RE: Odbrojavanje lipanj 2015. (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Nadamo se zajedno

Poruka

lidac0605 -> RE: Odbrojavanje lipanj 2015. (12.6.2015 20:31:08)

Ja sam ju vadila privatno u poliklinici Sunce...150 kn,nalaz gotov za sat vremena.

hipo -> RE: Odbrojavanje lipanj 2015. (12.6.2015 21:22:32)

Anastasja, ne znam gdje zivis, u Zg imas vise privatnih labosa gdje za sat dva dobijes nalaze, u Petrovoj bolnici sam na mail dobila nalaze za sat i pol, u Vinogradskoj za 4 sata.
Mozes dobit uputnicu, ako ti je gin zeli dat.

noemaa -> RE: Odbrojavanje lipanj 2015. (12.6.2015 22:49:47)

perlice, strašno, strašno ti želim ispunjenje tvojih nada!!! tempica ide prema gore, a i simptoma ima brdo, kažeš. neću ti previše nade sad ufuravati, jer znam da voliš raciomozak.... ali..... [sm=smiley31.gif]

jupiter, mudra priča. i ja vjerujem u to. samo što je čovjek nestrpljiv od želje i neizvjesnosti. ali da ide sve u svoje vrijeme, i svako zlo za neko dobro - to da.

anastasia
, je li ti ikad tako kasnila [sm=hudicek1.gif]? ajd, ako ti bude kasnila još koji dan, odi stvarno po beticu.

lidac
, ne očeujem puno, viš da mi se tempica spušta, a simptoma ni s. [sm=smiley13.gif] no, kao što rekoh, sve ima svoje zašto. vjerojatno robica mog miceka mora prvo bebaču moje seke i onda treba biti koji mjesec razlike da ju ona opet proslijedi meni. tako sam si ja to obrazložila. [sm=smiley1.gif] svejedno, hvala na podršci!

snjeguljice
, kako si ti? simptomi?

daxy, nisi se utopila u poslu? kako teče prilagodba? e, jesi pričala s kojim G? kako se tumači ta velika tempica? baš mi nije jasno [sm=zmeden.gif]

hipo, tražiš imena, priznaj? google je tvoj [sm=smiley36.gif]

lourdess, super je betica... ma bit će sve dobro, uživaj!!!

buba, a ti? tvoji simptomi[sm=zz_poop.gif] od jučer? [sm=smiley36.gif]

ja danas bila na terenu i neki tamošnji čuvar redar, što li, zapodjene priču sa mnom i ne znam ni kako smo došli do te teme, a on - sad odmah drugo dijete, što prije, već ti je 35, ne čekaj, bla, bla, bal... sve vam je jasno. uffffffffffff. [sm=zz_timebomb.gif]

sad odoh se malo pomazit s mm. [sm=zz_redface.png][sm=zz_stick_out_p.png] uživajteee, laku noć svimaaaaaa!!!

Snjeguljica_83 -> RE: Odbrojavanje lipanj 2015. (13.6.2015 7:34:04)

Jutro!

Hipo, želim ti sreeeeeeeeeeeetan rođendan!!! [sm=bravo.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=metulj.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=zz_skip.gif] Već se ispunila najveća želja tvog srca pa želim da se ostvaruju druge koje zamisliš....[sm=smiley1.gif]

Cure, nisam piškila test. [sm=smiley26.gif]

noemaa -> RE: Odbrojavanje lipanj 2015. (13.6.2015 7:45:31)

Jutrooo!
HIPO, sretan rodendannnn! Nek ti se ispune sve zelje![sm=zz_dance.gif][sm=sloncek.gif][sm=bravo.gif]

lidac0605 -> RE: Odbrojavanje lipanj 2015. (13.6.2015 8:05:01)

Jutroooo [sm=kava.gif]

Hipić,sretan rođendan,nek ti se ispune sve želje[img]http://www.4smileys.com/smileys/birthday-smileys/smilie_geb_011.gif[/img][img]http://www.4smileys.com/smileys/birthday-smileys/party_smiley.gif[/img]

