daxy -> RE: Odbrojavanje lipanj 2015. (28.5.2015 19:32:13)
|
Evo mene doma. [sm=smiley1.gif] Bila sam na UZV i za 8 mjeseci moram opet. Doktor me pohvalio kako sam redovita. [sm=zz_biggrin.png] Uglavnom nema promjena na grudima,al postoji malo veći rizik zbog hormona koje sam uzimala (Klomifen,HCG štoperica,Duphaston,Utrogestan),pa mi je naredio da se svaki mjesec sama pregledam. I inače to radim,al me ovaj put taj njegov ton uplašio. Rekao mi ako napipam išta da se ODMAH javim,čak i ako nisam sigurna jel to kvržica. Drage moje ako ste uzimale kakve hormone otiđite na taj pregled. perlice sunčano je i hladno,puše bura. Kako će bit sutra nemam pojma. noemaa nadam se da ćeš uspjeti zavest TM. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] snjeguljice imam Comedy Central,al nisam vidila tu emisiju. Možda uvatim reprizu. [sm=smiley1.gif] Jel tko gledao ovu epizodu "Kako sam upoznao vašu majku" gdje Robin sazna da ne može imat djecu. Ja plakala. [sm=smiley19.gif] Ajme sad sam se pogubila od ovih sexy smajlija. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Idem sad pojest štogod. [sm=smiley1.gif] Ja počela ko hipo,samo mi se spava. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Već bih legla. [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|