipupcene stalno, neznam dal je moguće da mi je to od svih tih silnih tableta kaj moram piti ili kaj je?! ...... i pazite sad ovo, kroz kvart prolazila kolona auti, neka svaadba u pitanju, i trube normalno, ja izašla na balkon da vidimkako su auti okiceni i sama od sebe počela plakat, od srece, a pojma nemam ko se udaje, hahaha stvarno sam si sva čudna.
|