Snjeguljo,di je taj testić [sm=smiley36.gif]...sad vidim da nisi piškila,zakaj neeeee [sm=smiley36.gif] poslat ću ti ja još testova samo reci [sm=smiley36.gif]

Ajde poduzmite nekaj,jučer sam otvorila zimske bebe,neće niko k meni od ovih novopečenih trudnica [sm=smiley36.gif]

Jupiter -> RE: Odbrojavanje lipanj 2015. (13.6.2015 8:26:55)

Hipooooo Sretan rođendan!!!!!!!! Neka ti sve teče po planu i da nam plačeš smo od sreće! ♡♡♡

Snjeguljice ženo draga, od kuda ti željezna volja? Ja bi bar 3 popisala do sada [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Noema nećemo više uopće vjerovati temperaturi...

Lidac vidjela sam da vodiš sama sa sobom monolog [sm=smiley36.gif] ali ne brinem se ja da će ta tema uskoro biti puuuna friških trudnica ♡♡♡i pošalji joj taj testić, možda štedi svoje[sm=smiley36.gif]

lidac0605 -> RE: Odbrojavanje lipanj 2015. (13.6.2015 8:27:31)

Sad vidim da nam i Mali andeo ima roćkas [sm=bravo.gif]

Sretan roćkas,Mali andeo neka idući dočekala sa članom više[sm=bravo.gif][img]http://yoursmiles.org/tsmile/birthday/t3332.gif[/img]

lidac0605 -> RE: Odbrojavanje lipanj 2015. (13.6.2015 8:29:09)

Jupiter,ja opće ne sumnjam da mi nećete doć ti i Perlica ovaj mjesec...a do toga ću vodit monolog [sm=jezicek.gif] ko Hamlet [sm=jezicek.gif]

Niš ja više ne vjerujem tim temperaturama,ste vidle sad Daxyinu temperaturu?!A kaj je to [sm=smiley23.gif][sm=smiley23.gif]

Jupiter -> RE: Odbrojavanje lipanj 2015. (13.6.2015 8:39:04)

Pa di se to vidi tko ima rođendan? Na glavnoj stranici ili ja to ne vidim jer sam na tabletu...

Mali anđeo Sretan rođendan i tebi draga!!!! Isto ti želim što i Hipo, samo sa još jednim članom više! ♡♡♡

Ma ja danas zaista uživam. Na terasi sam i suncam noge :)

Jupiter -> RE: Odbrojavanje lipanj 2015. (13.6.2015 8:45:50)

IZVORNA PORUKA: lidac0605

Niš ja više ne vjerujem tim temperaturama,ste vidle sad Daxyinu temperaturu?!A kaj je to [sm=smiley23.gif][sm=smiley23.gif]

Ej stvarno ludilo...jedino što mi pada na pamet je da O ipak nije bila tako rano...Ne znam što reći..
Svi se slažu da prvi dio faze je promjenjiv ali drugi ne, pa se sad ti misli..[sm=zmeden.gif]

kisica -> RE: Odbrojavanje lipanj 2015. (13.6.2015 8:53:46)

Pozdrav cure moje.Vidim dosta novih i to me zalosti, a vidim i neke stare jos ovdje :( Perlice k jarcu, zar jos nist? O mila moja bila sam uvjerena da te ovdje nema. Znam da ce doci i doci i tvoj plus. Zelim Vam to svima.

chrna -> RE: Odbrojavanje lipanj 2015. (13.6.2015 8:56:25)

hipo, mali anđeo sretan vam rođendan !!!!! [sm=zz_dance.gif][sm=zz_dance.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
[sm=smiley31.gif]

