Jupiter -> RE: Odbrojavanje lipanj 2015. (12.6.2015 16:11:01)
|
Veliki pozdrav svima! Evo napokon doma, zagarantiran odmor bar do ponedjeljka! Spavanjeeee! I moram iskoristiti vrijeme da bar malko pocrnim jer sam ko sirela sir bijela! :) Anastasija kao prvo Dobrodošla i još brže nam otišla! Na druge teme. Moram reći da se slažem sa Perlicom. I ja i mm smo čekali ali vrijeme doslovno leti i niti se ne okreneš već ti sviraju kako žena od 35+ nije više naj i da kvaliteta js pada. A evo, mi smo sa dosta ok nalazima krenuli po pomoć i izgubili više od godinu dana. Vjeruj mi, te god koje ti imaš su idealne, a naši ginekolozi misle da znaju sve... Perlice imam osjećaj da je ovo plodonosan mjesec [sm=smiley36.gif] i jedva čekam plusiće [sm=bravo.gif] Daxy kaže se, svako zlo za neko dobro, samo što je nama potrebno neko vrijeme da to uvidimo.. Ima jedna priča, koju ću skratiti maksimalno, a ide ovako; čovjek je imao sina. Sin slomio nogu. Ljudi mu govorili kako nema sreće. Ubrzo zbog ratnog stanja mobiliziraju sve muške. Njegovog sina nisu, zbog noge. Ljudi mu govorili kako ima sreće....I eto ti, Šta je sreća ili nesreća? Sve ovisi... Hipo mm plače za jednom hipicom [sm=smiley36.gif], obožava curice, iako, naravno, i o sinu mašta :) Chrna nadam se da će biti onako kako si si ti isplanirala! Iako bi čaj mogao dovesti u regulu ciklus. Lidac, buba, kazimira, lourdess, bubulu, danery, noema, irchy [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=zz_wavespin.gif][sm=zz_rolleyes.png][sm=zz_wink.png][sm=rozica.gif][sm=pikapoka1.gif]!!!!!!!!!
|
|
|
|