danery -> RE: Odbrojavanje lipanj 2015. (11.6.2015 11:40:44)
|
ola [sm=smiley1.gif] lidac,dobro sam,hvala na pitanju,konačno prestala krvaruckat [sm=bravo.gif] pustile me i mučnine odavno,pa sad sve podnosim [sm=smiley36.gif] što u jednu ruku nije dobro za moj šlaufek,jes' da se pripremamo za ljetovanje,al ne moram glumiti bovu jer tamanim sve što dohvatim,jel [sm=smiley36.gif] tak da sam se malo smontirala na neku dijeticu....dok mogu kako hoću....imam još par dana bolovanja i slobodnih,pa ću odmarati do kraja mjeseca skoro.... mm se veseli moru,ali bome me pitao bi li se usudila još jednom pokušati [sm=rozacrtici.gif]?!? za tipa koji je skoro 5 godina tupio da ne bi više djece [sm=zmeden.gif][sm=smiley3.gif][sm=bravo.gif] ginekolog mi rekao da pričekamo bar 2-3 mj.,dotada bi radili briseve i sve preglede koje eventualno treba....a onda,kako bude.....ostalo mi folne,željeza,vitamina,nema čega nema,žao mi šiknuti,a neće mi štetiti,pa trgnem svaki dan ponešto....i tak [sm=smiley1.gif] kak ste vi druge cure,vidim daxy dobila premještaj? buba m,čekaš da se voda zgrije [sm=smiley1.gif] ja jedva čekam malo van na sunce kako spada,protuflam po dvorištu na par minuta,i to je to....
|
|
|
|