chrna -> RE: Odbrojavanje lipanj 2015. (17.6.2015 9:03:34)
|
bubulu žao mi je [sm=smiley19.gif] ako i dalje misliš da bi moglo biti, idi izvaditi betu . Tako ćeš bit najsigurnija. E ovak , daxy i ostale cure, koje ste čitale kako me kuma zaje...a , sa njenim "doniranjem js meni, do toga kaj bu ona imala treće prije mene" , do xy gluposti koje mi je govorila u vezi mog problema, uostalom tolko mi je neki dan tlak digla jer je zaključila da sam si ja sama kriva za svoje policistične jajnike, i tako svašta nešto, da nejdem u dubiozu baš toliko , naime ja sam njoj bila kuma na svadbi, i njezinoj kćeri na krštenju, u ponedjeljak sam bila kod njih na 5 rođendanu od male , i sve je bilo oke, pričali , zezali se ali sam joj prigovorila na to kak se ponaša prema meni, i zamolila ju da me više ništa ne ispituje oko mpo jer nema sluha za mene, i moje promjene raspoloženja, i ds ak nema niš pametno za reć da bolje sa,šuti. I u utorak se ja probudila oko podne, i gle čuda , izbio mi jacmenac na oku. Odmah sam znala da je trudna, treći put. Ja nju nazovem i reko jesi ti trudna, pita ona kak znaš, reko imam jacmenac eto tak znam, i da trudna je 6 tjedna . ... Fakat joj želim svu sreću, ali nema pojma kako me povrijedila . Općenito , oko svega .. . Eto sad mi je lakše kad sam nekome ispričala kaj me muči .
|
|
|
|