noemaa -> RE: Odbrojavanje lipanj 2015. (9.6.2015 22:35:25)
|
lidac, još jedna lijepa vijest uz lourdessinu danas. [sm=smiley1.gif] neka se to proširi na sve ostale trudilice, posebno našu daxy, a i perlicu kojoj gori po d nogama ovih dana [sm=bravo.gif] uživaj u svojem škampiću, kkao si cure rekle [sm=smiley36.gif] kazimira, nakon košarke još će više tm biti raspoložen ubaciti pravu loptu u tvoj koš[sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif] maliandeo, a žao mi je... ali, glavu gore! kak je došla prva bebočka, bude i druga. ima ona neki svoj plan zašto hoće kasnije nego si ju priželjkuju mama i tata. vjeruj joj. [sm=smiley1.gif] daxy, nadam se da si bar malo bolje i da sakupljaš snage za novu pobjedu! zaslužuješ ju, i desit će se, a onda će sve muke biti iza tebe. drži se, draga! odoh sad na spavanas, sutra cijeli dan sama doma s micekom, mm ide na put. danas mi već miješa kod pred [sm=hudicek1.gif]. ma, što bude, bude. kako sam vam već rekla, koliko god sam nestrpljiva, toliko kužim da sve ima svoje vrijeme. [sm=smiley1.gif] curke, laka vam noć, lijepo spavajte i još ljepše sanjajte
|
|
|
|