Jupiter -> RE: Odbrojavanje lipanj 2015. (18.6.2015 17:00:14)
|
Anastasija ja ti mogu odgovoriti samo na zadnje pitanje. Znači sex 2 čak do 3 dana kako bi spermiji bili što kvalitetniji. Primjer : mm ima mrvu lošiji spermiogram ali kad apstinira 3 dana nalaz je u granicama normale. Zadnji put, tj ovaj, nije 3 dana nego je prošao 1 dan i nalaz je bio KATASTROFA. Dijagnoza oligoastenozoospermija. Naravno im to nije priznao već kad sam vidjela nalaz, na kraju, sam ostala u šoku. I onda mi je priznao da je zaboravio na apstinenciju ( aha, mos si mislit, ti muški). Uglavnom, ako je nalaz inače predobar, možete i svaki dan ali ako ne znaš onda je bolje svaki drugi. Lourdess draga, drži nam se! Da sve prođe u najboljem mogućem redu! Irchy navijam da su sve to tegobe zbog T !!! Dabogda ne dobila [sm=hudicek1.gif], bar sljedećih 9 mj ako ne i više, dok dojis ;) To isto želim i tebi Perlice !!! Daj da i tu kod tebe svane jednom pa da plačemo od sreće! Strumfeta utrogestani su još bolji, imaju veću dozu progesterona. Ali mirovanje je ključno. Daxy obožavam, pod navodnicima, kad mi kilometarska poruka ode, i nema je nigdje i ne znam više ni što sam pisala...e sad sam razvila tehniku kopiranja pa ako i ode, copy paste, I to je to...neće me više zaje... Koji su planovi za dalje kod vas? Još uvijek ne mogu vjerovati koliko dugo ti je trajao ovaj drugi dio ciklusa..pravo mučenje :( Hipo bez tvojeg trudnickog navijanja ništa ne bi bilo isto! :) ♡♡♡
|
|
|
|