Jupiter -> RE: Odbrojavanje lipanj 2015. (29.5.2015 16:24:20)
|
Daxy nisam znala, tj bolje reći nisam uopće razmišljala o posljedicama tih hormona. Morat ću i ja bar na jednu kontrolu. Možeš i mene na listu staviti, pa ako se i ponovi scenarij od prošlog puta stavit ćemo stirkalicu. Datum je 28.06 Ja tek jučer kasno navečer skužila da ste u novom odbrojavanju [sm=smiley36.gif] Perlice nadam se da uživaš, vrijeme je predivno ali more je još hladnjikavo, ali ja sam takva da meni mora bit bar 24 stupnja voda[sm=smiley36.gif] I hvala na čestitki ♥ Lidach pa ti onda imaš more energije, jer treba sve to imati na okupu, i još pubertet i malo dijete...uh uh, klanjam ti se ! [sm=bravo.gif] Super za tsh! Kad ćeš se uspjeti naspavati? Hvala na lijepim željama monjikica !!! I mi tebi želimo brz i lijep porod! Da sve prođe u najboljem redu ♡♡♡ Snjeguljice hvala♡♡♡, ja mužu na kraju kupila predobar kožni novčanik a meni parfem od Naomi ♥ [sm=smiley1.gif] Noema glavno da pokrijete bar 1 dan prije O, ali jako dobro znam što znači sexanje radi bebača i nije lako, uopće. I ima Daxy pravo, naime kupili smo par sitnica za sexy poticaj pa, Em se dobro zabavimo, nasmijemo te obavimo "posao" [sm=smiley36.gif] Hipo da li je ta napuhnutost kao i kod pms? Al' super je što jedeš sve, da nemaš problema sa tim. Irchy meni se to ispod prstena napravi kod velikih vrućina, te stres. Prođe mi samo od sebe ali ide na živce. Bubulu, Chrna, Kazimira[sm=smiley31.gif]
|
|
|
|