Drugim curkama dobro jutro ! Sinoć sam bila na pedikuri i trajnom laku, baš sam si sva nekak zadovoljana [sm=smiley36.gif] pa nakon pedikure , kvartovski kafić, utakmica i tri beck's -a, nemate pojma kako mi je pasala pivica.. .. Bili vani do cca pola 1, nakon toga došli doma i još se razgovarali negdje do pola 3 tako da sam uspjela odspavat točno tri sata. I danas baš cijeli dan radim [sm=smiley13.gif] užas, baš sam ljubomorna na sve koji su vikendima slobodni.....
Moje vještice i dalje nema, malo me to živcira, malo mi paše da dođe izazvana negdje početkom 7 mjeseca, malo sam si budala , jer se ja nekak nadam da neće uopće doć [sm=smiley36.gif] mislim znam da neće bit tak, al vjerujte mi da sam u napasti da napravim test , a znam da bi ga radila bezveze . ... Baš sam sva nekak blesava..... Aaaaaaaaaaa kad će 19 h

štrumfeta1 -> RE: Odbrojavanje lipanj 2015. (13.6.2015 8:58:45)

Jutroooo
Hipo i mali andeo, sritan,najsritniji rodendan nek bude!!!
Perlice,takvi su i moji simptomi bili,kuvalo u meni ko da cu dobit do zadnjeg dana
Anastazija,dobrodosla i dobro osla[sm=smiley36.gif]
Ja jos ne virujem,al nikako utec od tog straha,sta su ti traumr

perlica55 -> RE: Odbrojavanje lipanj 2015. (13.6.2015 9:35:55)

Hipo i mali andeo sretan vam rođendan, sve najbolje [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Ima li torte [sm=jezicek.gif]
Lidac, neće ekipa s odbrojavanja, ha?! [sm=smiley36.gif]
Kod daxy prava trudnićka BT, bojim se da FF više niš ne vjerujem...
Štrumfeta još sam pod dojmom tvoja dva srećka u buši [sm=smiley1.gif]
Noema, znaš mene, čvrsto na zemlji... Sada za ozbiljno, primila sam booster,
nekak je normalno da imam [sm=nosecka.gif] simptome...
Odoh na plac, tipkam kasnije ...

hipo -> RE: Odbrojavanje lipanj 2015. (13.6.2015 10:10:10)

Drage moje hvalana cestitkama!!!
[sm=torta.gif] evo torte pa navalite[sm=smiley36.gif]

mali andjeo sretan ti rodjendan! zelim ti da slijedeceg docekas s bebom u narucju[sm=smiley31.gif]

Mislim da sretniji rodjendan nisam imala.uz me probudio s kavicom, cestitao ljubio mene pa skembu da kaze dobro jutro mrvici [sm=smiley27.gif]

nesto se naoblacilo i ugodno puše, mozda nam padne kakva kišica i malo nas rashladi 😀

Strumfeta, meni je tek oko 11. tjedna pocelo sjedat u glavi da sam [sm=nosecka.gif] stalno neka nevjerica, strahovi i snovi da tek moram na pretrage i mpo i da nemam pojma o nicemu i da sam tek na pocetku... strah je i sad prisutan, a pretpostavljam da ga se necemo rjesit :-)

Jupiter, sretno sutra!!!

idem se pomalo spremit pa malo idemo u nabavku-reko je muz:opet si sve pojela [sm=jezicek.gif]

anastasija0702 -> RE: Odbrojavanje lipanj 2015. (13.6.2015 10:20:06)

Hipo i mali anđele sretqn vam rođendan i nek vam se sve najljepše želje ostvare - ja znam bar tri.. beba 1,2,3. [sm=zz_wub.gif]
Noemaa, je zna mi kasniti ali ovoliko baš ne obično ne to dan dva trj maksimalno. Meni je 30.ti dan ciklusa bio 8.6 znači kasni mi 5 dana.
Jutros sam opet radola trakicu sa ebaya i negativna je. Ne znam da li bi uopće više vjerovala u te testovr.
I dalje ima. tamno smeďi iscjedak koji nikad nemam osim nakon M ono kad završava. Računam da bi mi do pon trebalo doći ako misli doći ali ja simptoma baš i nemam. Bole me leđa povremeno jako i taj smeđi iscjedak. Jel se u poliklinici sunce treba naručiti dan prije za vaditi betu ili samo ujutro nazoveš i dođeš? Ja sam vam u Zd. Što se tiče dr i gin ovih državnih dosta da vam kažem da gin naručuje na 3.god na pregled a kod.općeg dr sam ovaj tj morala se tri dana prije naručiti samo da.bi digla uputnicu za hormone štit vaditi. Kao što vidite zdravatvo nam je baš reformirano.

