noemaa -> RE: Odbrojavanje lipanj 2015. (12.6.2015 22:49:47)
|
perlice, strašno, strašno ti želim ispunjenje tvojih nada!!! tempica ide prema gore, a i simptoma ima brdo, kažeš. neću ti previše nade sad ufuravati, jer znam da voliš raciomozak.... ali..... [sm=smiley31.gif] jupiter, mudra priča. i ja vjerujem u to. samo što je čovjek nestrpljiv od želje i neizvjesnosti. ali da ide sve u svoje vrijeme, i svako zlo za neko dobro - to da. anastasia, je li ti ikad tako kasnila [sm=hudicek1.gif]? ajd, ako ti bude kasnila još koji dan, odi stvarno po beticu. lidac, ne očeujem puno, viš da mi se tempica spušta, a simptoma ni s. [sm=smiley13.gif] no, kao što rekoh, sve ima svoje zašto. vjerojatno robica mog miceka mora prvo bebaču moje seke i onda treba biti koji mjesec razlike da ju ona opet proslijedi meni. tako sam si ja to obrazložila. [sm=smiley1.gif] svejedno, hvala na podršci! snjeguljice, kako si ti? simptomi? daxy, nisi se utopila u poslu? kako teče prilagodba? e, jesi pričala s kojim G? kako se tumači ta velika tempica? baš mi nije jasno [sm=zmeden.gif] hipo, tražiš imena, priznaj? google je tvoj [sm=smiley36.gif] lourdess, super je betica... ma bit će sve dobro, uživaj!!! buba, a ti? tvoji simptomi[sm=zz_poop.gif] od jučer? [sm=smiley36.gif] ja danas bila na terenu i neki tamošnji čuvar redar, što li, zapodjene priču sa mnom i ne znam ni kako smo došli do te teme, a on - sad odmah drugo dijete, što prije, već ti je 35, ne čekaj, bla, bla, bal... sve vam je jasno. uffffffffffff. [sm=zz_timebomb.gif] sad odoh se malo pomazit s mm. [sm=zz_redface.png][sm=zz_stick_out_p.png] uživajteee, laku noć svimaaaaaa!!!
|
|
|
|