bubulu -> RE: Odbrojavanje lipanj 2015. (19.6.2015 12:55:18)
|
Hej, PRVO: PERLICEEEEE [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=zz_skip.gif][sm=zz_dance.gif][sm=zz_bounce.gif] Čestitam ti od [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]. Želim ti najmirniju i najsretniju trudnoću!! Baš sam sretna zbog tebe, jako jako, ma milina, uživaj i samo uživaj :). A sad, ah...ja sam dobila danas[sm=hudicek1.gif], a uz to zadnjih par dana nisam bila baš najbolje... Anksiozna sam i jučer sam od terapeutkinje dobila savjet da uzmem "godišnji" od posla,od traženja posla, od bebice,od svega..jednostavno svega. da krenemo lagano sa terapijom pa vidim što kako dalje... Ne znam, sretna sam,a tužna sam jer je želja prejaka a taj glupi strah mi blokira nešto što se jednostavno zove život. A opet s druge strane, nekako više nego ikad u životu vjerujem da ću uspjet. Ludnica znam...a sad idem se isključit, zabavit, danas na jednu svadbu idemo :) Eto malo da se i vama izjadam [sm=smiley13.gif] Perlice [sm=nosecka.gif] naša [sm=smiley1.gif], baš sam sretna zbog tebe, kes mi je na licu sada [sm=smiley1.gif] Sve vas pozdravljam [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|