papučica -> RE: Odbrojavanje lipanj 2015. (13.6.2015 10:33:08)

jako puno se toga izdešavalao a ja nisam bila tu , ko kad sam starija žena pa mi malo to sporo ide[sm=smiley36.gif]

papučica -> RE: Odbrojavanje lipanj 2015. (13.6.2015 10:34:00)

vidi , gdje mi je post, ja vas sve redom pozdravila, eto ni ovo više neznam napisati

papučica -> RE: Odbrojavanje lipanj 2015. (13.6.2015 10:35:16)

Sretan rođendan Hipo i mali anđeo[sm=darilo.gif][sm=darilo.gif]

papučica -> RE: Odbrojavanje lipanj 2015. (13.6.2015 10:39:46)

Da vam ispričam moju situaciju:

16.4. [sm=hudicek1.gif]
16.05.[sm=hudicek1.gif], onda od trećeg dana klomifen
10.06. počinje smeđi iscjedak, par dana prije bolio me stomak i grudi počele bolit i evo i sad bole

Kao da nemam dugogodišnje iskustvo neznam kad trebam dobit kad su mi dva ciklusa zadnja bila evo kad.
Da li da još čekam preko vikenda pa u ponedjeljak gin, danas sam u smjeni, sutra završavam, nemam pojma šta da radim?
Da sačekam da mi zakasni[sm=hudicek1.gif] ili je ovo vješica, možda neko ima iskustvo.

chrna -> RE: Odbrojavanje lipanj 2015. (13.6.2015 10:46:47)

Ja sam jučer na dnevnom ulošku vidjela dvije male male mrlje smeđe, i kasnije ništa više. A kaj se tiče smeđeg iscjedka, meni vam curke moje tako uvjek počinje vještica , dan dva taj smeđi i dan dva baš krv. I to je to od moje vještice kad ju imam. I tako je uvjek, al baš uvjek. Sad me malo bune te dvije mrlje kaj sam vidjela, ubiti više su ko neke točkice bile. Ma nemam pojma, strpit ću se do 22 i počet s duphastonom .

LourdessPadme -> RE: Odbrojavanje lipanj 2015. (13.6.2015 10:49:08)

hipice i mali andjeo pa sretan vam rockas 🎉🎉🎉🎉🎉♥️

lidac ne mogu nac temu,stavi link i stizem ti [sm=bravo.gif]

lidac0605 -> RE: Odbrojavanje lipanj 2015. (13.6.2015 10:51:19)

Da,Perlice,neće niko k meni na zimske [sm=smiley36.gif]tebe čekam drugi tjedan,pa će valjda i druge za tobom [sm=smiley36.gif]

Jupiter,sretno sutra,nek su se obje oplodile [sm=bravo.gif]

Anastasija,u Sunce ne moraš ni zvat,dođeš i izvadiš,od 7 nadalje,subotom od 7-10.Ja se liječim kod njih pa znam...

Hipo,ne mami me s torticama,ne smijem to papati [sm=jezicek.gif]osim ak nemaš neku zdravu,recimo od zobenih pahuljica i zaslađivača [sm=bravo.gif]

Kad smo već kod zobenih-inače su zobene moj redovni doručak,svako jutro...e,brate mili,otkad sam trudna nikak mi ne sjedaju,jučer sam ih nakon tjedan dana pojela ujutro,ja sam mislila da će mi trbuh puknut kolko sam se napuhnula od njih,do popodne nisam sebi došla,sve me bolilo oko pupka kak sam bila napuhnuta...a recimo,kad pojedem Fortiu i crno pecivo sve 5.Očito ću ih morat prestat jest sad u trudnoći.Moram se tu pojadat kad se niko s menom ne razgovara na zimskima [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

lidac0605 -> RE: Odbrojavanje lipanj 2015. (13.6.2015 10:53:43)

Lourdess,dolazi amo http://www.ringeraja.hr/forum/zimske-bebe-20152016_923567.html

Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>